Moters gundymas - tarsi kryžiažodžio sprendimas. Ypač daug taškų sau vyras skiria, jei jam pavyksta pavergti užsispyrusią ir kietą moterį. Lengvi prizai nesuteikia tiek azarto ir pasitenkinimo.

Štai 10 neatremiamų vyro gundymo metodų:

1. Sudominti ir atsitraukti

Egzistuoja moterys, kurias vyrai vadina paprastai - „serga žvaigždžių liga". Tokia moteris graži, traukia vyrų akį. Ji žino savo vertę ir, regis, pasiryžusi daug kam. Tačiau vos vyras parodo pastangas, kad ją sudomintų, ji akimirksniu atšlyja, pabėga, parodydama, jog nori, kad vyras paskui ją „palakstytų".

Nepatyręs vyras, aišku, bėgios paskui damą kaip beprotis, prikrės kalną kvailysčių, kol galiausiai supras, koks naivus buvo. Medžioklė baigsis bare, skandinant savo kvailumą ir skundžiantis, kokios moterys beširdės.

Protingas vyras elgsis kitaip. Supratęs, kad jis tapo žaisliuku, akimirksniu ims moterį ignoruoti. Ir darys taip meistriškai, kad moteris tą ignoravimą būtinai pastebėtų.

Ir štai tada įvyks stebuklas: moterį sukrės tas faktas, kad kažkoks vyras jai neberodo dėmesio. Ji juk žvaigždė! Moteris praras budrumą ir pradės daryti žingsnius link vyro, kuris ją atstūmė. Na, o toliau viskas priklauso nuo vyro meistriškumo.

2. Nuslėpti ketinimus ir pelnyti pasitikėjimą

Kitaip tariant, tapti draugu. Sakoma, jog vyro ir moters draugystė - tai seksas, atidėtas vėlesniam laikui. Taigi, tik laiko klausimas, kada jie atsidurs lovoje. Čia įmanoma įvairiausių variantų: vienas iš tiesų moteryje mato tik draugę, o kitas vyras net negalės bendrauti su moterimi, jei ši jam bus neįdomi, jei seksualiai netrauks.

Vyras ne visada nori atskleisti savo ketinimus moteriai. Ypač jeigu ji jam patinka (bet ne tiek, kad megztų rimtus santykius) ir atrodo nepasiekiama. Tuomet bus pasitelkiama visa fantazija ir žavesys: vyras taps galantiškas ir dėmesingas, išklausys potencialios meilužės pasakojimus. Ir tada, kai moteris jau įsileis vyrą į savo sielą, kai jau ims juo pasitikėti, vyras pasinaudos situacija ir padarys tai, apie ką nuo pat pradžių galvojo.

Paskui vyras, žinoma, dievagosis, kad viskas atsitiko netikėtai, nieko baisaus neįvyko - galime likti draugais. Tačiau moteris pagrįstai suabejos tokiais vyro žodžiais.

3. Sudaryti paslaptingo vyro įspūdį

Moterims patinka siurprizai ir paslaptys, mįslės. Jei vyras tai žino, jis mėgins tapti „auka". Jis palaipsniui moteriai atskleis savo charakterio savybes, nuolat darydamas staigmenas: neįspėjęs atvažiuos išsivežti vakarienės, dovanos originalias dovanas, sukurs filmuką ar skaidrę iš moters nuotraukų.

Visa tai veikia stebuklingai - moteris įvertins pastangas ir vis stebėsis, kokius vidinius turtus valdo šis vyras. Net pati nepastebės, kaip įklius į gudriai paspęstus spąstus. O čia jau dvi išeitys: arba pilka kasdienybė, arba siurprizų kupina nežinia.

4. Pažadėti perspektyvą

O štai čia žaisti ir kurti staigmenų scenarijaus vyrui nereikės. Yra tipas moterų, kurias vyro tiesmukiškumas ir aiškumas pavergs, jos palaikys tai vyriškumu, ryžtingumu. Vyras leis moteriai suprasti, kad seksas su juo - bilietas į visiškai naują, iki šiol jai nepažintą pasaulį, padėtį visuomenėje, naudingas pažintis. Dar netgi pabrėš, kad seksas, ilgalaikiai santykiai gali baigtis ir vedybomis.

Vyras net neslėps, kad moterį į visuomenę stumia už tam tikrą užmokestį. Taip, altruistų šiais laikais mažai. Ypač, jei vyras turi reikalų su gražia moterimi.

