Vieni šios šventės nemėgsta nuo tada, kai paauglystėje patyrė pirmąją nelaimingą meilę, kiti ją švęsti pradėjo tik sulaukę pilnametystės, tačiau kurioziškų situacijų taip pat neišvengė.

Su metais proto daugėja, bet romantiškai praleisti šią meilės dieną, kažkur giliai širdies kamputyje, trokštą daugelis moterų. O ten kur dideli lūkesčiai, aplanko ir dideli nusivylimai. Atrinkome tragikomiškiausias gautas skaitytojų istorijas ir linkime jums kur kas sėkmingesnės Valentino dienos!

Netikėtas įvykių posūkis

Mano vaikinas pirmą kartą ištarė, „Aš tave myliu“ per Valentino dieną, tuo metu kai mylėjomės. Romantiška? Ne itin. Jis prieš tai pasakė: „Aš myliu [čia įterpkite geriausios draugės vardą]“.

Pasirodo, jis norėjo šiek tiek sušvelninti situaciją, ištardamas šiuos svarbius žodžius. Sušvelnino...

Žiauriausias sučiupimas

Mano dabar jau buvęs vaikinas pasakė, kad per Valentino dieną bus užsiėmęs su šeima, tad išėjau išgerti su savo antrųjų pusių neturinčiais draugais. Ir pamačiau jį bare, kuriame dirbau, su kita mergina. Užėjau ir nupirkau pintą alaus, kurią išpyliau ant jo.

Svetimas atvirukas

Nuvykau į vaikino butą, persivilkau viliokiškus drabužius, kad atrodyčiau seksualiau, ir tada aptikau Valentino atviruką nuo kitos merginos apie „aistringai praleistą laiką“, kuriame ji dėkojo jam už tai, kad buvo toks nuostabus. Pažiūrėjau datą – ji buvo kaip tik tos dienos. Suprantama, jam neteko džiaugtis mano apdarais, o likusį vakarą praleidau viena su buteliu vyno.

Monika

Kartkartėmis susitikdavome su tuo vaikinu, todėl nusprendėme kartu praleisti Valentino dieną. Kartu praleidome tikrai gražų vakarą, kuris baigėsi seksu. Paskui jis į mane atsisuko sakydamas: „Aš tikrai kai kuo susižavėjau“. Maniau, kad jis apsimeta kukliu ir turėjo omenyje mane, tad su šypsena veide paklausiau: „Tikrai, ir ką?“. Jis man atsakė: „Jos vardas Monika“. Bet aš nesu Monika...

Picos problema

Praėjusią Valentino dieną susipykau su savo vaikinu. Nusprendžiau pamėginti atsiprašyti, užsakydama jam širdies formos picą į namus. Praėjus maždaug valandai nuo mano užsakymo sulaukiau skambučio, kad jis atsisakė priimti mano picą. Picų išvežiotojas paskambino manęs paklausti, ką noriu su ta pica daryti. Ėmiau verkti į telefoną ir pasakiau jam suvalgyti mano meilės picą.

Plovas ir trys antklodės

Buvau savo vaikino namuose ir apsinuodijau plovu. Jaučiausi taip blogai, kad negalėjau net parvažiuoti namo. Gulėjau gailėdama savęs ir maniau, kad blogesnės Valentino dienos jau būti negali, kai dėl gedimo atjungė šildymą. Jį sutvarkė tik vakare, o tai buvo viena šalčiausių tų metų dienų. Tikrąja to žodžio prasme turėjau vilkėti žieminį paltą lovoje, o ant viršaus buvau apsiklojusi tris antklodes. Ir dar visą laiką mėginau nepridirbti į kelnes, nes į ledinį tualetą teko lakstyti kas dvidešimt minučių. Kita vertus, vaikinas dėl taip susiklosčiusios situacijos elgėsi labai rūpestingai.

Rožių klasta

Valentino dieną paštu gavau puokštę rožių ir pliušinį meškiuką. Neturėjau supratimo, nuo ko tai. Kitą dieną mano buvęs vaikinas parašė man žinutę „Tikiuosi, kad mėgavaisi diena, manydama, kad kažkam išties patinki. Jos buvo nuo manęs“. Na, bent jau rožės buvo gražios ir brangios.

Nukritęs žiedas

Savo bendradarbei, kuria žavėjausi, nupirkau rožę, nežinodamas, kad ji turi dvi laisvas savaites. Palikau ją savo užrakinamoj spintelėje, tačiau ji pakankamai gerai išsilaikė ir nusprendžiau įteikti tą rožę kai ji grįžo. Įteikiant... nukrito rožės žiedas.

Keksiukų vagystė

Visą dieną praleidau kepdama savo vaikinui raudonus širdelės formos keksiukus. Nuėjau pas jį namo su tais keksiukais rankoje, ten radau visą jo šeimą, o jis žiūri į mane ir sako: „Nemanau, kad tai suveiks“. Jis išstūmė mane pro duris ir užrakino jas. Buvau pernelyg šokiruota, kad ko nors imčiausi, todėl paprasčiausiai išėjau...

Baro sąskaita

Su pertraukomis susitikinėjau su vaikinu ir kaip tik prieš Valentino dieną mes vėl susitaikėme. Nuėjome labai gražiai pavakarieniauti ir jis sumokėjo. Vėliau mes nuėjome į mūsų mėgstamiausią barą ir nusprendžiau, kad šįkart sumokėsiu aš. Po pusvalandžio jis dingo ir galiausiai radau jį kalbantį su kita mergina. Kai prie jų priėjau, jis elgėsi taip, lyg manęs nepažinotų ir paliepė juos palikti vienus. Kai norėjau apmokėti sąskaitą, ji viršijo 100 eurų, nors aš išgėriau vos du gėrimus. Barmenas man paaiškino, kad vaikinas mano sąskaita pripirko daugybę gėrimų kitai merginai. Nereikia ir sakyti, kad daugiau mūsų santykiai neatsinaujino.

Tarpinė stotelė

Mano internetinis draugas, su kuriuo kelerius metus palaikiau ryšį per atstumą, vasario 13 dieną nustebino pasirodęs studentų bendrabutyje. Tai buvo pirmas kartas, kai mes susitikome gyvai, bet aš jau buvau jį įsimylėjusi. Dieną praleidome besibučiuodami ir besiglamonėdami, kol pakviečiau jį kartu praleisti naktį. Tada jis man pasakė, kad jis tik sustojo pakeliui iš Klaipėdos vykdamas į Vilnių, kur jis kraustėsi gyventi su savo tikrąja mergina.

Raudonų gvazdikų krizė

Kai mokiausi vidurinėje mokykloje, Valentino dienos proga klasės draugams dalinome raudonus gvazdikus. Visą popietę dalinau šias gėles skirtingose klasėse. Visi mūsų mokyklos mokiniai gavo mažiausiai po vieną gėlę iš draugo ar mylimojo. Išskyrus mane. Nei vienos gėlės. Iki šiol raudonų gvazdikų kvapas ir vaizdas mane liūdina.

Patyrėte kažką absurdiškesnio-baisesnio-košmariškesnio? Pasidalinkite savo istorija komentaruose!