Atrinkome socialiniuose tinkluose populiariausius ir įdomiausius moterų patarimus, tarp kurių kiekviena moteris ras sau tinkamus. Mums įdomu, kaip mes be iki šiol gyvenome!

Nuospaudų pleistras liemenėlių vieloms suvaldyti.

Plaukų juosta dailioms garbanoms formuoti. Tereikia ant plačios juostos suvynioti plaukus ir palaikyti kelias valandas.

Galite lengvai padidinti ar sumažinti akis naudodamos akių kontūro pieštuką - baltas kontūras akis didina, juodas - mažina.

Jei subyrėjo mėgstami akių šešėliai, galite juos sumaišyti su nedideliu kiekiu vazelino ir susikurti naują lūpdažį.

Jei negalite pasigirti vešliais plaukais, plaukų linija paryškinkite akių šešėliais, kurių spalva panašiausia į jūsų garbanų.

Pasirūpinkite savo kosmetinių šepetėlių švara - alyvuogių aliejų sumaišykite su indų plovikliu proporcija 1:1. Išplovus, kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Susiriškite kasą be plaukų gumelės - tiesiog iš plaukų padarykite tokį dailų mazgą, koks parodytas čia:

Jei jūs norite vešlesnių apatinių blakstienų, kodėl gi ne išbandžius šio paprasto triuko?

Apatines blakstienas tušu paryškinsite lengviau naudodamos papraščiausią šaukštą! Tai tikrai padės neapipaišyti paakių odos.

Tai tikrai nėra naujas triukas, o greičiau priminimas. Kavos tirščiai yra pats geriausias odos šveitiklis, be to nieko papildomai nekainuoja.

Jei jūsų tušas išsausėjo, įpilkite lašą ar du savo mėgstamo aliejaus ir sugrąžinkite jo pradines savybes. Žinoma, jei pasibaigė tušo galiojimo laikas to nepraktikuokite, o tiesiog įsigykite naują.

Lūpų dažai ant jų išliks ilgiau jei išbandysite šį triuką: pasidažykite lūpas, priglauskite prie jų servetėlę ir švelniu šepeteliu paskleiskite ant jos birios pūdros. Tai padės išlaikyti spalvą daug ilgiau.

Iš bambukinio kilimėlio ir guminės juolstelės pasigaminkite kosmetinių šepetėlių dėklą. Tai užtrunks vos penkias minutes ir beveik nieko nekainuos.

Sumaišiusios šiek tiek akių šešėlių su šviesiu nagų laku turite visiškai naują nagų lako spalvą.

Jeigu subyrėjo jūsų mėgstami akių šešėliai neišmeskite jų. Įlašinkite porą lašų spirito ar konjako, sumaišykite ir palaukite, kol masė išdžius.