Žiūrėdami filmus suaugusiems ar skaitydami erotinius romanus, patikime pasauliu, kuriame abu partneriai visada nusiteikę intymiems žaidimams, yra tinkamoje seksualinėje parengtyje ir be jokių išimčių patiria didžiausią įmanomą seksualinę ekstazę. Todėl daugelis porų - tiek jaunų, tiek vyresnio amžiaus - puola į neviltį, jei jų miegamajame situacija yra šiek tiek kitokia, ir ne kiekvienas lytinis aktas baigiasi abipusiu orgazmu.

Priežasčių, kodėl nepavyksta patirti orgazmo, yra daug ir jos yra susijusios tiek su vyro, tiek su moters fiziologine ir ypač – emocine būsena. Pavyzdžiui, patirti orgazmą vyrams dažniausiai trukdo stresas ir chroninis nuovargis. Moters seksualumas tiek fiziškai, tiek emociškai yra sudėtingesnis. Nuovargis, stresas, nerimas dėl galimybės pastoti, nesutarimai su partneriu – tai dažniausios psichologinės problemos, trukdančios moterims patirti pilnavertį pasitenkinimą.

Gera žinia ta, kad gyvename laikais, kai net ir labai asmeniškos problemos turi paprastus sprendimus, vedančius į malonų atpildą ir galinčius pakylėti poros santykius į kitą lygmenį. Informacija ir patarimais apie efektyvias orgazmo technikas dalinasi aukštųjų akimirkų parduotuvės Romantika.lt konsultantai.

Raktas į orgazmą – pakankama lubrikacija

Net jei partneris tikrai jaudina, nerimas, kad mylintis kažkas gali būti ne taip, ar nuovargis po darbo dienos gali neleisti moteriai natūraliai sudrėkti. Natūraliai lubrikacijai gali trukdyti daugelis dalykų: patirties stoka, per trumpa įžanga, netinkamas nusiteikimas. Drėgmės trūkumas moteriai neretai reiškia nemalonius ar net skausmingus pojūčius, dėl kurių ateityje tiesiog nebesinori mylėtis.

Todėl svarbiausia yra intymius santykius pradėti tinkamai ir pasirūpinti tinkama lubrikacija. Nors tai ir nenuves Jūsų tiesiai į orgazmą, tačiau tai bus gero, kokybiško sekso pradžia. Viena iš pagrindinių prasto sekso priežasčių yra ta, jog daugelis porų nežino arba nesupranta, jog tinkama lubrikacija intymiems žaidimams suteiktų naują, aukštesnę kokybę.

Lubrikantai ne tik užtikrina tinkamą drėgmę ir leidžia mėgautis meilės žaidimais be jokio diskomforto, bet ir gali įnešti naujų aistros kibirkščių į nusistovėjusius santykius. Tikroviškiausiai natūralią drėgmę atkartoja vandens pagrindo lubrikantai. O štai švelnūs it šilkas silikoniniai lubrikantai garantuoja patį geriausią slydimą. Jų abiejų geriausias savybes sujungia hibridiniai lubrikantai. Oraliniai lubrikantai pasižymi itin įvairia gurmaniškų skonių ir kvapų palete. Sau patinkantį išsirinks net išrankiausieji.

Kita dažnai pasitaikanti klaida – daugelis žmonių lytinio akto metu naudoja netinkamas, tam neskirtas buitines priemones: maistinius aliejus, rankų kremus ar kūno losjonus. To daryti negalima, nes, panaudojus šias priemones, susidaro ideali terpė uždegimams ir infekcijoms, kurios gali sukelti nemalonius, skausmingus pojūčius ir rimtas ligas.

Klitorio stimuliacija

Seksologai akcentuoja, kad nuo 60 iki 80 proc. moterų orgazmą patiria tik tuomet, kai vienu ar kitu būdu yra stimuliuojamas jų klitoris. Jie taip pat teigia, jog tinkamas savo kūno pažinimas yra tiesiogiai susijęs su gebėjimu patirti orgazmą. Kiekviena moteris turėtų įsiklausyti į save, patyrinėti savo kūną ir suvokti, kokia stimuliacija Jai patinka labiausiai, o po to apie tai pasipasakoti reikėtų ir savo partneriui. Daugelis vyrų daro didelę klaidą, susikoncentruodami į gilius ir stiprius įsiskverbimus ir ignoruodami moters klitorį. Būtent tinkama klitorio stimuliacija gali atrakinti auksinius orgazmo vartus, ir tai padaryti dažniausiai yra visiškai nesudėtinga.

