• Žuvys

    Avinas

    Avinas yra pirmasis zodiako ženklas, kuriam būdinga beribė energija, entuziazmas ir polinkis į nuotykius. Visiems, gimusiems po avino ženklu, būdinga įgimta drąsa. Nenuostabu, kad šis ženklas yra žavingiausias ir galingiausias iš visų saulės ženklų. Visiems Avinams būdingos tokios nuostabios savybės, kaip pasitikėjimas savimi, atkaklumas, valios jėga ir pasiryžimas.

    2010 metų horoskopas šiems žmonėms žada daug. Didelė šių pranašysčių dalis yra labai padrąsinančios, kitos – išties jaudinančios. Ateinančiais naujaisiais metais galima tikėtis daug naujų pasiekimų ir rezultatų, kurių nebuvo sulaukta besibaigiančiais metais. Ambicingieji tipiški avinai savo gyvenimui gali suteikti avantiūrizmo prieskonį. Jie savo tikslų gali pasiekti impulsyvumu ir pasiryžimu. Statistinis Avinas, lyginant su kitų saulės ženklų atstovais, visuomet atrodo kitoks, žvalesnis. Naujos idėjos ir planai avinams kyla tarsi savaime, o užsibrėžto tikslo jie siekia labai nesunkiai. Avino ženklo atstovai yra ir minties, ir veiksmo galiūnai, jie yra labai atviri naujoms idėjoms, pasiūlymams bei labai myli laisvę.

    Karjera

    Naujieji metai Avinui gali atnešti puikių žinių apie karjerą, paaukštinimą ir tolesnį tobulėjimą. Tačiau jie veikiausiai turės palaukti iki antrojo metų ketvirčio, kad gautų išsvajotąją didesnę algą ir aukštesnes pareigas. Pirmieji keli metų mėnesiai gali būti neramūs dėl netikėtų investicijų ir išlaidų. Vis dėlto artėjant metų pabaigai situacija bus kur kas geresnė. Pirmuosius du metų ketvirčius geros karjeros perspektyvos tiems žmonėms, kurie nori pakeisti savo darbo poziciją, tačiau šansai gauti naują darbą dėl nepalankios planetų padėties bus šiek tiek prastesni (sausį ir vasarį).

    Ateinančiais metais karjeros perspektyvos ir piniginiai reikalai sėkmingai klostysis tiems Avinams, kurie dirba finansų konsultantais, auditoriais, administratoriais ir ryšių specialistais. Didžiulės sėkmės susilauks dirbantieji pramogų ir viešbučių srityse. Metų pradžia ir vidurys dėl ekonominių nestabilumų gali būti neramūs daugumai Avinų. Žmonės, kurie investuos pinigus metų pradžioje, gali prarasti dalį pelno, o rizikingi sandėriai gali neatnešti tokių rezultatų, kokių tikimasi. Ketinantiems pakeisti savo darbą gali tekti palaukti iki metų pabaigos.

    Meilė ir šeima

    Nepaisant nestabilumo karjeros fronte, dauguma Avinų nusiraminimą suras šeimoje. Šeimos reikalai ims gerėti antruoju ir paskutiniu metų ketvirčiu, kai finansai pradės stabilizuotis. Apskritai daugumai Avinų šeimos gyvenimas ir santuokiniai ryšiai atneš daug pasitenkinimo. Jusite tvirtą ryšį su sutuoktiniu ir vaikais. Visuomeninis gyvenimas vėlgi geriau klostysis metų pabaigoje. Nevedę ir ketinantys sukurti šeimą patirs daug laimingų akimirkų spalį ir lapkritį, kai labiausiai tikėtina santuoka. Gavę tikėtiną aukštesnę algą lapkritį ir gruodį, veikiausiai norėsite investuoti pinigus į namų renovavimą.

    Sveikata

    Daugiausiai žadančios naujienos visų Avinų laukia sveikatos srityje. Dauguma jų visus metus džiaugsis itin gera sveikata. Tačiau žmonės, kurie susidurs su problemomis darbe, gali tikėtis šiokių tokių bėdų pirmojoje metų pusėje. Geras maistas, sportas ir harmoningas mąstymas padės Avinams išlikti ramiems ir susitelkusiems ištisus metus.

    Jautis

    Žmonės, gimę po Jaučio zodiako ženklu pasižymi išskirtiniu, tik šiam ženklui būdingu charakteriu. Labai užsispyrę, tvirti, įtakingi, praktiški, pragmatiški, išmintingi ir pastovūs – tokie yra tipiniai jaučiai. Šie žmonės labai daug gali pasiekti dėl savo valios jėgos ir atkaklumo. Visos šios teigiamos savybės suteikia jiems išskirtinės galios ir energijos. Bet net ir visomis šiomis savybėmis pasižymintis tipinis Jautis gali būti labai žmogiškas ir jautrus aplinkiniams; prisirišimas ir lojalumas yra dvi savybės, svarbios santykiuose su kitais žmonėmis.

    Po šiuo ženklu gimę žmonės gali būti labai ekspresyvūs ir rūpestingi reikšdami savo nuomonę bet kokia tema. Jie mėgaujasi debatais ir diskusijomis, kuriose būtinos išmintingos mintys ir idėjos.

    Kita teigiama Jaučio ženklui priklausančių žmonių savybė – jų gebėjimas susidraugauti su visais žmonėmis. Tiesą sakant, šie žmonės gali turėti gana platų draugų ratą ir nuolat jame suktis. Tipinį jauti gali labai stipriai traukti priešingos lyties atstovai. Apskritai Jautis yra visapusiškas žmogus, kuris kiekvieną dieną gal praleisti sėkmingai ir prasmingai. 2010 metų Jaučio horoskopas yra nevienareikšmiškas – per šiuos metus jie gali susidurti su tam tikrais nusivylimais ir nesėkmėmis. Šiems žmonėms tai gali būti vidutiniai metai, nes esama tam tikrų neaiškumų, susijusių su jų karjeros raida.

