Klitorio stimuliavimas pirštu – pats paprasčiausias būdas pasiekti orgazmą. Rusijoje, pasitelkiant medicininius terminus, tai įvardijama, kaip ,,masturbacija“. Kaip antai Europoje yra vartojamas žodis petingas. Keista, kad daugelis petingą vadiną meno forma, nors iš tiesų, labiau tiktų priskirti šį veiksmą prie gamtos mokslų.

Jūsų partneris turi žinoti kaip pradėti glamones. Žinoma ne tik morališkai turi būti tam pasiruošęs, bet ir fiziškai. Taigi, kad būtų lengviau, pasitelksime gamtos mokslus.

Pasiruošimas pirštų šokiui JOS kelnaitėse:

Švarios rankos. Sterili švara. Kruopščiai tuo pasirūpinkite.

Trumpi nagai. Visų pirma, po panagėmis kaupiasi įvairūs mikrobai, kurie gali patekti į klitorių ar makštį. Visų antra, su ilgais nagais galima subraižyti jautrias vieteles.

Stiklinė vandens ant naktinio staliuko. Amerikiečių seksologai po petingo itin rekomenduoja nedelsiant išgerti litrą vandens, kadangi jos metu į šlapimo kanalus gali patekti mikrobų.

Taipogi, galite tiesiog apiplauti intymias kūno vietas vandeniu. Jeigu įvykdėte pirmus du punktus, tuomet petingas bus atliktas saugiai, tačiau apsidrausti niekada nebus bloga mintis. Be to, išgerti vandens nėra taip jau ir sunku.

Vandens pagrindo lubrikantai. Be jų galite apsieiti, jeigu jūsų antroji pusė, be vargo jus pamylės, nes tiek iš jo, tiek iš tavo lytinių organų išteka gausios išskyros. Tačiau petingui lubrikantas yra būtinas.

Kada jums reikia petingo?

Kai po sekso jūs abu gulite ir dejuojate. Jis dėl malonumo, o jūs dėl nepasitenkinimo.

Kai po darbo jūs neturite jėgų atlikti energingų kūno judesių, tačiau norisi meilės, galite suteikti sau malonumą rankomis, kol pilnai atgausite jėgas ir pasijusite geriau.

Kai vienas iš jūsų susijaudines daug labiau nei kitas.

Kai labai norisi sekso, tačiau neturite prezervatyvų ir negalite greitai jų įsigyti.

Kai paprasčiausiai norisi įvairovės.

Gamta ir kūnas

Klitoriai būna įvairūs – tai faktas. Pas vienas moteris jie yra labai jautrūs, tad kartais jį liečiant, vietoj susijaudinimo jaučiamas skausmas. Pas kitas, atvirkščiai, jautrumas sumažėja ir klitorius niekaip nereaguoja į prisilietimus.

Jeigu klitorius pernelyg jautrus, paprašykite mylimojo elgtis atsargiai: priliesti dviem pirštais lytines lūpas, negrūsti pirštų, o sukti pagal laikrodžio rodyklę arba prieš, priklausomai nuo to, kaip jums labiau patinka. Jeigu net ir tokia netiesioginė stimuliacija sukelia diskomfortą, galima suspausti dviem pirštais (nykščiu ir smiliumi) lytines lūpas toje vietoje, kur jos pridengia klitorių. Kai klitorius susijaudins (vadinasi taps mažiau jautrus skausmui), galėsite jį stimuliuoti tiesiogiai.

Jei vis dėlto, moteris, atvirkščiai, nesusijaudins, reikia padidinti jos jautrumą. Kaip? Yra du veiksmingi būdai. Pirmas – naudoti kokį nors kaistantį arba, atvirkščiai, vėsinantį lubrikantą tam, kad būtų sužadinta daugiau skirtingų pojūčių. Antras – prieiti iškart iš abiejų pusių: kairės rankos smiliumi ir viduriniuoju pirštu prasiskverbti į vidų ir ieškoti G taško, o dešinės rankos smiliumi atlikti sukamuosius judesius apie klitorio galvutę. Jeigu taip padarėte ir sutraukėte makšties raumenis, orgazmas bus itin stiprus.

Dabar, kai esate teoriškai pasikaustę ir morališkai pasirengę, galima pereiti prie pagrindinio momento.

Pagrindiniai petingo būdai yra tokie:

Masažas. Masažo metu lubrikantas švelniai įtrinamas ant lytinių lūpų, pradžioje su nykščiu, po to su mažuoju pirštu, palaipsniui artėjant prie klitorio, bet taip jo ir nepalietus.

Prasiskverbimas. Dešiniosios rankos smiliumi ir viduriniuoju pirštu liečiamas G taškas, nykščiu – klitoris. Jis bando sujungti abu pirštus į žiedą, tuo pačiu metu suspaudus patį jautriausią jūsų G tašką.

Timpa. Smiliumi ir viduriniuoju pirštu jis stimuliuoja klitorių, o nykščiu – išangę.

Formuojantis. Jis vedžioja pirštus aplink makštį, tarytum pabrėžiant jos kontūrus. Pasiekti orgazmą tokiu būdu vargu, ar pasiseks, bet pradiniam arba tarpiniam glamonėjimosi etape toks būdas yra būtent tai, ko reikia.

Iš vidaus ir išorės. Dešinės rankos dviem pirštais, jis stimuliuoja G tašką, o kairios rankos delnu masažuoja apatinę pilvo dalį.

Papildomi pratimai

Kol partneris neriasi iš kailio mėgindamas suteikti jums malonumo, negulėkite be veiklos. Stimuliuokite jo lytinį organą, kitaip tariant, laikykite jį suspaudę kumštyje – tai, be abejo, labai veiksminga, tačiau jau šimtus kartų išbandyta, todėl nebeįdomu. Taigi, jūsų užduotis ne tik sukelti mylimajam orgazmą, bet taip pat suteikti naujų pojūčių.

Ranka. Suimkite jo lytinį organą trimis pirštais, taip kaip laikote rašiklį. Braukite jais aukštyn ir žemyn. Judesys pirštais tampa kur kas ilgesnis nei kumščiu. Pabaigoje kaskart apgaubkite jo varpą delnais.

Du kumščiai – įdomiau nei vienas. Padenkite delnus lubrikantu ir apimkite viena ranka jo varpą ties galvute. Pro kumštį praleiskite jo lytinį organą iš viršaus į apačią ir, kai liesite gaktikaulį, iškart uždėkite kitą kumštį ir leiskite žemyn. Kai ranka susidurs su pirmuoju kumščiu, perimkite jo varpą kita ranka. Tokiu būdu susidaro nenutrūkstamo judėjimo grandinė ir ne aukštyn-žemyn, bet visada tik žemyn. Tuomet vyras galės ilgiausiai balansuoti ties orgazmo riba.

Apskritimas. Kaire ranka suimkite varpą ir padėkite ja judinti vyro lytinį organą aukštyn-žemyn. Dešinės rankos smiliumi švelniai vedžiokite apskritimą aplink varpos galvutę.

Sukimas. Patepkite dešinės rankos delno patį centriuką lubrikantu. Stipriai suspauskite kairiu kumščiu jo lytinį organą, dešinės ranku delnu, sukamaisiais judesiais, stimuliuokite varpos galvutę.