Todėl, kad išnaudotumėte tinkamai metų energetiką, užsiimkite dvasinėmis praktikomis ( tik neperlenkite lazdos, mat būsite ypač patiklūs, todėl yra rizika įsipainioti į neaiškias grupuotes), kūryba ( muzika, rašymas, tapyba, fotografija).

Meilė

Šeimos Mergelės visų metų bėgyje leis smagų ir produktyvų laiką. Mylimų žmonių apsuptyje jausitės saugūs ir laimingi. Tačiau nepamirškite kad šeimos tvirtumą puikiai palaiko malonios staigmenos savo antrajai pusei. Surenkite malonią ir netikėtą išvyką į užmiestį, taip labai pradžiuginsite savo sutuoktinį. Lepinkite vienas kitą romantiškomis vakarienėmis, Spa procedūromis. Negailėkite vienas kitam malonių, jausmingų prisipažinimų.

Metų pabaigoje jausmuose ir santykiuose gali apimti slogutis ir monotonija. Nesinorės pramogauti. Tačiau jei 2017 metų pradžioje pasirūpinote savo mylimuoju, tai rimtų negandų santykiuose nebus. Tačiau jei buvote metų pradžioje abejingi, tuomet santykių fronte galite tikėtis ne pačių pozityviausių permainų.

Vienišiams metai nėra kažkuo džiuginantys. Pažinčių nebus, o ir flirtuoti nebūsite nusiteikę.

Darbas/karjera

Gan stipriai išaugęs jūsų pasitikėjimas savimi gali puikiai pasitarnauti siekiant darbo, karjeros aukštumų. Dirbti jums patinka ir vadovybė tai jau seniai pastebėjo. Demonstruosite lyderio savybės priimant svarbius sprendimus , susijusius su jūsų įmonės tolimesne veikla.

Jums puikiai pasitarnaus sustiprėjusi intuicija, todėl atsižvelkite į savo vidinius pojūčius.

Verslininkams puikus metas imtis naujų projektų. Žvaigždės žada daug bendravimo ir aktyvumo. Teks nemažai kilometrų prasukti. Su jumis noriai pažindinsis jums ypač naudingi žmonės.

Sveikata

2017 metais sveikatos tema gali būti paliesta net keletą kartų. Padidėjęs jūsų organizmo jautrumas įvairiems toksinams, cheminėms medžiagoms gali sukelti apsinuodijimą maistu, medikamentais. Dėl šios priežasties būkite ypač atsakingi, kuomet renkatės maistą ir vartojate vaistus. Net per didelės vitaminų dozės gali jums sukelti sunkias alergines reakcijas.

Taip pat Gaidžio metais susilpnės jūsų nervų sistemos būklė. Tokie simptomai, kaip apatija ir vangumas, jėgų nebuvimas, koncentracijos stoka gali būti rimti signalai, kad laikas pasirūpinti savo poilsio režimu, ar apsilankyti pas tinkamą specialistą.