    Karjera

    2010 metų Jaučio horoskopas – permainingas. Pirmąjį metų ketvirtį žmonės, ketinantys kopti karjeros laiptais, susidurs su netikrumu. Taip pat galimos nesėkmės imantis rizikingų verslo planų. Tikėtina, kad pirmasis metų ketvirtis gali būti nekoks žmonėms, kurie nori padidinti savo pajamas. Neapgalvotos investicijos ir netinkamai suplanuoti karjeros žingsniai gali pakenkti jūsų finansams, tad norėdami viso to išvengti, prisiminkite posakį; devynis kartus matuok, dešimtą kirpk. Gali būti sunku pelnyti paaukštinimą darbe ir didesnę algą, kadangi darbovietėje teks susidurti su konkurencija. Tačiau dauguma žmonių, gimusių po Jaučio ženklu, su šiais psichologiniais trikdžiais be vargo susidoros pasitelkdami savo ryžtą ir valią.

    Milžiniškos karjeros sėkmės gali susilaukti žmonės, dirbantys reklamos ir pramogų srityse. Puikių savo veiklos įvertinimų gali susilaukti moterys pramogų verslo atstovės, aktorės, manekenės ir drabužių dizainerės. Žmonės, ketinantys siekti karjeros filmų kūrimo ar viešbučių industrijos srityse, savo šanso sulauks antrojoje metų pusėje. Apskritai tariant, daugumai Jaučių antroji metų pusė yra kur kas daugiau žadanti ir drąsinanti.

    Meilė ir šeima

    Pirmąjį metų ketvirtį gali kilti santuokinių ar problemų namuose, tačiau paskutinis ketvirtis turėtų būti skirtas susitaikymui ir visos negandos praeis be pasekmių. Dėl ne itin palankios Marso ir Saturno planetų padėties pirmąjį metų ketvirtį Jautis gali patirti ir santuokos išbandymų. Tačiau legendinė Jaučio valios jėga padės jiems susidoroti su visais sunkumais. Ieškantieji naujų santykių žmonės turės labai kruopščiai planuoti. Apskritai tariant, paskutinysis metų ketvirtis Jaučiui atneš daugiau naujų vilčių.

    Sveikata

    Kasdienį gyvenimą kartkartėmis trikdys sveikatos problemos: paskutinįjį metų ketvirtį galimos ligos, susijusios su plaučiais (stenkitės neperšalti, metas atsisakyti ir žalingų įpročių) ir skrandžiu (valgykite reguliariai ir visavertį maistą). Trečiąjį metų ketvirtį galimi nedideli nelaimingi atsitikimai, tad būkite atidesni.

    Dvyniai

    Iš visų zodiako ženklų Dvyniai dėl savo charakterio savybių yra bene įdomiausias. Jie yra ne tik be galo aktyvūs, bet ir draugiški, pasižymintis maloniu charakteriu ir elgesiu. Kiti žmonės Dvynius dėl jų draugiškos prigimties tiesiog myli ir jais žavisi. Visi Dvyniai dievina ilgus pokalbius bet kokia tema. Tačiau šis plepumas taip pat yra reikšmingas, nes jie yra linkę pasirinkti tokią temą, kuri būtų įdomi visiems pokalbio dalyviams. Visų Dvynių mąstysena ir protas yra orientuoti į naujoves; jie yra pernelyg intelektualūs, kad mėgautųsi beprasmiais ir paviršutiniškais plepalais. Išskirtinis išradingumas ir patikimumas padeda Dvyniams greitai atrasti ryšį su kitais žmonėmis.

    Tipinis Dvynių ženklo atstovas niekada nebus nuobodus. Dvynių 2010 metų horoskopas negali nežavėti. Naujieji metai teiks nuostabią galimybę iš gyvenimo gauti viską, kas geriausia: pinigai, sėkmė, šeimyninė laimė ir karjeros augimas yra tik dalis tų gerų dalykų, kurių pasiekimas kitais metais yra labai tikėtinas.

    Naujieji metai šiems žmonėms taip pat suteiktų galimybę kompensuoti praėjusių metų praradimus. Tačiau dvyniams, norintiems, kad kiti metai būtų iš tiesų sėkmingi, reikėtų liautis būti tokiais smalsiais ir linkusiais į ginčus.

    Karjera

    Kaip ir dauguma ženklų, Dvyniai metus pradės su netikėtomis problemomis. 2010 metų horoskopas žada Dvyniams nesklandumų darbovietėje. Pirmąjį metų ketvirtį gali kilti klausimų dėl esamų pajamų stabilumo ir karjeros perspektyvų, galbūt kai kurie jūsų biuro darbuotojai pasirodys geriau už jus ir pan. Tačiau vėliau laukia teigiami pokyčiai, ypač paskutinįjį metų ketvirtį. Periodas nuo kovo iki birželio užtikrins tą pagrindą, kurio reikia pasiekti karjeros sėkmės vėlesniais metų mėnesiais. Antroji metų pusė bus itin produktyvi ir džiuginanti. Planetų padėtis žymi kilimą karjeros laiptais ir pajamų didėjimą.

    Šiuo metu taip pat džiugins ir santykiai darbe. Vis dėlto nedidelis stabtelėjimas galimas spalį ir lapkritį. Apskritai tariant, ateinantieji metai žmonėms, gimusiems po Dvynių ženklu – labai geri ir produktyvūs.

    Meilė ir šeima

    Šiais metais Dvyniai gali susidurti su šiokiomis tokiomis santuokos ir santykių problemomis. Pirmąjį metų ketvirtį reikės mokytis spręsti rūpesčius, susijusius su santuoka ir šeima. Neatsargūs žodžiai gali sukelti rimtų santykių bėdų – galvokite, ką kalbate. Tačiau jau antroji metų pusė suteiks Dvyniams galimybę sutvirtinti ryšius su mylimais žmonėmis. Pagerės santykiai su antrąja puse, vaikais. Dvyniams pagrindinis prioritetas turėtų būti egzistuojančių ryšių išlaikymas ir taisymas. Norintys susituokti su savo mylimaisiais puikių galimybių turės metų pabaigoje.