5. Būti savimi

Jei vyras pajuto, kad bendrauja su moterimi, kuri nemėgsta dirbtinumo, pirmenybę teikia nuoširdumui, o ne netikroms šypsenoms bei apgalvotoms frazėms, tai jis greitai ras raktą. Supras, kad meluoti ir apsimetinėti nėra prasmės, nes moters nesužavėsi tuščiu įvaizdžiu.

Nusimetęs kaukę ir pamiršęs flirtą, jis prisieks moteriai, kad yra atviras ir nuoširdus, kad žaisti nepatinka, kad irgi ieško nesumeluotų jausmų. Taip vyras akimirksniu pelnys taškų. Moteris pasitikės ir norės tokiam vyrui atsiverti.

6. Apsimesti gėjumi

Pateikti tai - tarsi pasakyti moteriai, kad seksualiai ji vyro netraukia. Taigi, ji atsipalaiduoja, pasitiki, nes mano, jog ji tokiam vyrui - kaip draugė, kaip sesuo. Moteris būna savimi, atsipalaidavusi, be jokių užpakalinių minčių. O štai vyras, pamelavęs apie savo orientaciją, būdamas šalia moters, tarsi stumia ją į suartėjimo paieškas.

Moteriai kyla klausimų: kodėl visi sukalbami ir linksmi vyrai yra gėjai? O štai vyrui užtenka numesti kaulą: ką čia žinai, gal aš galiu pasikeisti... Taigi ji imasi iniciatyvos gėjų „gydyti", grąžinti jam heteroseksualią orientaciją, net neįtardama, jog pateko į „gėjaus" pinkles.

Beje, tas vyro neprieinamumas kažkuo moteris traukia. Tarkim, viena iš fantazijų - sugundyti kunigą. Taip moteris tarsi nori pajusti savo galią, įtaką.

7. Suvilioti formomis

Tinka tik tiems vyrams, kurie iš tiesų turi, ką parodyti. Vyrai mėgsta įspūdingas ilgakojes, o moterims patinka sportiško sudėjimo vyrai su dideliu organu. Paprastai tokie gražuoliukai keičia moteris dažniau nei dantų šepetėlį, nesugeba užmegzti ilgalaikių santykių. Jo pasirinkimo spektras platus - nuo studenčių iki vienišų brandaus amžiaus moterų.
Beje, dažnai moterys netgi pačios siekia suvilioti tokį vyrą. Taigi jam labai stengtis ir nereikia - veikia hormonai.

8. Pakviesti į fotosesiją

Brandžių moterų taip neapsuksi. Tokiu triuku gali patikėti tik studentės iš provincijos, kurios tiki blizgių žurnalų istorijomis, kurios trokšta dirbti modeliu ir netgi svajoja pavergti kokį nors modelių agentūros savininką.

Taigi, vyras pasako, kad turi studiją, kad mergina išskirtinė, kad padarys jos nuotraukų, kurios pelnys jai tarptautinę šlovę. Visa kita - vyro meistriškumo reikalas.

9. Ryžtas ir pasitikėjimas

Moterims patinka savimi pasitikintys, netgi šiek tiek įžūlūs ir grubūs vyrai. Tačiau tas įžūlumas turi būti žavus ir su aiškiomis ribomis. Tokį moterų prielankumą jėgos demonstravimui galima paaiškinti paprastai: moteris nori turėti šalia savęs tvirtą partnerį, kuris galėtų apginti ją, aprūpinti ir tapti patikima atrama gyvenime.

Vyras tuo momentu renkasi moterį tam kartui, o moteris - ilgam. Jei vyras žiūrės į moterį rimtai, tai nepradės sekti pasakų apie namą, automobilį, prestižinį darbą ir geras pareigas. Juk vyras trokšta, kad mylėtų asmenį, o ne daiktus.

O štai jeigu vyras nori sekso be įsipareigojimų, taisyklės visai kitokios: sudominti iš karto, pateikti daug masalo. Taip moterys ir užkimba.

10. Nugirdyti bare arba naktiniame klube

Primityviausias, tačiau bene populiariausias ir efektyviausias būdas - susirasti moterį seksui bare. Tai situacija, kai panašiam ryšiui nusiteikusios abi pusės, tačiau pasakyti tiesiai šviesiai kliudo moraliniai ir psichologiniai barjerai.
Štai tada juodą darbą atlieka alkoholis: vyras tampa drąsesnis, o moteris - sukalbamesnė.

Štai ir visi populiariausi metodai. Kiekvieno jų sėkmė priklauso nuo moters psichologijos. Vyras turi suprasti moters mąstymą, o moteris turi būti labai patikli, kad nesuprastų tikrųjų vyro kėslų.