MĖLYNOS, ŽYDROS, PILKOS AKYS

Jei jūsų akys šaltos spalvos, atminkite: gamta iš jūsų reikalauja nuolatinio energijos atidavimo. Todėl jūs nelaimėsite loterijoje, jums nepadės gyvenime kažko pasiekti įtakingi žmonės.

Likimas jums nedovanos netikėtų dovanų. Už kiekvieną fortūnos šypseną jums reikės susimokėti savo didžiulėmis pastangomis. Tai jūsų dalia. Ir toji dalia puiki, kadangi jūsų energija - tai tikslo siekianti, pasaulį pakeičianti energija.

Jūs - žmogus kūrėjas. O visas aplinkinis pasaulis - tik medžiaga jūsų nuostabiems sumanymams. Jums leidžiama viskas, ko nuoširdžiai norisi. Nesibaiminate aplinkinių pasipriešinimo.

Šiltos akių spalvos žmonės bet kokį jūsų projektą priims teigiamai. Jie bus laimingi, kad jūs esate absoliučios tiesos skelbėjai, kurie išgelbės juos nuo kankinamų savojo kelio paieškų.

O dabar įsivaizduokime, kad atsibudę ryte jūs susiplanavote dieną. Planas atrodo taip: pramušti kakta keturias plytų sienas. Darbo diena pasibaigė, o jūs pramušėte tik tris sienas, ketvirtosios nespėjote.

Neišeikvota energija neduos jums dvasinės ramybės, ją reikės išlaisvinti. Tai galima padaryti kelias minutes pakalbėjus su rudų akių žmogumi - ir jūsų nepasitenkinimą kaip ranka nuims.

Greičiausiai ir neskausmingiausiai jūsų perteklinė energija pasišalins bendraujant su priešingos lyties partneriu, turinčiu šiltą akių spalvą.

Rudų akių žmonės bus geriausi jūsų sėkmingo gyvenimo palydovai. Su jais energijos apykaita bus ideali: jūs noriai atsikratysite nereikalingos energijos, o jie su dėkingumu priims.

Pagal astrologiją jūsų akys - tai Saulės ir Veneros energijų mišinys su Saturno priemaiša. Todėl jūs apdovanoti patrauklumu, aštriu protu, jausmingumu, temperamentu. Jūs lengvai bendraujantys ir greitai užmezgate ryšius su žmonėmis.

Jūs greitai įsimylite, tačiau greit užsiliepsnoję greitai ir užgęstate. Apie jus galima pasakyti, kad jūs itin karštakošiški, tačiau lengvai pamirštate nuoskaudas. Jūsų trūkumas - dažni kaprizai.

RUDOS AKYS

Jei jūs - rudų akių savininkas, tuomet, turėdami tikslą, nesiruoškite varginančiam darbui. Priešingai, visų pirma stenkitės patikti žmonėms.

Nesijaudinkite, jūs taip pat aktyviai galite keisti pasaulį, tik skirtumas tas, kad savo projektus įgyvendinsite svetimų rankų pagalba. Jums turi užtekti išminties nepulti į kovą beginkliam.

Atminkite: jums visada kels nerimą jėgų trūkumas. Patrauklumas, ryžtingumas (užsispyrimas) ir mokėjimas išlaukti (kantrybė) - tai trys pagrindinės jūsų kortos. Išmokite sumaniai naudotis jomis, ir aplinkiniai susipeš dėl teisės suteikti jums visa, ko tik norite.

Atminkite, kad mėlynakiai ir pilkų akių asmenys siekia jums perduoti savo energijos perteklių: jūs galite jį arba priimti, taip suteikdami jiems palengvėjimą, arba atsisakyti, taip priversdami juos arba kentėti, arba ieškoti kito „imtuvo“.

Kad išvengtumėte antrojo varianto, pasirūpinkite savo patrauklumu. Tiek šukuoseną, tiek drabužius rinkitės itin rūpestingai. Sekite savo kalbą: jums žargoniniai žodeliai netinka, naudokite tik kruopščiai parinktus žodžius ir frazes, kurios teigiamai veiks jūsų įvaizdį.