    Sveikata
    Nepaisant visų sunkumų, Dvyniai visus metus galės džiaugtis labai gera sveikata, išskyrus neesmines sveikatos problemas, susijusias su nervų ir virškinimo sistemomis. 2010 metų horoskopas Dvyniams užtikrina geresnę kūno ir dvasios sveikatą visus metus.

    Vėžys

    Tipinis po Vėžio ženklu gimęs žmogus yra itin jautri ir slaptinga asmenybė. Vėžys labai saugo savo privatumą ir nuo niekam atvirai nerodo kas jam patinka, o kas – ne. Šio ženklo atstovai gali labai puikiai nuslėpti savo emocijas. Po šiuo ženklu gimęs žmogus labai emocingai ir nostalgiškai vertina visus prisiminimus, kurie nuolat sukasi sąmonėje. Todėl Vėžiai gali būti labai jautrūs ir trapūs bet kurioje situacijoje, kurioje reikalingas dvasinis stabilumas. Tačiau šių žmonių tiesiog negalima nemylėti ir prie jų neprisirišti.

    Jie gali būti labai rūpestingi, mylintys ir pasiaukojantys žmonėms, kuriais jie patys žavisi. Gamtoje krabai (astrologinis Vėžio žv. simbolis yra krabas) gyvena jūrų ir vandenynų pakrantėse, kurios yra bene dinamiškiausios ir energingiausios pasaulio vietos. Dėl nuolat kintančios aplinkos krabai pasižymi neprilygstamu gebėjimu apsisaugoti nuo bet kokių tykančių pavojų.

    2010 metų horoskopas Vėžiams gali būti labai ypatingas. Naujieji metai jiems gali atnešti puikių naujienų, kurios pašviesins gyvenimą. Dėl teigiamos Marso ir Veneros įtakos po šiuo ženklu gimę žmonės gali būti hiperaktyvūs ir energingi. Jie gali norėti bendrauti su daugybe įvairiausių žmonių, o su kai kuriais iš jų net susidraugauti. Jiems gali grįžti pasitikėjimas savimi, dėl ko atsiras ambicingumas ir orientavimasis į tikslą.

    Karjera

    2010 metų horoskopas Vėžiui žada įdomių dalykų karjeros fronte. Nepaisant savo neribotos energijos ir entuziazmo protrūkių, Vėžio ženklo žmonėms paskutiniuoju ateinančių metų ketvirčiu darbe gali būti sunkoka, tad prireiks valios ir ryžto. Pirmasis metų ketvirtis tiems, kurie ieško geresnių karjeros galimybių, gali būti geresnis už vidutinišką. Metų vidurys ypač tinka investavimui. Trečiąjį metų ketvirtį gali neblogai sektis bankininkams ir investuotojams, o besitikintys paaukštinimo ir didesnės algos gali sulaukti savo valandos pirmąjį ketvirtį.

    Pirmieji šeši metų mėnesiai įkvėps Vėžį būti kūrybišku ir inovatyviu. Šio ženklo žmonės pajus stabilumą. Tačiau rugsėjį ir spalį jie gali per daug pinigų išleisti daiktams, kurie yra nereikalingi ir nenaudingi. Geri finansiniai rezultatai lauks gruodį ir 2011 metų pradžioje.

    Meilė ir šeima

    Kaip ir visi kiti Saulės ženklai, net ir Vėžys gali susidurti su tam tikromis šeimos problemomis, susijusiomis su vaikais ir sutuoktiniu. Šių problemų gali kilti balandžio – birželio mėnesiais. Tačiau vėlesnė metų dalis nuo spalio iki gruodžio žada puikių dalykų. Santykiai tarp šeimos narių bus glaudūs ir širdingi. Nesusituokę žmonės gali sutikti savo gyvenimo partnerius metų viduryje, o kai kurie – net ir susituokti iki metų pabaigos.

    Sveikata

    Ateinantys metai sveikatos aspektu Vėžiui bus itin palankūs. Vėžio ženklo žmonės džiaugsis puikia sveikata, išskyrus atsitiktines sveikatos problemas, kurios bus nedidelės ir nepavojingos. Tačiau kai kuriems žmonėms galimos nedidelės virškinimo sistemos ir nervinės ligos, ypač nuo liepos iki spalio. Apskritai tariant, ateinantys metai daugumai žmonių bus ramūs, nors kai kurie mėnesiai gali būti džiugūs ir pilni iššūkių.

    Liūtas

    Liūtas yra džiunglių karalius ir aristokratiškai stovėdamas gali apžvelgti visas džiungles. Liūtas dėl savo įspūdingos laikysenos yra reikliausias ir viršiausias iš visų gyvūnų. Nenuostabu, kad žmonės, gimę po liūto ženklu, yra labiausiai linkę dominuoti iš visų Saulės ženklų atstovų. Liūtai yra ekspresyviausi, kūrybingiausi ir labiausiai bendraujantys iš visų žmonių. Vos pažvelgę į šio ženklo atstovą, suprasite, koks jis kūrybingas ir išradingas. Tipinis Liūtas gali būti patrauklus ir įspūdingas savo išvaizda bei elgesiu. Bet nepaisant tokios išvaizdos, liūtas gali būti ir labai geras bei žmoniškas. Apskritai, visi Liūtai yra drąsūs, kūrybingi, žavingi, linkę dominuoti, metodiški ir ambicingi.

    2010 metų horoskopas Liūtams žada gerų naujienų. Didžioji metų dalis šio ženklo atstovams gali būti labai naudingi, bet kartais gali ištikti netikėtos problemos ir sunkumai. Liūtams puikiai seksis renkantis karjerą ir kuriant stabilias pajamas. Kita vertus, jie gali tikėtis tam tikrų, galbūt netgi rimtų šeimyninių problemų dėl supratimo tarp sutuoktinių stokos. Tačiau dauguma Liūtų iki metų pabaigos šias problemas išspręs.

