AVINAS

Sėkmė priklauso nuo to, kiek būsite rimta ir reikli. Turite galimybių pakilti karjeros laiptais, tačiau reikės sunkiai padirbėti, o svarbiausia – vienai, nes netgi seni bičiuliai atsisako padėti.

Jei turėjote senų planų, galite jų imtis: idėją pavyks įgyvendinti. Susidomėsite politika, visuomeniniu gyvenimu, netgi aukosite savo poreikius dėl kitų žmonių gerovės. Tačiau vargu ar tai pasiteisins: tikėtina, jog susikursite tik naujų problemų.

Asmeninis gyvenimas klostysis sudėtingi: ne visuomet suprantate artimuosius, dažnai įsižeidžiate dėl niekų. Jei turite šeimą, galimi konfliktai dėl pinigų. Avinai vis dažniau išleidžia daugiau nei gali. Vėliau labai gailėsis, tačiau šiuo metu įkrėsti sveiko proto jiems praktiškai neįmanoma. Sveikata puiki, niekuo nesiskųsite. Geriau nebūna!

JAUTIS

Rugsėjis klostosi sėkmingai visais aspektais: tai būtent tas mėnuo, kai galite pasiekti puyikių rezultatų beveik visur, kur tik pasisuksite. Svarbiausia – nebijokite rizikuoti, kai to reikalauja aplinkybės, ir klausykitės intuicijos. Geri rezultatai darbe bus susiję su naujos metodikos bei technologijų įdiegimu, nestandartinių sprendimų pritaikymu.

Tobulėja jūsų kūrybiniai gebėjimai, atsiranda proga atskleisti tuos savo talentus, apie kuriuos niekas neįtarė. Tikimybė nesutarti su vadovybe labai nedidelė: sudėtingose situacijose pavyksta rasti kompromisą. Nors darbų gausų, nevertėtų pamiršti artimuosius: šį mėnesį jiems reikės jūsų dėmesio daugiau nei įprastai.

Dalyvaukite šeimos veikloje, kartu ilsėkitės, keliaukite. Jei esate mama, būkite itin dėmesinga: jūsų santykiai su vaikais gali šiuo metu pašlyti. Savijauta bus gera: vienintelė grėsmė – lengvas peršalimas. Gyvenimo tonusas leidžia atsispirti ligoms. Imunitetas gana geras.

DVYNIAI

Mėnesio pradžia bus sunki, laukia rimti išbandymai, ne išimtis - skaudžios netektys. Todėl emocinis fonas bus nestabilus, jus sunku susikaupti ir konstruktyviai mąstyti, dirbti. Yra galimybių pasiduoti depresijai, ilgam laikui netekti optimizmo bei pasitikėjimo savimi.

Darbinė situacija mėnesio pradžioje sudėtinga, tačiau vėliau reikalai gerės. Konfliktu, kurių kils savaitės pradžioje, iki vidurio mėnesio pavyks sureguliuoti, tačiau nemalonios nuosėdos liks ir jūsų, ir kolegų širdyje. Atmosfera darbe dar ilgai bus įtempta ir nepalanki.

Rugsėjo pradžioje išleisite pinigų – labiau kontroliuokite išlaidas. O štai mėnesio gale sulauksite finansinių įplaukų. Palankiausias laikas sudaryti svarbias sutartis ar pirkti didelius pirkinius – rugsėjo pabaiga.

Visą mėnesį atrodys, jog asmeninės problemos gali būti sprendžiamos itin lengvai, be jokių pastangų. Tačiau lengvabūdiškai žvelgti į susidariusią situaciją nepatartina: prireiks nemažai laiko, kad suvoktumėte savo elgesio bei artimų žmonių veiksmų motyvus.

VĖŽYS

Gana nervingas mėnuo, kupinas įtampos bei įvykių. Visą laiką reikia būti budriai, kad nieko nepražiopsotumėte. Iš įvairių šaltinių gaunate prieštaringos informacijos, kurią išnarplioti gana keblu. Svarbiausia – neskubėkite su išvadomis, nes lūkesčius galite palaikyti realybe. Situacija darbe – nevienareikšmė, galite panaudoti savo tikslams, jei pademonstruosite išradingumą.

Be to, sėkmei reikalingi patikimi sąjungininkai; atsiremkite į asmenis, kuriuos jau seniai pažįstate, o venkite tų, kurie lengvai dalija pažadus, tačiau jų neskuba tesėti. Antroje mėnesio pusėje interesas darbui bei aktyvumas nuslūgs, daugelį projektų pamiršite. Susiimkite, kol koks pavydus kolega nepasinaudojo situacija ir neužėmė jūsų vietos.