Daugelis mokslininkų kalbintų moterų pasakojo, jog akto metu Jos buvo itin susijaudinusios ir jautė, jog iki orgazmo trūksta labai nedaug, tačiau taip ir nepatyrė jo. Šią problemą galima išspręsti labai paprastai, pasitelkiant į pagalbą, pavyzdžiui, penio žiedą arba kitą, itin universalų ir visame pasaulyje populiarų sekso žaislą – masažuoklį, pasaulyje žinomą Magic Wand vardu.

Vibruojantis žaisliukas ir Jam, ir Jai... Kas?

Partnerei skiriamas dėmesys, tinkama lubrikacija bei klitorio stimuliacija – itin svarbūs faktoriai, padidinantys moters orgazmo tikimybę. Vis dėlto, vyrui, norinčiam pretenduoti į svajonių meilužio statusą, tačiau ne itin gerai išmanančiam klitorio stimuliavimo techniką, reikia visiškai nedaug – nedidelio, vibruojančio sekso žaisliuko – penio žiedo.

Penio žiedas – nebrangus ir netrikdantis sekso žaislas, kuris, užmautas ant vyriško pasididžiavimo, vibruoja ir akto metu jaudrina moters klitorį, suteikdamas trūkstamą stimuliaciją. Kai kurie penio žiedai turi vibruojančias kulkas, o kai kurie – specialias ataugėles, sukurtas taip, jog meilės žaidimų metu liestųsi prie partnerės klitorio ir vibruodami stimuliuotų jautriąją vietelę. Dažnai tos papildomos stimuliacijos pakanka, kad moteris patirtų orgazmą.

Žiedai taip pat pristabdo kraujotaką, prailgina erekcijos trukmę bei atitolina ejakuliaciją, todėl pora gali džiaugtis ilgiau trunkančiais ir kokybiškesniais meilės žaidimais.

Dėl geros kainos ir suteikiamo malonumo santykio penio žiedai yra mėgstami ir vertinami daugelio porų visame pasaulyje. Tai yra sekso žaislas, kuris nereikalauja didelių investicijų – kokybišką penio žiedą galima įsigyti išleidus vos daugiau nei 10 eurų, o jo teikiamas malonumas atsipirks jau patį pirmą kartą.

Šimtaprocentinis orgazmo garantas

Lietuvių dar iki galo neatrastas, tačiau pasaulyje milžiniško populiarumo sulaukęs masažuoklis Magic Wand (liet. burtų lazdelė) yra ypatingas sekso žaislas. Nesudėtingo dizaino ir valdymo Magic Wand masažuokliai turi patogią laikyti rankeną ir didelę, lanksčią galvutę, su kuria tikrai pataikysite ten, kur reikia.

Šis masažuoklis gali tapti puikiu pirmuoju poros sekso žaisliuku, galinčiu lengvai išspręsti moters orgazmo problemą. Itin galingi masažuokliai daugeliui moterų patrauklūs dėl to, jog tinka išoriniam vartojimui ir jų nereikia įskverbti, o vyrai vertina jų funkcionalumą bei lengvą valdymą. Viskas, ką reikia padaryti, norint patirti orgazmą – tiesiog įjungti jį ir priglausti prie klitorio. Su didele galvute tikrai „neprašausite pro šalį“, o, įjungus vibracijų programas, orgazmas bus tiesiog neišvengiamas…

Magic Wand atsiradimo istorija itin pikantiška. Šio tipo masažuokliai buvo sukurti „Hitachi“ firmos kaip kūno masažuokliai dar 1960 metais, tačiau greitai buvo pastebėta, jog jie itin veiksmingai masažuoja būtent erogenines zonas. Taip šis žaislas sparčiai išpopuliarėjo ne tik erotinių prekių, bet ir pornografijos industrijoje.

Žinoma, šie žaislai neprarado ir savo pirminės funkcijos. Su jais galite drąsiai masažuoti ne tik erogenines sritis, bet ir įsitempusius pečių, sprando ar nugaros raumenis. Be to, galite juos laikyti savo namuose, visiškai jų nuo niekieno neslėpdami. Juk tai visiškai nekalti prietaisai, skirti kūno masažui, tiesa?

Rūpintis savo seksualinio gyvenimo kokybe nėra tabu. Siekti ir pasiekti abipusį orgazmą galima kur kas dažniau nei daugelis galėtų pagalvoti. Lygiai taip pat normalu yra pasitelkti modernias priemones, kurios palengvina pastangas, pašalina susikaustymą ir išplečia potyrių gamą. Dėl aukštųjų akimirkų verta pasistengti. Jas dovanojantis seksas padeda puoselėti dviejų žmonių meilę ir šypsenomis nuspalvina poros kasdienybę.