    Karjera

    Pirmieji keli ateinančių metų mėnesiai Liūto ženklo žmonėms bus itin palankūs, ypač jei jie turi savo verslą. Daugumai Liūtų darbe numatomi teigiami pokyčiai. Geresnės karjeros galimybės, didesnė alga ir paaukštinimai – tai vieni tų privalumų, kurių Liūtas gali tikėtis pirmojoje metų pusėje. Finansinė padėtis pagerės metų viduryje, kai dalis Liūtų netgi investuos į pelningą verslą ir sulauks gerų rezultatų. Visus metus šio ženklo žmones lydės užtikrinta finansinė sėkmė. Besitikintys darbo pokyčių Liūtai savo vietą gali rasti metų pabaigoje.

    Partnerystės ir bendros įmonės sulauks sėkmės pirmąjį metų ketvirtį. Finansiniai projektai ir investicijos klostysis taip, kaip numatyta. Tačiau spalį Liūtas gali susidurti su netikėtu kai kurių projektų įgyvendinimo vėlavimu. Darbo santykiai ir santykiai su vadovu visus metus bus sklandūs. Ateinantys Naujieji pardavimo vadybininkams, finansininkams bei dirbantiems sau bus itin sėkmingi ir džiuginantys.

    Meilė ir šeima

    Vienintelė problema 2010 metų Liūto horoskope – santuoka. Dauguma Liūtų susidurs su problemomis santuokoje, kurios gali netgi paveikti vaikus. Liūtas turi būti labai atsargus bendraudamas su sutuoktiniais ar mylimaisiais. Metų pabaigoje gali kilti labai subtilių problemų. Tačiau sutelkę jėgas Liūto ženklo žmonės gali išspręsti bet kokią santuokos problemą; gruodį jie galės džiaugtis besitaisančiais santykiais su sutuoktiniais. Ramybė ir blaivus protas išspręs daugumą santuokinių problemų, o mokėjimas spręsti kritines situacijas padės grąžinti santykių stabilumą.

    Sveikata

    Daugumą Liūtų gali erzinti nedidelės sveikatos problemos, nors nė viena jų nebus rimta. Įprasčiausios ligos gali būti susijusios su virškinimo sistema, nugara, nervų ir kraujotakos sistemomis. Taip pat gali kankinti nuovargis ir silpnumas. 2010 metai Liūtui bus pakankamai saugūs džiaugtis gyvenimu.

    Mergelė

    Lyginant su kitais zodiako ženklais, Mergelė yra pati spalvingiausia ir žavingiausia. Tai yra vienintelis zodiako ženklas, kuriam būdingas moteriškumas. Žmonėms atrodo, kad moteriškas charakteris yra silpnas ir trapus, tačiau šis moteriškas charakteris jokiu būdu nėra silpnas ir geibus – iš tikrųjų jis yra stiprus ir reiklus. Taip pat Mergelė yra labai kūrybinga ir išradinga asmenybė. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, yra ypatingai protingi, eruditai. Be to, Mergelės mėgsta discipliną, vertina tvarkos ir švaros principus. Be šių gerųjų savybių mergelės pasižymi ir tradiciškumu.

    Praktiškumas bei punktualumas taip pat būdingi šiems žmonėms. Kitos teigiamos savybės yra konservatyvumas ir pastovumas, kurie padeda išvirtinti savo viršenybę kitų žmonių atžvilgiu. Tačiau Mergelės pernelyg įtariai vertina kitų žmonių motyvus ir ambicijas. 2010 metų horoskopas mergelėms žada daug laimės ir sėkmės.

    2010 metų horoskope Mergelėms yra labai įdomių pranašysčių. Nepaisant milžiniškų pastangų, kai kurioms Mergelėms gali nepavykti perimti iniciatyvą ir pasukti reikalus joms reikiama vaga. Tai ypač pasakytina apie darbo veiklą. Naujieji metai Mergelėms gali būti labai reikšmingi. Tiesą sakant, tai gali būti pasikeitimų ir transformacijos metai: daugeliui Mergelių gali tekti patirti stresą dėl darbo specifikos ar pakeistos darbo vietos. Ilgai lauktas paaukštinimas ir atlyginimo padidėjimas šiais metais gali būti ir nepasiektas.

    Karjera

    2010 metų horoskope vienas neraminantis aspektas Mergelei – su karjera susijusios problemos. Planetų išsidėstymas pirmąją metų pusę nėra labai palankus. Šiuo laiku karjeros progresas gali atrodyti labai sudėtingas. Pastangos paspartinti karjerą suteiks labai nežymių rezultatų. Pirmąją metų pusę ne itin sėkmingi ir finansiniai reikalai, tačiau jau persiritus į antrąją pusę finansinė padėtis įgaus stabilumo.

    Mergelės ženklo atstovams bus svarbu nepriimti skubotų, neapgalvotų sprendimų. Paskutiniai metų mėnesiai (lapkritis ir gruodis) atneš Mergelei gerų žinių. Kai kurie šio ženklo atstovai gali per šiuos du mėnesius uždirbti nemenką pinigų sumą, kiti šiuo laiku tiesiog ras ramybę ir pasitenkinimą, jausis pasiekę tai, ko taip troško.

    Meilė ir šeima

    Naujieji Mergelei gali atnešti tiek gerų, tiek ir blogų naujienų. Dauguma šio ženklo atstovų gali susidurti su problemomis namie, su sutuoktiniais ir vaikais. Visos šios problemos gali kilti dėl su karjera ir pinigais susijusių reikalų. Mergelėms reikės daugiau atsargumo ir rūpestingumo, nes rimtas nesutarimas gali nulemti ir rimtas pasekmes. Pirmąją metų pusę gali varginti ir neramumai bei stresinės situacijos. Išmintingos ir protingos Mergelės susidoros su bet kokia rimta bėda.