Gyvenimo palydovą iš gerbėjų minios rinkitės pagal principą: kas gali dėl jūsų paaukoti kuo daugiau. Nuolat reikalaukite nors menkiausių aukų. Tai prailgins jūsų partnerio gyvenimą, jį įprasmins.

Patikimiausi kandidatai šeimai sukurti bus, žinoma, žydrų ir pilkų akių. Būdami šalia, pasisemsite tiek energijos, kad bet kokia jūra jums pasirodys iki kelių.

Astrologija priduria, kad jūsų akys - tai Saulės ir Marso energijų samplaika, todėl jūs galite pasiaukojamai mylėti, turite stiprią valią ir ryžtingą charakterį.

Jūs iš dalies linkę pavyduliauti, nors ir stengiatės šios savybės neafišuoti. Jumis visada galima pasikliauti - jūs nenuvilsite.

Jūsų charakterio ypatybės - individualizmas, siekis daryti viską savarankiškai, gebėjimas pasiekti didžiulės sėkmės. Tačiau visiškai netoleruojate išorinio spaudimo.

ŽALIOS AKYS

Žalia spalva - tai mėlynos ir geltonos spalvų mišinys. Jums būdingas dviejų energetikų - vampyro ir donoro - derinys.

Toks spalvų derinys nulemia tai, kad, skirtingai nei žmonės su pilkai rudomis akimis, jūs nepuolate į kraštutinumus, bet ieškote gyvenime aukso vidurio.

Taigi jei esate žalių akių savininkas, jūsų pagrindinis tikslas gyvenime - pasiekti harmonijos su pačiu savimi. Kad ir ką begalvotumėte, kad ir ką bedarytumėte, svarbiausia - didžiuotis savo mintimis ir poelgiais.

Jums svarbu, kad jumis būtų patenkinti žmonės, kuriuos branginate. Jei neturite ko sau prikišti - pasaulis šviesus ir džiaugsmingas. Jūs tvirtai žinote, kokių savybių privalote turėti patys, kokių - jūsų draugai ir mylimieji.

Jei žmogus atitinka jūsų reikalavimus, veikiau duosite ranką nukirsti, nei leisite, kad nors plaukas nukristų nuo jo galvos. Tačiau vargas tam, kas tų reikalavimų neatitinka... Su juo elgsitės taip, kad tučtuojau įsigysite priešą.

Kad palengvintumėte sau gyvenimą santuokoje, į partnerius pasirinkite tokius pat „aukso vidurio“ mėgėjus, tai yra, žalių akių savininkus arba tuos, kurių akys žalsvo atspalvio.

Astrologiškai jūs - patys švelniausi žmonės pasaulyje. Jūsų akių spalva - tai Veneros ir Neptūno energijų mišinys. Jūs visuomet mylite nuoširdžiai, karštai ir esate ištikimi tiems, kuriuos pasirinkote. Draugai vertina jus už jūsų patikimumą ir gerumą, priešai nekenčia už principingumą ir tvirtumą.

Jūs - geri klausytojai ir pašnekovai. Stabilūs, tačiau pasižymite lakia vaizduote. Apskritai jūs priklausote sėkmingiausių žmonių kategorijai.

PILKAI RUDOS AKYS

Jei jūsų akys pilkos su rudos priemaišomis arba rudos su pilkos priemaišomis, jums niekada nestigs gerbėjų dėmesio. Tiesa, praeis daug laiko, kol su kažkuo iš jų susiklostys santykiai, kuriuos galima pavadinti pastoviais.

Priežastis - jūsų prieštaringas, nesuprantamas tiek aplinkiniams, tiek ir jums patiems charakteris, kuris formuojamas maišytos energetikos.

Pilkai rudų akių žmogus yra tiek donoras, tiek vampyras. Ir abi šios pusės reikalauja savo teisės gyventi. Todėl kartais norisi pajusti kito valdžią - taip pasireiškia donoras. O kartais norisi pačiam tapti tironu - taip prabyla vampyras.

Jums nelengva gyventi šiame pasaulyje. Tačiau nelengva būna ir žmonėms šalia jūsų.

Tvirčiausią šeimą galite sukurti su tokių pat, kaip ir jūsų, akių žmogumi. Tik su juo apsikeitimas energija bus idealus.

