Tiesūs antakiai

Tiesūs, pakankamai platūs ir tamsūs antakiai labiau būdingi vyrams. Moterys su tokiais antakiais turi daug vyriškų bruožų, pavyzdžiui, tiesmukiškumas, valdingumas, žiaurumas.

Joms patinka tokie vyriški žaisliukai, kaip automobiliai (ne šiaip kokie „Mini Cooper“) ir ginklai. Tai moteris, kuriai nereikia vyro paramos, nes ji pati apginti, užstoti vyrą. Vis dėlto tokie antakiai daro veidą niūrų, suirzusį ir agresyvų.

Tiesūs antakiai būdingi labai darbščioms moterims. Beje, jei jūsų antakiai tokie, tuomet jūs esate impulsyvi, drąsi, mėgstate sportuoti ir įvairias pramogas gryname ore. Jums ypač gerai sekasi sporte ir karjeroje. Deja, jūs visiškai netinkate tradiciniam namų šeimininkės vaidmeniui.
Miley Cyrus

Tiesius antakius dažniausiai turi jauno amžiaus žmonės, nes jie yra fiziškai stiprūs. Vaikai dažniausiai yra su tiesiais antakiais, tačiau jiems ūgtelėjus, antakiai po truputį pradeda įgyti kitokią formą – išsilenkia. Tiesius antakius turi daug jaunų modelių.

Vis dėlto tiesūs antakiai būdingi moterims, kurios mėgsta iššūkius ir riziką (ypač darbe), todėl jos būna lyderės ir nei kiek nenusileidžia vyrams. Aplinkiniai laiko jus labai protingu ir kompetentingu, tačiau labai santūriu žmogumi. Deja, daugelis pamiršta jūsų moteriškuosius poreikius. Jie nėra susiję su buitimi, labiau su šeimos židinio rusenimu. Iš tikrųjų jūs ideali partnerė savo antrajai pusei tiek namie, tiek ir už namų ribų, nes esate energinga ir puiki organizatorė.

Pasistenkite įpratinti save pakelti antakius, o ne nuleisti juos, kai įtemptai apie ką nors galvojate. Tokiu atveju atrodysite daug nuoširdesnė ir ne tokia nepatyrusi. Beje, laikykite akis plačiai atmerktas. Žmogus su tiesiais antakiais neretai atrodo intriguojantis, nors galbūt taip ir nėra. Tiesiog jūs gebate aiškiai matyti ateitį ir viską puikiai susiplanuoti.

Antakiai su charakteringu išlenkimu

Kuo smailesnis išlenkimo kampas, tuo tvirtesnis temperamentas ir tuo labiau išryškinamas moteriškumas. Tokie antakiai labai tinka verslo moterims, nes jos itin energingos ir stiprios. Beje, išlenktus antakius dažniausiai turi mėgstančios išreikšti save moterys. Ko gero, nesutiksite nei vienos ramios, pilkos pelytės su tokiais antakiais, nes jie būdingi lyderėms, tikroms moterims.

Antakiai su lengvu lūžiu žymi į avantiūras mėgstančius pasinerti žmones. Jūs kūrėja, genijus finansinėje sferoje, jūsų laukia ilgas bei sėkmingas gyvenimas. Visada gaunate tai, ko norite.
Keira Knightley

Visur dominuojate - bet kokioje situacijoje ir bet kuriuose santykiuose. Jūs norite daug bei įvairių dalykų iš gyvenimo, todėl nesate išranki. Vis dėlto, linkusi dažnai keisti partnerius, todėl šie nesijaučia mylimi ir saugūs. Silpni vyrai bando į jus atsiremti, bet jeigu jie su jumis tik dėl kažkokių trumpalaikių santykių, jūs tiesiog „drebiate“ juos į purvą.

Stiprūs vyrai stengiasi savo jėgom įveikti ar palaužti jus, nes jiems esate kietas riešutėlis, tikras iššūkis. Bet kokiu atveju jūsų gyvenime nieko netrūksta, jis kupinas nuotykių ir esate orientuota į sėkmę. Vis dėlto reikia suprasti, kad žmonės ne visada savimi pasitiki, o daugelis moterų varžosi su jumis. Be to, vyrai laiko jus pavojinga konkurente ir dažnai išsigąsta.