    Sveikata

    2010 metų sveikatos horoskopas palankus daugumai Mergelės ženklo atstovų. Dauguma jų ištisus metus, ypač pirmąją metų pusę, džiaugsis puikia sveikata. Nedidelių problemų gali kilti su virškinimo ir kraujotakos sistema. Antrojoje metų pusėje gali tekti pasirūpinti sveikata. Persikėlimas į kitą vietą gali sukelti streso Mergelei dėl pajamų stokos.

    Svarstyklės

    Svarstyklės - vaisingumo ženklas ir derliaus simbolis – yra puikus ženklas, kuris zodiako žvaigždyne išsiskiria tuo, kad nėra gyvas. Svarstyklės iškyla tuomet, kai žmonės pradeda rinkti derlių. Visi kiti Saulės ženklai, pavadinti vienokio ar kitokio gyvio vardu, o Svarstyklės gerokai išsiskiria ir yra unikalios visais atžvilgiais. Svarstyklės simbolizuoja ramią galvą ir subalansuotą gyvenimą. Tai yra universalumu pasižymintis ženklas.

    Lyginant su kitais Saulės ženklais, jis yra labai ramus, pakantus ir atsipalaidavęs. Tik pažiūrėkite į žmones, gimusius po Svarstyklių ženklu ir atkreipkite dėmesį į tai, kaip jie elgiasi su draugais bei bendradarbiais. Beveik visais atvejais jie yra gerai išauklėti ir labai atsipalaidavę. Jie protingi ir išmintingi.

    Be to, Svarstyklių žmonės yra žavingi ir tiesiog magiški. Jie yra geri ir nuoširdūs kitiems žmonėms. Panašu, kad Svarstyklių horoskopas 2010 metams žada didžiulį pasisekimą ir turtus, jiems kitąmet bene labiausiai seksis. Ramybė ir klestėjimas naujaisiais metais jiems bus natūrali būsena. Bet nepaisant sėkmės, Svarstyklėms gali teksi susidurti su tam tikrais nusivylimais ir nesėkmėmis, ypač darbo aplinkoje.

    Karjera

    2010 metų horoskopas ir palankus Veneros bei Marso išsidėstymas Svarstyklėms žada stabilumą ir atsipalaidavimą. Su karjera ar pinigais susiję reikalai gali būti ne itin palankūs, ypač pirmąją metų pusę. Tačiau apskritai 2010-tieji Svarstyklėms bus geri tiek dėl darbo, tiek dėl pajamų stabilumo. Tikėtina, kad paskutinį metų ketvirtį kai kurios Svarstyklės pakeis savo darbovietę ir gyvenamąją vietą per. Šis pokytis bus labai teigiamas, dovanosiantis joms didelių pasikeitimų visuomeniniame ir asmeniniame gyvenime.

    Per paskutinįjį metų ketvirtį daugiau nei tikėtinas pelnas akcijų rinkoje ar investicijose. Taip pat galimas paaukštinimas ir algos pakėlimas. Tačiau per visus metus Svarstyklės gali kiek paišlaidauti, užuot pataupiusios tuos pinigus juodai dienai. Sunkus darbas ir užsispyrimas Svarstykles paverčia nenugalimomis visais karjeros aspektais.

    Meilė ir šeima

    Pirmieji keli mėnesiai Svarstyklėms gali būti ne itin sklandūs dėl nepakankamo sutuoktinių bendravimo. Pirmasis ketvirtis Svarstyklėms gali atnešti sunkumų santuokiniame ir meilės gyvenime. Šiuo laiku gali nukentėti santykiai, tačiau paskutiniuoju metų ketvirčiu visos santuokinės problemos turėtų išsispręsti. Santykiai su priešinga lytimi antruoju ir trečiuoju ketvirčiu bus itin geri, o vaikai tėvus mylės ištisus metus.

    Sveikata

    Sveikatos reikalai ateinančiais metais Svarstyklėms klostysis palankiai. Visi Svarstyklių ženklo žmonės džiaugsis gera sveikata ir mėgausis gyvenimu. Tačiau keli paskutiniai mėnesiai gali atnešti problemų, susijusių su kraujotaka.

    Skorpionas

    Skorpionas yra labai intensyvus ir įtikinantis sutvėrimas. Visoje zodiako sistemoje daug didingų gyvūnų, o Skorpionas yra pats paslaptingiausias iš jų. Po šiuo ženklu gimę žmonės yra ypatingai aistringi, paslaptingi, patrauklūs, reiklūs ir mąslūs. Pasišventimas ir nedalomas dėmesys yra dvi svarbiausios šiems žmonėms būdingos savybės. Jie atkreipia dėmesį į visas savybes, o jų ambicingumas gali padėti jiems pasiekti visko, ko nori.

    Skorpionai gali būti neabejotini lyderiai bet kurioje pasirinktoje profesijoje, jei tik siekia šio tikslo. Jie gali būti pavydūs ir pikti, jei vyksta kas nors, kas neatitinka jų norų ir poreikių. Todėl jiems reikia pakankamai save kontroliuoti, kad neišsivystytų tokios tendencijos, nes jos galų gale šiems žmonėms gali tik pakenkti.

    2010 metų horoskopas Skorpionams yra kupinas įvykių: puikūs rezultatai vienose gyvenimo srityse bus persipynę su blogomis naujienomis. Žmonės, siekiantys ilgalaikių tikslų, gali pasiekti akivaizdžios sėkmės metų gale. O tie, kurie ypatingai didelių tikslų nesiekia, metų viduryje gali pasijusti sunkioje padėtyje. Tačiau naujieji metai nebus vien blogi. Visi metai bus kiek geresni nei vidutiniai ir geriausi pasiekimai laukia karjeros bei šeimos fronte. Apskritai Skorpionai kitais metais bus entuziastingi ir energingi.