Astrologiškai jūsų akių spalva priklauso dviem prieštaringiems šviesuliams - Mėnuliui ir Saulei su Marso priemaiša.

Jūs neramaus, atsparaus, iniciatyvaus būdo. Jūsų akių spalva byloja apie aistringumą. Jokios kliūtys kelyje link dievinamo objekto jūsų negali sustabdyti. Vis dėlto toks būdas gali jums atnešti ne tik pergalių džiaugsmą, bet ir skubotų sprendimų kartėlį.

PILKAI ŽALIOS AKYS

Jau veikiausiai supratote, kad žalia spalva jūsų akyse byloja apie kliūtis, neleidžiančias visiškai pasireikšti sielos gilumoje slypinčioms stichijoms.

Agresyvumas, pasitikėjimas savimi, despotizmas, būdingi žmonėms su pilkomis akimis, negali realizuotis, jei šio žmogaus akys kartais tampa žalios.

Jūsų užmojai drąsūs ir įžūlūs. Jūsų energijos užtenka jiems įgyvendinti, tačiau daugelio sumanymų jums taip ir nepavyks perkelti į tikrovę. Priežastis? Negalite konfliktuoti su brangiais jums žmonėmis, negalite būti žiaurūs su tais, kuriuos mylite. O be to neįmanomos rimtos permainos.

Jūs visada pasirenkate partnerį patys, tačiau vienpusis jausmas jūsų netenkina. Jei jums neatsako tuo pačiu, ir jūsų aistra išblėsta. O jei aistra įsižiebia ir kito širdyje, tuomet jūs būnate fanatiškai atsidavę savo pasirinkimui.

Ir tik viena aplinkybė gali priversti jus pakeisti savo pasirinkimą: jei pajutote, kad kažkam labiau nei dabartiniam išrinktajam reikia jūsų meilės. O jūsų meilės visuomet trokšta žmonės su rudai žaliomis akimis. Jie ir geba suteikti jums tikrą laimę šeimyniniame gyvenime.

Astrologiškai jūsų akių spalva priklauso Mėnulio ir Veneros energijoms su Merkurijaus priemaiša.

Todėl jūs labai protingi, jautrūs, galite labai stipriai išgyventi kitų jums padarytą skriaudą, o aplinkiniai net nepastebės.

Jūs drovūs, linkę į vienatvę, svajingi. Jus galima laikyti pragmatišku, kruopščiu, o tuo pat metu romantišku žmogumi.

ŽALIAI RUDOS AKYS

Žalia šių akių spalva neleidžia vystytis nei donorystei, nei vampyrizmui. Jūs stengiatės imti viską, ką tik įmanoma, iš aplinkinių, tačiau ne taip beširdiškai, kaip tai daro rudakiai. Stengsitės įtikinti žmones elgtis taip, kaip jums reikia.

Todėl jei jūsų akys žaliai rudos, jums būdingas diplomato talentas ir filosofinis mąstymas. Jums nepakanka tiesiog nusisukti nuo to, kuris ignoravo jūsų prašymą; jums būtina įsitikinti, kad jis pasigailėjo dėl savo poelgio.

Todėl galite rizikuoti savo gerove ir gyvenimu, būti kerštingas ir negailestingas. Ramybės būsenoje jūs - filosofas.

Pirma, jums patinka, kai sieloje ramu ir džiaugsminga, tačiau to neįmanoma pasiekti be išminties. O antra, aiškindami žmonėms, kaip būtent reikia su jumis elgtis ir ko jums iš jų reikia, išvystėte loginį mąstymą ir tvirtą argumentaciją.

Idealus partneris jums - žmogus pilkai žaliomis akimis.

Astrologija teigia, kad jūsų akių spalva - tai Saturno, Marso ir Veneros energijų mišinys. Turite itin stiprią valią. Jums nugalima bet kokia viršūnė.

Nors jus laiko nesukalbamu, būtent tai iš dalies padeda pasiekti užsibrėžto tikslo. Kartais galite būti žiaurūs, išgyventi stipraus pykčio ar depresijos priepuolius. Tačiau tokie nuotaikų pokyčiai gan reti. Dažniausiai esate nusiteikę ramiai ir harmoningai.