Finansinė padėtis gana stabili, pinigų pakaks, kad realizuotumėte savo užmačias. Galite atsidėti nedidelę sumelę arba atsidaryti taupomąją sąskaitą. Asmeniniai santykiai gana netolygūs. Neprastai sutariate su vyresnio amžiaus giminaičiais, tačiau su bendraamžiais bendros kalbos nerandate. Galite nusivilti mylimu žmogumi. Daugelis Vėžių taps įtarūs ir pavydūs, o tai laimės neatneš.

LIŪTAS

Mėnuo bus gana turtingas ir įdomus. Teks daug ko išmokti, įgyti žinių, kurių greitai ir prireiks. Ryžtingumas ir atkaklumas, su kuriais griebiatės darbų, labai pagirtinas; būtent jie yra jūsų sėkmės laidininkai. Rugsėjis atneš permainų profesinėje sferoje.

Ne kardinalių, tačiau peržiūrėti ateities planus jums teks. Daugelis Liūtų gali užsigeisti naujo darbo, tačiau ne dėl savirealizacijos bei naujų iššūkių, o labiau dėl pinigų. Finansinis fonas nekoks, visą mėnesį teks kontroliuoti savo išlaidas, kad neliktumėte tuščiomis kišenėmis.

Gali tapti sukčiavimo auka, nukentėti dėl savo pačios patiklumo bei finansinių manipuliacijų. O štai asmeniniuose santykiuose – saulėtas laikotarpis. Būtent artimiems žmonėms padedant, jūs neprarandate dvasinės pusiausvyros šį nelengvą mėnesį. Galite laimingai įsimylėti, sutikti žmonių, kurie taps ilgamečiais jūsų gyvenimo palydovais. Šeiminiai ryšiai sutvirtės, pavyks apšlifuoti santykius su vyro giminėmis.

MERGELĖ

Mėnuo bus gana sėkmingas, tačiau itin aukštų rezultatų galite pasiekti tik tuomet, jeigu įdėsite pastangų. Būkite reikli tiek sau, tiek aplinkiniams – tai padės jums atsispirti asmeninėms silpnybėms. Situacija darbe stabili, pavyks realizuoti senus troškimus. Galite sulaukti įdomių darbo pasiūlymų iš asmenų, su kuriais jau anksčiau bendradarbiavote.

Dauguma Mergelių sugrįš prie savo ankstesnių interesų bei pomėgių, kurie netgi gali virsti papildomų pajamų šaltiniu. Dalykinės kelionės atneš sėkmę, tikėkitės pelningų kontraktų. Išryškės lyderio savybės, tačiau jos ne itin padeda asmeniniuose santykiuose.

Jeigu būsite lanksti ir nuolaidi, išvengsite problemų su mylimu žmogumi. Priešingu atveju netgi galite išsiskirti. Naudingi vyresnių giminaičių patarimai: pasinaudokite jais, kad nepadarytumėte klaidų, kurios ištaisyti prireiks daug laiko. Šį mėnesį pasirūpinkite širdies ir kraujagyslių sistemos veikla. Pats metas mesti rūkyti ir sumažinti alkoholio vartojimą.

SVARSTYKLĖS

Visą mėnesį bus aktualus finansinis klausimas. Gali greitai prireikti gana didelės sumos pinigų. Draugai gali padėti, tačiau dėl sukritusių aplinkybių santykiai su jais nebus patys geriausi. Todėl dar kartą rimtai apsvarstykite, ar tikrai verta imti pinigus iš draugų, nors ir labai jie siūlo. Darbe stabilu: pastangos, kurių įdedate, duoda tokį rezultatą, kokio siekiate. Kartais kyla nereikšmingų nesutarimų su vadovybe, tačiau juos greitai pavyksta užglaistyti.

Kolegos palaiko jūsų veiklą, tačiau jei juos ištiks nesėkmė, suvers kaltę jums – būkite atsargi. Su artimaisiais sunku išvengti konfliktų bei išsaugoti ramybę šeimoje. Jūsų kantrybė beribė, o diplomatijos ir takto atsargos tiesiog neišsemiamos, tačiau nervų sistema kartais būna taip įtempta, jog sunku susilaikyti.

Tokių momentų nevertinkite kaip katastrofos: visas klaidas pavyks ištaisyti. Galima alergija, todėl neeksperimentuokite su nauja kosmetika, parfumerija, nevartokite vaistų be gydytojo skyrimo. Gali pablogėti odos ir plaukų būklė.