    Karjera

    Sausis ir vasaris suteiks taip lauktų pokyčių darbe, kai Skorpionas galės pasinaudoti pagaliau pelnytu pripažinimu, paaukštinimu. Tačiau gautas rezultatas gali būti mažesnis nei tikėtasi. Pokyčiai darbe taip pat nesuteiks itin didžiulio pasitenkinimo, o santykiai su kolegomis bus įprasti. Apskritai tariant, Naujieji Skorpionui prasidės ramiai. Didžiuliai karjeros pokyčiai galimi metų viduryje, kai Skorpionui gali tekti didžiausia sėkmė gyvenime paaukštinimo forma. Kartu su nauja pozicija ateis ir pinigai bei šlovė. Antroji metų dalis bus kupina staigmenų ir pasisekimų, kuomet kai kurie Skorpiono ženklo atstovai pasieks savo karjeros apogėjų. Pozityvus požiūris ir neribota energija padės jiems pasiekti svarbių tikslų.

    Daug Skorpionų šiuo laiku gali užsiimti filantropine veikla. Socialinis ratas diena iš dienos vis plėsis, o ilgai lauktos investicijos atneš puikių rezultatų. Pozityvūs rezultatai laukia paskutiniaisiais metų mėnesiais, ypač iš investicijų biržoje. 2010 metai gali būti patys sėkmingiausi Skorpiono gyvenime, nes dabar pasitelkdami sunkų darbą ir atsidavimą jie viską gali paversti auksu.

    Meilė ir šeima

    Pirmąją metų pusę sėkmė Skorpiono ženklo atstovus lydės ne tik karjeroje, bet ir šeimyniniame gyvenime. Santykiai tarp sutuoktinių bus puikūs, o vaikai tiesiog mylės tėvus. Visuomeninis gyvenimas atneš daug pozityvumo į Skorpiono gyvenimą. Tačiau antroji metų pusė žada šiek tiek problemų dėl bendravimo tarp sutuoktinių stokos. Jautriai išsprendę problemas, Skorpionai vėl galės džiaugtis sklandžiais santykiais.

    Sveikata

    Deja, Skorpiono ženklo atstovai daugiau linkę į mažas sveikatos problemas. Dauguma jų susidurs su virškinimo sistemos sutrikimais, ypač spalį ir gruodį. Tačiau pirmieji du metų ketvirčiai bus palankūs, leidžiantys džiaugtis gera sveikata.

    Šaulys

    Iš visų Saulės ženklų Šaulys yra pats energingiausias, jo asmenybė yra dinamiška, aistringa ir jaudinanti. Dauguma Šaulių yra lankstūs, universalūs, drąsūs, reiklūs, pasižymintys sveiku požiūriu. Jie yra smalsūs iš prigimties ir mėgsta tyrinėti bei eksperimentuoti su naujais dalykais ir veiklos sritimis. Dauguma garsiausių keliautojų yra būtent Šauliai, o dėl įgimto polinkio tyrinėti jie būna labai apsišvietę.

    Šauliai atviri naujoms idėjoms ir mintims. Be to, jie yra labai ambicingi ir optimistiški. Nusivylimai ir širdgėla jų per daug nejaudina. Šie idealistiški ir ryžtingi žmonės gali lengvai įveikti visas gyvenimo kliūtis. Svarbu tai, kad dauguma Šaulių yra labai švelnūs, garbingi, atsidavę ir besirūpinantys kitais žmonėmis. Patikimumas ir garbingumas yra jų įgimtos savybės, o savo įsipareigojimų jie laikosi nepaisant jokių kliūčių.

    2010 metų horoskopas Šauliams žada didžiulius pasiekimus, kuriuos kartkartėmis pritemdys nusivylimai ir liūdesys. Naujieji metai gali parodyti, kad Šauliai yra labai tvirti ir atkakliai siekia savo tikslų. Jie gali prašyti vyresniųjų ir vadovų pagalbos sprendžiant savo problemas ir siekiant palankesnių sandorių sąlygų. Be to, naujieji metai Šauliams – konsolidacijos metai.

    Karjera

    Pirmasis metų ketvirtis bus sėkmingiausias Šaulio gyvenime – šio ženklo atstovai gali pasiekti didžiulės sėkmės darbe, būti paaukštinti, pelnyti didesnę algą. Darbe jie jausis užtikrinti ir sėkmingi, o tai leis siekti geresnio gyvenimo. Pirmasis metų ketvirtis taip pat palankus verslo sumanymams. Antrąjį metų ketvirtį toliau tęsis pirmojo sėkmė. Pirmąją metų pusę laukia finansinė sėkmė. Kita vertus, antroji metų pusė – užtvirtinimo laikas, kai dauguma Šaulių plušės siekdami išsaugoti pirmojoje metų pusėje pasiektas aukštumas.

    Kai kuriems žmonėms gali pasitaikyti neramių periodų, ypač gegužę ir birželį. Dėl žinių ar įgūdžių stygiaus galimas geresnio darbo ar pozicijos praradimas. Sėkmė priklausys nuo to, kaip Šaulys pasinaudos galimybėmis. Artėjant metų pabaigai, reikalai jiems ims taisytis.

    Meilė ir šeima

    Pirmąją metų pusę Šaulio laukia santuokinio gyvenimo nesklandumai. Jiems prireiks papildomo atsargumo ir atkaklių pastangų siekiant juos išspręsti. Atkaklus darbas ir atsidavimas padės Šauliui išvengti santuokinių problemų ar nuo jų apsisaugoti. Santykiai tarp tėvų ir vaikų bus geri, nors visuomeninis gyvenimas pateiks savų iššūkių, ypač bendraujant su kolegomis.

    Sveikata

    2010 metų Šaulio sveikatos horoskopas yra labai geras – gimusieji po šiuo ženklu gali ir nepatirti jokių didelių sveikatos problemų. Tačiau pirmieji keli mėnesiai gali atnešti šiek tiek rūpesčių, susijusių su kraujotakos ir nervine sistema. Apskritai ateinantys metai sveikatos aspektu bus tikrai palankūs.

