Sakydama „didelė“ turiu omenyje dydžius, prasidedančius nuo 34C/32D ir augančius aukštyn. Patikėkite manimi, pirmas įspūdis dažniausiai būna apgaulingas. Didelė krūtinė, bent jau man, yra nemaža našta.

Todėl nusprendžiau pasidalinti 10 problemų, su kuriomis suduriu kasdien. Gal tai padės sulaukti patarimų iš panašaus likimo moterų, o galbūt tai pakeis jūsų nuomonę, jei ruošiatės plastinei operacijai.

1) Dviguba apsauga

Niekuomet nesu vilkėjusi palaidinės be liemenėlės. Nie-ka-da! Ir visos palaidinės ar marškiniai, į kuriuos įsiūti pakietinimai, skirti krūtinei prilaikyti, manęs negelbėja. Anaiptol. Aš tokias palaidines velkuosi ant liemenėlės, kad užsitikrinčiau dar didesnę apsaugą ir krūtinės forma būtų daili.
Suknelės apnuoginta nugara? Nežinau, kas tai yra.
Jeigu esu be liemenėlės, kaip mat atrodau vulgariai. Ne seksualiai, o vulgariai.

2) Petnešėlės – didžiausias draugas ir priešas

Didelei krūtinei reikia ir stiprių petnešėlių. Ne tik stiprių, bet ir plačių, nes siauros galiausiai įsirežia į odą ir ją nutrina iki kraujo. O storos petnešėlės retai kada atrodo elegantiškai.
Negana to, aš niekada nenešioju rankinių, kurių rankena eina skersai krūtinės, tokių, su viena ilga rankena, nes atrodo, kad mano krūtinė bando suvalgyti rankinės rankeną. Tenka apsiriboti kuprinėmis arba ant vieno peties nešiojamomis rankinėmis. Dėl pastarųjų ima skaudėti nugarą.

3) Visi rūbai atrodo seksualiau

Gal tai ir ne problema, kai eini į vakarėlį ar pasimatymą, tačiau surasti drabužį, kuriuo vilkėdama atrodytum konservatyviai ar asketiškai, yra iššūkis. Viena didesnių problemų iškyla renkantis liemenuotus marškinius ar švarkelius. Ypač jei jūsų juosmuo siauras, o krūtinė didelė. Sagos skečiasi kaip išprotėjusios, o bet kuri iškirptė atrodo per gili.

4) Maudymosi kostiumėlio paieškos – košmaras

Bikiniai iš virvelių? Nieko neprilaiko. Maudymosi kostiumėliai, kurių petnešėlės surišamos viršuje? Nuo jų ilgainiui ima skaudėti kaklą. Liemenėlės be pakietinimo? Gali būti, kad viskas baigsis tuo, kad dalis krūtinės iškris pro apačią ir atrodysite lyg karvė. Liemenėlės be petnešėlių? Ne, jei nenorite sėsti į kalėjimą už netikėtą apsinuoginimą viešoje vietoje. Vienintelis galimas variantas – liemenėlės, turinčios įsiūtą lankelį.

5) Papuošalai žaidžia slėpynių

Kalbu apie vėrinius ant kaklo. Pirkdama juos turiu išsiaiškinti, kur tiksliai jie kris. Viena iš galimybių yra ta, kad jie žais slėpynių tarp mano krūtų, kita – kad einant ne itin išvaizdžiai bumbsės. Todėl dažniausiai renkuosi vėrinius arčiau kaklo.

6) Nuolatinis drabužių taisymasis

Vien dėl to, kad judu ar kvėpuoju, mano palaidinės išsitampo arba ima kilti aukštyn. Todėl turiu nuolat jas timptelėti į viršų arba atvirkščiai – patempti žemyn. Tokia kaina, jeigu noriu dėvėti ką nors aptempto. Be to, kaskart lenkdamasi turiu prisidengti krūtinę, nes žinau, kad vyrai savo akių nesulaikys, o aš dėl to, patikėkite, tikrai smagiau nepasijausiu.

7) Tikros ar ne?

Kai kurių liemenėlių dėka, mano krūtys išties atrodo kaip netikros. Todėl karts nuo karto sulaukiu klausimų, ar nepasidariau plastinės operacijos. Kadangi prie to esu pripratusi, nebereaguoju taip jautriai kaip anksčiau. Didžiuojuosi savo krūtine, nes ji tikrai graži ir natūrali. Jeigu ji būtų netikra, didžiuočiausi ja ne ką mažiau – juk ji dar būtų ir brangi.

8) Kalnelių baimė

Linksmieji kalneliai, duobėtas kelias, bėgimo rungtis? Ir, žinoma, kaip tik tuo metu šalia turi būti būrelis vyrų... Aš jau pripratau savo liūliuojančius grožius prisidengti sukryžiuodama rankas ant krūtinės ar tiesiog... žurnalu, tačiau kartais tai nutinka netikėtai. Todėl eidama kur nors, kur gali grėsti audros, stengiuosi vilkėti sportine liemenėle.

9) Žvejyba

Taip, ne kartą teko iš tarpukrūčio žvejoti trupinius ar maisto gabalėlius. Nesmagiausia būna, kai tai reikia daryti viešoje vietoje. Tuomet stengiesi susisukti kaip įmanoma greičiau, kad niekas tavęs nepastebėtų.
Yra buvę atvejų, kai mano bičiuliai, nelaukę, kol susigriebsiu, patys sužvejojo trupinius... Smagumėlis!
Kita vertus, kartais mano krūtys pasitarnauja kaip slėptuvė – esu keletą kartų ten įsidėjusi pinigus, kai ėjau į vakarėlį ir nenorėjau temptis rankinės.

10) Taranavimas

Turint didelę krūtinę visuomet turi pagalvoti, kaip lenktis ko nors pasiimti nenuverčiant visko, kas yra ant stalo. Tai gali baigtis išpiltais gėrimais ir didelėmis dėmėmis. Kartais gali netyčia išsitepti po krūtine ir to net nepastebėti. Todėl, prisipažinsiu, dažnai šaipausi iš savęs, jog esu šuo, kuris vizgindamas uodegą pridirba visokiausių zbitkų ir paskui apsimeta nežinojęs, jog uodega – jo kūno dalis.