Turbūt kiekviena moteris žolelėmis galėtų išgyti bet kurį negalavimą pradedant padidėjusiu cholesterolio kiekiu baigiant depresija. Kai kurie žoliniai preparatai gali būti naudingi ne tik namų vaistinėlėje, bet ir lovoje. Vieni jų didina pajėgumą, kiti žadina geismą, o treti mažina menstruacijų skausmus.
Pagal Amerikos Nacionalinio sveikatos instituto pateiktus duomenis, štai šie žoliniai produktai gali būti naudingi jūsų miegamajame.

Česnakas

Vaistinėse rasite česnakų aliejų, ekstraktą ar tabletes (žinoma, rasite ir paprastą daržovę parduotuvėje). Česnakas naudojamas sumažinti cholesterolio kiekį, o taip pat ir kraujo spaudimą.
Česnako kraujo skystinimo savybės gali padidinti kraujavimo riziką menstruacijų metu. Didesnis kraujavimas gali labiau nualinti organizmą, todėl lovos reikalai nedomins net menstruacijoms pasibaigus. Tačiau ši daržovė itin naudinga vyrų potencijos gerinimui.

Krapai

Medicinoje krapai naudojami virškinimo problemų, dieglių gydymui, netgi žindančių moterų pieno gamybos stimuliacijai. Taip pat krapai itin naudingi vyrų potencijai kaip ir petražolės. Nuo seno tikima, kad krapų arbata stimuliuoja geismą ir didina pajėgumą.



Palmetų uogos

Palmeto medžio uogų preparatai naudojami kovojant su šlapinimosi problemomis, atsiradusiomis dėl padidėjusios prostatos liaukos. Palmeto uogos taip pat naudojamos kovojant su plaukų netekimu ir lėtiniais dubens organų skausmais. Šios uogos puikiai tinka ir sumažėjusiam lytiniam potraukiui gydyti.

Jonažolės

Geltonai žydintis augalas dažniausiai parduodamas kapsulėmis, kaip arbata ar kaip skystas ekstraktas.
Pirmiausiai jonažolės naudojamos depresijai ir nerimui gydyti. Esant miego sutrikimams, jos taip pat yra naudojamos kaip migdomieji vaistai. Visiems žinoma, kad organizmas veikiamas didelio streso blokuoja bet kokias mintis susijusias su seksu, todėl nedidelis kiekis jonažolių arbatos gali pakeisti situaciją.

Ženšenis

Žolė, kilusi iš Azijos, kuri begalę amžių yra naudojama tradicinėje Azijos medicinoje, o dabar jo galima įsigyti kapsulėmis. Ir šis augalas gali padėti pagerinti jūsų seksualinį gyvenimą, nes puikiai padidina energiją, ištvermę ir sustiprina imuninę sistemą. Taip pat naudojamas siekiant sumažinti kraujo spaudimą.


Mėlynės

Mėlynių uogos arba ekstraktas naudojamos menstruacijų spazmams gydyti. Tai turbūt skaniausias būdas palengvinti moterų gyvenimą. Mėlynės taip pat naudojamos gerinti suprastėjusiai kraujo cirkuliacijai, ypač sergantiems venų varikoze ir venų nepakankamumu, taip pat ir akių nuovargiui.