    Ožiaragis

    Ožiaragis – rimtų žmonių zodiako ženklas. Tai yra brandžiausias ir rimčiausias ženklas. Ožiaragis simbolizuoja ne tik brandą ir patirtį, bet ir mąstymo pastovumą bei lankstumą. Po šiuo ženklu gimę žmonės yra labai nepriklausomi, toliaregiški, pasitikintys savimi, geranoriški ir drausmingi. Be to, jie yra labai kantrūs, darbštūs, protingi, gudrūs, praktiški ir atsargūs. Jie yra ambicingi ir orientuoti į tikslą. Būtent dėl savo kryptingumo tai yra pats geidžiamiausias ženklas visoje zodiako sistemoje. Jie gali sublizgėti bet kokioje pasirinktoje profesijoje, o darbštumas garantuos puikius rezultatus.

    Visi Ožiaragiai yra ypatingai patikimi, reiklūs, dėmesingi ir įtikinantys. Būtent dėl to žmonės juo mėgsta ir jais žavisi. 2010 metų horoskopas Ožiaragiams teikia daug vidinio pasitenkinimo. Jis suteiks jiems patogumo, atsipalaidavimo ir padrąsins veikti. Dauguma Ožiaragių kitais metais tęs ankstesniais metais pradėtus projektus. O betęsiant projektus gali būti pasiekta pasakiška sėkmė. Naujieji metai taip pat gali tapti žingsniu link didesnės sėkmės ateityje. Šie žmonės bus ištikimi savo tikslams, kurie galų gale atves juos į geidžiamą poziciją. Dauguma jų labai pasitikės savo gebėjimu siekti didelių tikslų. Be to, ateinančiais metais laukia daugybė staigmenų.

    Karjera

    Ožiaragiui 2010-tieji žada karjeros sėkmę. Tačiau retkarčiais pasitaikančios problemos, susijusios su darboviete, gali kamuoti visus metus. Atmosferą darbe gali apkartinti pavydas ir konkurencinės nuotaikos. Tai ypač tinka kalbant apie pirmus keturis metų mėnesius. Jūsų vadovai gali jūsų nepalaikyti dėl daugybės nežinomų priežasčių. Verslo investicijose galimos nesėkmės, o varžovai ims jums kelti rūpesčių dėl slaptų motyvų. Perspėjimas vienas – niekada nepraraskite kantrybės ir nesupykite, kadangi tai gali nubraukti visą jūsų triūsą praeityje. Kita vertus, antroji metų pusė yra gan gera visiems Ožiaragio ženklo žmonėms, kadangi reikalai šiuo metu stabilizuosis. Pasitelkę kantrybę ir išmintį, Ožiaragiai galės išspręsti daugumą savo problemų.

    Labai palankūs metai numatomi žmonėms, turintiems savo verslą. Baigiantis metams, juos lydės sėkmė po sėkmės. Šiais metais bus įgyvendinti ilgalaikiai tikslai. Gauti nemenki pinigai bus vėliau investuoti. Stabilizuosis įplaukos, tuo tarpu išlaidos bus protingai sumažintos. Paskutinįjį metų mėnesį galimos problemos kai kuriose verslo investicijose, tačiau atkakliai dirbant ir ieškant sprendimo šias problemas galima išspręsti.

    Meilė ir šeima

    Šeimos fronte Ožiaragis gali susidurti su nedidelėmis santuokinėmis ar santykių problemomis. Kai kuriais atvejais problema gali būti susijusi su piniginiais reikalais. Visas šias problemas galima išspręsti tiesiog kalbantis apie jas. Santykiai su vaikais bus puikūs, visus šeimos narius sups meilė. Vėlesnės metų dalys bus ramios ir sklandžios, be regimų problemų. 2010-tieji Ožiaragiui žada laimingą šeimos gyvenimą, visišką pasitenkinimą ir ramybę.

    Sveikata

    Apskritai 2010 metų horoskopas Ožiaragiui žada gerą sveikatą ištisus metus. Pirmieji trys metų ketvirčiai bus itin ramūs, o paskutiniajame galimos nedidelės sveikatos problemos, susijusios su krūtine ir skrandžiu. Šiaip visi Ožiaragio ženklo žmonės linkę itin rūpintis savo sveikata ir gerove.

    Vandenis

    Vandenio asmenybė yra dvipusė. Jis gali būti arba labai drovus, užsisklendęs, pasyvus ir jautrus, arba labai dinamiškas, aktyvus ir ekstravertiškas. Bet kokiu atveju, jis yra labai patrauklus ir patinka draugams bei kolegoms. Nepaisant skirtingų asmenybių, tipinis Vandenis gali būti labai galingas ir reiklus. Abu charakterio tipai pasižymi tvirtais įsitikinimais ir tikslo siekimu. Be to, jie labai pasitiki savo sugebėjimu pasiekti net ir pačių didžiausių tikslų. Vandeniai iš savo draugų ir kolegų visuomet reikalauja absoliutaus nuoširdumo ir teisybės. Jie tartum gali skaityti kito žmogaus mintis, kad sužinotų, ar šis sako teisybę. Visi Vandeniai gali ieškoti teisybės bet kokioje situacijoje ir jos detales surenka iš visų įmanomų šaltinių

    2010 metų Vandenio horoskopas yra kupinas netikėtumų. Naujieji metai suteiks galimybę parodyti savo įgūdžius ir gebėjimus. Be to, kitais metais bus galima pasiekti tokių tikslų, kurie šiemet buvo nepasiekiami. Visų Vandenių dabartinė padėtis yra patogi per sunkų darbą siekti savo karjeros ir finansinių tikslų. Santykiai tarp žmonių gerės, jokių rimtų šeimyninių problemų nebus.