Atpalaidavus kaktą, antakiai atrodo nuostabiai ir labai patraukliai. Veidas tampa įdomesnis, savitas, netgi, kai kiti veido bruožai pakankamai nežymūs. Daugelis moterų stengiasi pabrėžti tokius antakius, o ne sušvelninti jų efektą.
Dita von Teese

Ilgi antakiai arba trumpi antakiai

Ilgi antakiai, kaip ir pats gyvenimas – patrauklūs, paslaptingi. Moterys su ilgais antakiais yra stiprios, jausmingos, savarankiškos ir žinančios savo vertę. Jaunam veidui tokie antakiai priduoda brandos, o brandžiam – jaunystės. Beje, svarbu, kad antakiai nebūtų per daug nusitęsę žemyn, nes tada jūsų veidas atrodys liūdnas.

Trumpi antakiai daro veidą atvirą, patikimą ir vaikiškai naivų. Jauną veidą trumpi antakiai dar labiau jaunina, o suaugusiai moteriai tokie antakiai gali atrodyti keistai. Kuo jūs vyresnė, tuo labiau pageidautina rūpintis antakiais ir dažyti juos (pailginti) arba pasidaryti permanentinį makiažą.
Julia Roberts

Trumpi antakiai būdingi aistringoms meilužėms. Ne veltui sakoma, kad žmonės su tokiais antakiais labai aistringi. Jūsų stipriosios savybės: esate ambicinga ir nepriklausoma. O silpnosios? Aplinkiniams galite atrodyti nepastovi ir ūmaus būdo. Trumpi antakiai labai jaunatviški, todėl galite juos tokius ir palikti, jei širdyje jaučiatės jauna ir jie dera prie jūsų veido. Tačiau kai kuriems žmonėms tokie antakiai sukuria nebrandžios asmenybės įvaizdį.

Trumpi antakiai turi būti vidutiniško storumo, su itin plonais atrodysite lyg klounas. Gana tankūs trumpi antakiai be lenktos linijos rodo, kad esate tiesus ir drąsus žmogus, toks, kuris tikrai turi priimti iššūkius ir kuriam gali pasisekti.

Ploni antakiai

Ypatingai moteriški. Tai moteris, kuri negali gyventi be vyro. Jai reikia, kad ja rūpintųsi, komplimentų, gėlių, kailių, briliantų. Apskritai, tai moteris tikrąja to žodžio prasme. Tokie antakiai puikiai tinka pailgą veidą turinčioms moterims, nes jis atrodo harmoningesnis. Beje, antakiai kartu su amžiumi irgi sensta. Na, bet kaip žinome, nėra šimtamečių nimfų.
Pamela Anderson

Išlenkti simetriški antakiai

Tokie antakiai būdingi verslo gyslelę turinčioms moterims. Jos būna labai atsargios, pasveriančios riziką verslininkės arba estrados artistės. Tokia, lanko formos antakių linija yra grožio linija, tad daugelis laiko jus išpuikusia ir ganėtinai pasileidusia. Vis dėlto jūs esate išradinga, kūrybinga, pasitikinti savimi ir puikiai tvarkotės su finansais.

Galite sėkmingai užsidirbti pinigų vertybinių popierių biržoje, nekilnojamojo turto srityje, pardavimų bei pirkimų sektoriuje ar kur kitur. Jums visada pavyksta atsiriekti geriausią gabalą. Asmeniniuose santykiuose visada griežiate pirmuoju smuiku ir esate velniškai pastabi – matote viską, kas sukasi aplink jus. Venkite kraštutinumų: antakiai negali būti nei per ploni, nei per stori. Dažniausia klaida, kuri daroma turint tokius antakius, – dar labiau juos išlenkti ir paploninti.
Angelina Jolie

Pusmėnulio formos antakiai, kaip jau minėta, žymi verslo gyslelę, todėl labai svarbu, kad žmonės jumis pasitikėtų. Įmanoma, kad ištekėtumėte iš išskaičiavimo. Jūsų partneris visada darys tik tai, ko jūs norite, nes žinote būdų, kaip jį pakerėti, kad šis pultų jums po kojomis.

