Pateikiame pačių ištikimiausių partnerių horoskopą. Visi Zodiako ženklai įvertinti skalėje nuo 1 (monogamiškas) iki 3 (nepataisomas mergišius).

Avinas

Vertinimas lojalumas: 2

Jei jūsų partneris yra Avinas, jums tiksliai pasisekė - tai romantiška ir sentimentali asmenybė. Avinai linkę pasitikėti savo jausmais ir pojūčiais, todėl mėgsta pažadėti viską, ką tik nori. Tačiau nereikia skubinti įvykių. Avinas - užkariautojas, po kurio laiko gali užsinorėti užkariauti naują objektą. Tačiau jei santykiai jį tenkina, Avinai bus geri ir mylintys, ištikimi vyrai, puikūs tėvai ir geri meilužiai.

Jautis

Vertinimas lojalumas: 1

Jautis atrodo uždaras, tačiau šio ženklo atstovo jausmai yra labai gilūs. Jie labai užsispyrę: bet kokia kaina pasieks savo tikslą. Jei Jautis jus įsimylėjo, jums tikrai pasisekė. Jautis labai švelnus, aistringas. Ir jei Jautis vedęs, jo pasirinkimas yra sąmoningas. Vadinasi, jis tikisi abipusio lojalumo. Todėl Jautis gali būti laikomas lojaliausiu vyru!

Dvyniai:

Vertinimas lojalumas: 3

Vyras Dvynys - kietas riešutėlis. Jie į santykius žiūri labai šaltakraujiškai. Iš visų santykių nori daug mokytis, pažinti tave. Bet ateina laikas, kai Dvyniai pradeda analizuoti, ar santykiai yra pelningi ir patogūs. Jei esama padėtis juos tenkina, jie bus toliau, jei ne - ieškos naujo tikslo. Todėl, kaip taisyklė, Dvyniai yra labai nestabilūs, santykius gali nutraukti lengva ranka.

Vėžys:

Vertinimas lojalumas: 3

Vėžys iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti kaip patikimas partneris, lojalus meilužis ir puikus šeimos žmogus. Tiesą sakant, Vėžiai linkę tik į savo komfortą. Vėžys randa pasiteisinimą viskam, jis niekada nebus kaltas. Net jei bus užtiktas lovoje su kita mergina, jis sugalvos 100 priežasčių ir pasiteisinimų, dėl ko bus visiškai nekaltas. Vėžiai yra labai nepastovūs.

Liūtas:

Vertinimas lojalumas: 1

Liūtus lengvai atpažinsi iš minios vien dėl jų išvaizdos. Jie bus visada nepriekaištingai apsirengę, susišukavę, madingi materialistai. Dovanas kitiems dovanoja noriai. Liūtas - vienas iš patikimiausių zodiako ženklų.

Mergelė:

Vertinimas lojalumas: 1

Vyras Mergelė nėra labai lengvas partneris. Jie nemėgsta teatro, todėl šokti su jumis iki ryto ir skaityti eilėraščius jie negali. Bet tai nereiškia, kad Mergelės yra neromantiškos. Šio Zodiako ženklo atstovai visada analizuoja ir atkreipia dėmesį į detales, prisimena, ką dėvėjote, kaip elgėtės, kalbėjote per pirmąjį pasimatymą. Jie vertina ne tik fizinį kontaktą.

Svarstyklės:

Vertinimas lojalumas: 1

Svarstyklės - sąžiningas, atidus, patikimas partneris. Svarstyklės mėgsta daryti staigmenas, tačiau už tai visada laukia pagyrimo, patvirtinimo ir susižavėjimo. Svarstyklės yra stabilus žmogus, todėl nemėgsta pokyčių ir nenutraukia santykių.

Skorpionas:

Vertinimas lojalumas: 3

Manoma, kad Skorpionai yra geriausi meilužiai. Skorpionai yra sielos ir kūno vergai. Šie du komponentai nuolat prieštarauja vienas kitam. Siela nori, bet kūnas leidžia tai ne visada. Todėl vyrai Skorpionai yra patys neištikimiausi iš visų Zodiako ženklų. Tačiau jei ištekėjote už Skorpiono, jums pasisekė: jie saugos savo namus ir šeimą kaip tvirtovę.

Šaulys:

Vertinimas lojalumas: 3

Šauliai santykiuose mėgsta eksperimentuoti, ir nesvarbu, ar tai turi ateitį ar ne. Pats procesas jiems yra labai svarbus. Jie nori išbandyti viską. Kai kurie Šauliai savo seksualinę energiją nukreipia į kūrybą, sportą. Kiti visą savo libido išlieja vis naujuose santykiuose.

Ožiaragis:

Vertinimas lojalumas: 1

Ožiaragiams įsimylėti nėra lengva, bet jei tai atsitiko, jų meilė yra labai gili. Ožiaragiai nemoka išreikšti savo jausmų, jie nėra romantiški, bet tai netrukdo jiems sukurti tvirtų santykių. Kai Ožiaragis įsimyli moterį, galite būti visiškai tikri, kad jis bus ištikimas. Ožiaragio širdies nereikia užkariauti seksualiais drabužius ar įmantriu makiažu. Jie yra gana konservatyvūs, klasikinius kostiumėlius vertina labiau už miniatiūrinį sijonėlį. Ožiaragis vedęs būna praktiškas, ekonomiškas ir darbštus. Tokio požiūrio jis reikalauja ir iš partnerio.

Vandenis:

Vertinimas lojalumas: 3

Vandeniams nėra paprasta paklusti, todėl, jei norite su jais kurti santykius, turite žengti pirmą žingsnį, kuris gali virsti į didelį šuolį. Vandeniai dažnai būna monogamiški. Jie pasitiki savo partneriu, nenori jo kontroliuoti, dažnai leidžiasi į kompromisus. Tačiau, paradoksalu, tarp Vandenių yra labai paplitusios skyrybos. Vandenis gali palikti pajutęs, kad yra pririštas prie namų.

Žuvys:

Vertinimas lojalumas: 1

Žuvys yra malonūs svajokliai. Meilė į jų širdis ateina tyliai. Tai yra Zodiako ženklas, kuris gali skaityti eilėraščius ir dainuoti serenadas. Bet, medalis turi dvi puses. Neretai Žuvys vietoj didingų jausmų ir emocijų dažnai renkasi tik seksualinį malonumą. Vedusios Žuvys yra ištikimos, atsidavusios šeimai.