Kaip turi atrodyti meilės sektorius

Manoma, kad bet kuriuose namuose meilės zona (arba santuokos zona) tenka pietvakarinei daliai. Būtent šiame sektoriuje Ci energija cirkuliuoja aistros ir vyro bei moters tarpusavio supratimo labui, ir labai svarbu, kad šiame „laisvame skrydyje“ jai niekas nemaišytų. Todėl būtų idealu miegamąjį įrengti būtent pietvakarinėje namų pusėje.

Prisiminkite, kad kalba eina ne apie magiškas apeigas ir „šokius su būgnais“, o apie vidinę harmoniją, kuriai nusiteikti padeda konkretūs daiktai, spalvos ir garsai. Feng šui specialistai itin griežtai nusiteikę švaros šioje patalpoje klausimu – tvarka čia turi būti ideali. Šiame kambaryje neturi būti jokių senų, sulaužytų ar pažeistų daiktų, net jeigu jie jums yra brangus prisiminimas, iš pietvakarinės pusės juos vertėtų paimti.

Kitas svarbus variantas – jūsų namai neturi būti panašūs į vienišiaus būstą. Tokia vieta nepritaikyta naujų žmonių atsiradimui. Pavyzdžiui, nepriklausomai nuo jūsų statuso, visada miegokite dvigulėje lovoje, prie kurios galima prieiti iš abiejų pusių. Ant jos turi būti viena antklodė ir dvi pagalvės.

Renkamės meilės talismaną

Pagal kinų filosofiją, kai kurie daiktai „kviečia“ į namus vienus ar kitus jausmus – pavadinsime tokius daiktus talismanais. Prie meilės magnetų priskiriami, pavyzdžiui, paveikslas su bijūnais, kurią vienišoms moterims geriau pakabinti prie įėjimo į miegamąjį, o fenikso ar povo atvaizdą – svetainėje. O štai vienišų žmonių fotografijoms ir savo pačių portretams miegamajame ne vieta!

Ieškome giminingos sielos

Priešingai nei vienišių daiktų, poros simboliai sveikintini. Tai gali būti porinės žuvų, ančių, gulbių ar tiesiog abstrakčių vyro ir moters figūrėlės. Tokiu būdu jūs nukreipiate energiją giminingos sielos, kuri galėtų įeiti į šiuos namus ir šį miegamąjį, paieškai.

Vengiame aštrių kampų

Posakis „dildyti aštrius kampus“ feng šui įgauna kitokią reikšmę: miegamojo interjere turi būti kaip įmanoma mažiau aštrių išsikišimų. Manoma, kad jie pažeidžia sklandų Ci energijos tekėjimą. Idealus sprendimas – įmontuoti baldai ar apstatymas suapvalintais kontūrais. Dar pora taisyklių: nestatykite lovos galvūgaliu į langą, o kojūgaliu – į duris. Veidrodyje neturi atsispindėti patalynė, kad ir kaip intriguojančiai tai atrodytų ar skambėtų.

Pirmenybė raudonai spalvai

Stiprią santuoką feng šui simbolizuoja terakotos, smėlio, rožinė ir raudona spalvos. Drąsiai naudokite šias spalvas kambario interjere. Kaip jums idėja vieną sieną nudažyti mėgstamų raudonų dažų spalva? Įsileiskite į miegamąjį ugnies energiją, kuri sustiprina seksualinį potraukį ir, jos fone, priverskite meilės įvykius klostytis greičiau. Tačiau tai jau visiškai kita istorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją