Žvelgiant į A. Pugačiovos nuotraukas atrodo, kad lieknėti 67-erių dainininkė ir toliau nesiliauja.

Pasak užsienio žiniasklaidos, ligotas Allos liesumas netgi išgąsdino gydytojus.

Dėl primadonos sveikatos susirūpino ir jos gerbėjai. A. Pugačiovos kojos tapo panašios į degtukus. O moters klubai labiau primena paauglės, o ne į septintą dešimtį įžengusios moters.

Specialistų nuomone, tokiame amžiuje toks liesumas gali signalizuoti apie rimtas ligas ar mitybos sutrikimus.

Užsienio žiniasklaida rašo, kad šiuo metu 165 cm A. Pugačiovos svoris kaži ar siekia 55 kilogramus.

Primename, kad pernai A. Pugačiova savo tinklaraštyje atskleidė savo lieknėjimo paslaptį.

„Man labai atsibodo nesibaigiančios kalbos, kad sulieknėti man padėjo aktyvinta anglis, avižų dieta, agurkų dieta ir panašiai... Netikėkite! Visa tai nesąmonė! Niekada nevalgiau jokios aktyvintos anglies!“ - rašė Alla.

Atlikėja prisipažino, kad tuo metu, kai jos svoris nepaliaujamai augo, kol galiausiai jos svarstyklės rodė 84 kilogramus.

„Pradėjau laikytis vienos griežtis dietos, po to antros, trečios. Pamiršau, koks mėsos, duonos, bulvių, saldumynų skonis. Valgiau tik vaisius ir daržoves, užgerdama paprastu arba mineraliniu vandeniu. Išbandžiau visas brangiausias lieknėjimui skirtas arbatas – viskas veltui. Svoris nekrito žemiau 84-86 kg ribos! Taip nutiko, kad labai save apleidau – vis dėlto metai jau ne tie. Ir prasidėjo įvairios sveikatos problemos... Gydytojas uždraudė bet kokias dietas ir apribojo fizinį krūvį. Nežinojau, ką daryti, kaip sulieknėti, kai tiek draudimų. Buvau puolusi į neviltį!“, - prisiminė A. Pugačiova.

Главное украшение мужчины - женщина,которая рядом.

A photo posted by ALLA PUGACHEVA PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on Jul 14, 2016 at 3:08am PDT

Tinklaraštyje atlikėja rašo, kad jai svorio padėjo numesti ne dietos, o liekninantis purškiklis, kuris esą degina organizmo riebalus. A. Pugačiovos gerbėjai, žinoma, netiki, kad numesti svorio galima išgėrus kažkokio stebuklingo eliksyro.

Tačiau faktas, kad Rusijos atlikėja neatpažįstamai sulieknėjo, yra nenuginčijamas. Alla juokauja, kad jos dabar neapžaįsta ne tik jos draugai, bet ir ji pati. „Po mėnesio ir pati savęs nepažinau“, – sakė ji.

@orfey75alla ❤️

A photo posted by Alla Pugacheva (@allapugachevapage) on Jul 17, 2016 at 2:26am PDT

💕Витебск, 13.07.16

A video posted by Alla Pugacheva (@allapugachevapage) on Jul 14, 2016 at 8:39am PDT