    Karjera

    Karjeros žmonėms nusimato pašėlę metai. Pirmasis metų ketvirtis – puikus laikas, kai dauguma Vandenių pajus sėkmės skonį. Naujuosius jie gali pradėti pergalingu įvykiu, galbūt ilgai lauktu paaukštinimu ar net algos pakėlimu. Pasikartojanti sėkmė ir taika darbovietėje – du didžiuliai privalumai Vandeniui. Verslu užsiimantys Vandenio ženklo atstovai jus tiesiog ore tvyrančias galimybes. Vis dėlto antrasis metų ketvirtis žada problemų darbovietėje, ypač bendraujant su kolegomis. Tačiau puikūs bendravimo įgūdžiai padės jiems greitai išspręsti bet kokias problemas. Kai kurie Vandeniai, ieškodami geresnių galimybių, gali pakeisti darbą ar gyvenamąją vietą. Jie gali susidurti su netikėtomis išlaidomis, viršijančiomis pajamas.

    Kelionės į kitas šalis – rimta karjeros galimybė Vandeniui. Antroji metų pusė bus visokeriopai naudinga. Vandeniai atskleis savo galimybes kaip labai geri biuro darbuotojai arba išradingi verslininkai. Ateinančiais metais jie ryžtingai išspręs visas galimas problemas. Paskutinįjį metų mėnesį tikėtinos problemos, susijusios su persikraustymu į kitą vietą. Kadangi situacija bus nauja, šiek tiek užtruks problemą išspręsti.

    Meilė ir šeima

    2010-tieji bus palankūs metai daugumai Vandenių. Santykiai su žmonėmis bus geri, o atmosfera šeimoje – maloni, be rūpesčių. Materialinė gerovė, taika ir ramybė – svarbūs punktai daugumai Vandenių. Santykiai su kolegomis klostysis pakankamai sklandžiai, nors šiokių tokių problemų gali kilti baigiantis metams. Tuo pat metu gali kilti ir nesklandumų tarp sutuoktinių – dėl su persikraustymu susijusių finansinių problemų. Nesusituokusios poros gali tikėtis sujungti savo likimus paskutinįjį metų ketvirtį. Apskritai visi ateinantys metai nežada jokių didesnių bėdų.

    Sveikata

    2010 metai Vandeniui suteiks galimybę išspręsti visas su sveikata susijusias problemas. Visus metus sveikata bus nebloga, o paskutinį ketvirtį galimi nedideli rūpesčiai. Žmonėms, gimusiems po šiuo ženklu, reikės pasirūpinti savo sveikata; labiausiai tikėtinos ligos – gripas ir skrandžio bėdos.

    Žuvys

    Žuvys – permainingas Saulės ženklas. Tai yra paskutinis zodiako ženklas. Jis simbolizuoja prieštaringus ir susikertančius signalus bei neryžtingą, tačiau gilią sąmonę. Visgi Žuvys yra dinamiškos ir judrios. Šis ženklas simbolizuoja lankstumą ir greitį, o tai yra bene aiškiausias nervingumo ir susijaudinimo ženklas. Žuvys yra ženklas, siejamas su siela ir protu. Vanduo yra būtinas gyvybei. Be vandens niekas negali išgyventi. Po Žuvų ženklu gimę žmonės yra dvasingi ir konservatyvūs iš prigimties, o jų protas yra pakankamai lankstus ir aštrus, kad tikrų tyrinėti vaizduotės ribas peržengiančius dalykus.

    Be to, šie žmonės yra labai draugiški, sentimentalūs, dosnūs ir pasiaukojantys. Be to, jie gali būti labai geri ir prieraišūs kitiems žmonėms. Tačiau kartais jie gali būti labai neigiami ir susinervina, kai jiems kelią užstoja rimtos kliūtys.

    2010 metų horoskopas žuvims žada galimus gyvenimo pokyčius. Kai kurie pokyčiai yra į gerą, o kai kurie – ne į tokią gerą pusę. Horoskope numatytos netikėtos problemos, tačiau ir pasisekimai. Svarbu šiemet išlaikyti ryžtą ir blaivų protą.

    Karjera

    Pirmieji du ateinančių metų ketvirčiai Žuvims atrodo visai neblogi. Karjera, finansinės galimybės ir pasitenkinimas darbu – trys svarbūs veiksniai, kurie dominuoja Žuvų mintyse. Galima su darbu susijusi kelionė į tolimą šalį. Nors pirmieji keli metų mėnesiai bus geri, paskutiniai – tiesiog geresni už vidutinius. Nuo birželio iki gruodžio gali neduoti ramybės šiokios tokios nesėkmės.

    Šiais metais Žuvims gali tekti pakoreguoti savo gyvenimo būdą. Gali sumažėti pajamų, o išlaidos išaugs, tačiau viskas susitvarkys metų viduryje, ypač palankios aplinkybės ir galimybės klostysis darbe. Metų pabaigoje pavyks atgauti energiją ir padėti tvirtus pamatus kitiems metams, kai Žuvys nušvis išmintimi ir protu.

    Meilė ir šeima

    Pozityvus 2010 metų horoskopo aspektas – santuokinis gyvenimas. Tikėtina, kad Žuvys mėgausis meile ir santuokiniu gyvenimu ištisus metus. Šeimos santykiai bus sklandūs, ryšys su vaikais – glaudus, o žmonėms, kurie norės susituokti su išrinktaisiais, šie metai – vieni geriausių gyvenime. Žuvys – atsidavę šeimos nariai.

    Vaikai ir sutuoktinis jiems bus didžiausias įkvėpimo ir padrąsinimo šaltinis. Tačiau trečiąjį metų ketvirtį galimas nedidelis konfliktas tarp sutuoktinių. Kompromisai – geriausias situacijos sprendimas. Žuvims reikės kontroliuoti savo pyktį ir neigiamas emocijas, kad šios nepaveiktų santykių. Nesistenkite valdyti šeimos narių. Namų gyvenimas šiais metais bus subtilus gėrio ir blogio mišinys.

    Sveikata

    Dauguma Žuvų gera sveikata džiaugsis ištisus metus. Pirmąją metų pusę Žuvys nesusidurs su jokiais sveikatos sutrikimais, tačiau vėliau gali kilti nedidelių problemėlių. Labiausiai tikėtini susirgimai: gripas, skrandžio ligos, nugaros skausmas, sąnarių ir galvos skausmai.

  • Šaltinis
    Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
    www.DELFI.lt
    Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją