Moterys atskleidžia savo intymias paslaptis ir įvardina sekso pozas, kurių nenorėtų ne tik kad pakartoti, bet ir prisiminti.

Nugara sėdinti kaubojė

Jis guli ant nugaros, mergina nusisukusi sėdi ant jo pasididžiavimo, jos kojos apžergia jo klubus taip, tarsi ji būtų kaubojė, jojanti ant savo kaubojaus.

Kai kurioms merginoms patinka poza „mano užpakaliukas puikuojasi prieš jo veidą". Tačiau daugumai, deja, ne.

Pirmiausia dėl to, kad nėra jokio klitorio stimuliavimo (nebent partneris pagelbės savo rankomis). Antra, ar moterys negali atsipalaiduoti ir jaustis seksualiai žinodamos, kad vyras gali pamatyti kur kas daugiau kūno nei norėtųsi.

Ir galiausiai, kadangi moteris nusisukusi nuo partnerio, aplinkui mato per daug dalykų, kurie blaško: televizorius, rodantis tam tikras programas, paveikslas.

Erotinis akordeonas

Jis guli ant nugaros, mergina pritūpusi ant viršaus, o jo kojos yra ant merginos pečių (taip, tai įmanoma, bet atrodo keistai).

Merginoms gal ir patinka pozos, kai jos yra viršuje. Tačiau ne šiuo atveju, nes joms tenka daugiau dirbti, o patirtas malonumas neatpirko sunkumų.

Bet kokia poza ant stalviršio

Kaip ir filmuose, vienu greitu rankos mostu vyras nušluoja nuo stalo laiškus, laikraščius ir visa kita. Pakelia nuo žemės ir padeda ant stalo, tuomet užšoka iš viršaus.

Pozos ant kieto paviršiaus yra be galo skausmingos moters uodegikauliui. Skausminga ir nemaloni patirtis tikrai netinkama smagiems seksualiems šėliojimams.

Stovint

Mergina ir vaikinas stovi veidu vienas į kitą, apsikabina ir jis užkelia jos kojas ant savo liemens.

Nors šioje pozoje yra ir gerų dalykų, pavyzdžiui tai, kad moters veidas yra prieš vyro veidą bei intymus artimumas, tačiau ji nėra tokia lengva, kaip gali atrodyti.

Pirmiausia, reikia vaikino, kuris turės ne tik pakelti, bet ir išlaikyti moterį ilgą laiko tarpą. Ir kitaip nei lovoje ar ant kieto paviršiaus, kur besimylėdama galite įsikibti ar atsispirti, šiuo atveju vienintelis dalykas, už kurio galite bandyti pačiupti, tėra oras.

Tai puikus būdas pradėti smagią naktį, tačiau taip nepavyks pasiekti trokštamos kulminacijos.

Pabučiuokite grindis

Mergina stovi susilenkusi 135 laipsnių kampu (mergina gali koreguoti kampą tarp rankų ir kojų), o vaikinas į ją įsiskverbia iš nugaros.

Kaip jau supratote, ne visoms moterims patinka demonstruoti savo užpakalį... O šioje pozoje tikrai parodoma daugiau, nei reikia. Tai pirma. Kraujas suteka į galvą, nes ji, tikrąja to žodžio prasme, beveik liečia grindis. Tai antra. Jokios galimybės, kad vaikinukas galės jums stimuliuoti krūtis, nes negali jų pasiekti. Tai trečia.

Veidu į veidą (patobulinta)

Ši poza ypatingai netiks toms, kurių keliai yra jautrūs! Pozos apžvalga: mergina guli ant nugaros, jos kojos yra pakištos po jos užpakaliuku, o vaikinas yra ant viršaus.

Neleiskite sau kankintis ir nebijokite sakyti, kas jums nepatinka. Visada galite su partneriu net ir pačią nepatogiausią pozą paversti į patogesnę.