Tokie antakiai hipnotizuoja, nes susipina klastingumas ir tariamas naivumas. Jūs puikiai žinote, ko norite ir žinote, kokiais paprastais būdais tai gauti. Dažniausias laimikis - pinigai ar aukštas postas, nes puikiai žinote, kaip vystyti sėkmingą verslą. Išlenkti antakiai simbolizuoja harmoningus asmeninius santykius.

Platūs, natūralūs antakiai

Labai praktiški, kokie auga – tokie yra. Tiesą sakant, plačius antakius taip pat reikia šiek tiek pakoreguoti. Retai taip būna, kad pati gamta viskuo pasirūpina. Tokie antakiai asocijuojasi su seksualumu, temperamentu, jausmingumu. Stori antakiai jaunina, suteikia daugiau energijos, jėgos įspūdžio. Vis dėlto, jei antakių linija yra kiek žemiau, arti akies linijos, tuomet su amžiumi veidas gali atrodyti vis niūresnis. Todėl tokie ,,laukiniai“ antakiai labiausiai tinka jaunoms merginoms.
Cara Delevingne

Nuleisti antakių galiukai

Tokie antakiai būdingi aukoms. Kartais jie dar vadinami ,,nuskriaustųjų“ antakiais, nes jų savininkai nuolat atrodo apimti liūdesio lyg prašytų išmaldos. Tokie antakiai liudija, kad žmogus nėra savo gyvenimo kūrėjas.

Jūs dažnai kovojate su įvairiomis vilionėmis, lytiniu potraukiu bei savo bejėgiškumu kiekvieną kartą, bandydama pasiekti savo tikslus. Pagrindinė problema - aplinkiniai laiko jus silpnu, priklausomu nuo kitų, savanaudišku žmogumi netgi tada, kai jie patys pasiduoda jūsų pačių vilionėms. Jei norite ką nors užkariauti savo bejėgiškumu, o ne stiprumu, tuomet tokie antakiai yra puiki priemonė.
Charlize Theron

Kai kas gali jus pradėti persekioti, nes laiko lengvu seksualiniu grobiu. Jeigu toks požiūris nueitų per toli, pakeiskite antakių formą. Turinčios tokius antakius jaunos merginos atrodo išties viliojančiai, tačiau su amžiumi antakiai gali sukristi ir atrodysite nekaip. Jeigu reikia kam nors sukelti gailestį arba norite, kad jus apgintų, šie antakiai tam puikiai pasitarnaus. Kadangi tokie antakiai sukuria aukos įvaizdį, galite sulaukti daugiau priešingos lyties dėmesio.

Pagrindinis dalykas – nepersistengti su išoriniu antakių kampu, nereikia jo per daug nuleisti žemyn, kitaip aplinkiniai pagalvos, kad esate amžina raudotoja, kaip nebyliojo kino herojė (tokie antakiai tada buvo madingi).

„Kylantys“ antakiai

Tokius antakius turi labai aktyvus žmogus, atkakliai siekiantis savo tikslo. Į viršų kylantys antakiai suteikia agresijos, seksualumo, apsukrumo, išdidumo, pasitikėjimo savimi. Tai optimistiški, teigiami antakiai ir tikrai neatrodysite kvailai, jei tik tinkamai juos prižiūrėsite: atliksite antakių linijos korekciją ir padažysite juos. Vis dėlto kartais tokie antakiai atrodo agresyviai.

Jeigu antakių kraštai yra ganėtinai tankūs ir tamsūs, jie gali sudaryti itin pavojingos moters įvaizdį. Toks pat efektas būna, kai antakiai prasideda pernelyg arti akių linijos. Jei turite tokius antakius, rekomenduotina nesiraukyti. Kuomet antakių linija, atpalaidavus visus veido raumenis, kyla aukštyn, jie sudaro pasitikėjimo savimi įspūdį, todėl aplinkiniai jus gerbs, kad esate veiklus, aktyvus žmogus.
Kim Kardashian

Jeigu jūsų antakių forma tokia, turėsite gražų gyvenimą, gausite viską, kas geriausia be menkiausių pastangų. Jeigu be jokios korekcijos jūsų antakiai tokie, kitaip tariant, apdovanoti gamtos, vadinasi, esate artistiškos, romantiškos ir jautrios sielos. Be to, turite puikų charakterį, todėl jus gyvenime lydi sėkmė.