SKORPIONAS

Rugsėjį teks spręsti krūvas problemų, tačiau kažin ar vienai pavysk tai padaryti. Nesidrovėkite prašyti pagalbos ar patarimo žmonių, kurių patirtimi neabejojate. Bendradarbiavimas bus sėkmingas, jei pasirinksite teisingus sąjungininkus. Darbe reikalus galite pakreipti sau naudinga linkme. Esmė – mokate sutarti su įtakingais asmenimis, nusileisti, tai tai būtina.

Kolegos dar ir smerks jūsų elgesį, tačiau nesugebės sukliudyti jums pasiekti tai, ko trokštate. Neskubėkite sudaryti sutarčių, pasirašyti ilgalaikių kontraktų, nes reikia nuodugniai ištirti susidariusią situaciją. Finansų srityje reikalai stabilūs, pinigų stygiumi neturėtumėte skųstis.

O mėnesio gale galite būti maloniai nustebinta stambia pinigų įplauka. Su artimaisiais sunkiai rasite bendrą kalbą: jie nesuvokia jūsų elgesio tikslų, motyvų, o jūs ilgai aiškinti nenusiteikusi. Įsimylėjėliai gali bartis dėl skirtingos pasaulėžiūros; rasti kompromisą bus gana sudėtinga.

ŠAULYS

Rugsėjis pažers rimtų išbandymų. Pažvelkite rimtai į bet kokią veiklą, kuria užsiimate. Lengvabūdiškumui šį mėnesį ne vieta. Profesinė sėkmė mėnesio pradžioje plačiai šypsosis, tačiau neišpuikite: taip bus ne visada. Jau mėnesio viduryje iškils sunkumų realizuoti savo projektus, valdžia netrykš džiaugsmu. Kritiniu momentu pagelbės kolegos, iš kurių jos visai nesitikėjote. Mėnesio gale kai kurie verslo partneriai netgi taps gerais jūsų draugais.

Finansinė situacija nestabili, todėl pasielgsite išmintingai, jei šiek tiek pinigų atsidėsite – jų prireiks. Su vyresniais giminaičiais sutarti nėra lengva, jų poelgiai jums atrodo nelogiški, o jūs savo nuomonės neslepiate.

Prasčiau nei įprasta sutarsite su vaikais ir dėl to labai krimsitės. Tačiau žvelgiant iš romantiškų santykių taško, mėnuo bus palankus, jei išsaugosite šaltakraujiškumą ir sveiką protą.

OŽIARAGIS

Šį mėnesį itin rūpinsitės kitais, spręsite svetimas problemas. Pasistenkite ir savęs nepamiršti: sveikas egoizmas dar niekam nepakenkė. Profesiniai pasiekimai džiugins.

Efektyviai paskirstote ir laiką, ir jėgas, todėl galite džiaugtis vaisiais. Kolegoms esate pavyzdys, tačiau jiems sunku pasiekti jūsų lygį. Galimos naujos pažintys, kurios bus naudingos versle. Jūsų užduotis – nespausti partnerių; tegu jie patys nusprendžia taip, kaip jums reikia.

Ne itin pavydėtina finansinė padėtis: gaunate daug, bet ir leidžiate – taip pat. Taupyti ir atsisakyti švaistymo gana sunku, todėl kai kurie Ožiaragiai kreipsis į greitojo kredito bendroves. Asmeniniams santykiams fonas palankus, supratimo su artimaisiais pasiekiate lengvai. Jeigu ir iškyla nesutarimų, tai į ginčą neišsivysto – tam sumaniai užkertate kelią.

VANDENIS

Jei norite rezultatų, teks paplušėti. Kuo anksčiau įtikėsite, jog lengvų pergalių nebūna, tuo geriau. Galimi nauji atradimai, kurie supurtys jūsų pasaulėžiūrą. Nebijokite paleisti praeities. Dėl daugelio konfliktų darbe emociškai jausitės prastai, nes labai kremtatės dėl kiekvieno barnio.

Gali nesutapti jūsų bei valdžios nuomonės. Konfliktas bus toks gilus, jog teks pradėti ieškotis naujos darbo vietos. Stenkitės neišsišokti, sumažinkite iki minimumo bendravimą su tais asmenimis, kurie gali kaip nors pakenkti. Finansinė būklė apverktina: pinigų trūksta suplanuotiems pirkiniams, pramogoms, kelionėms. Esate netolygi: tai ribojate savo išlaidas, tai švaistotės ten, kur nereikia. Jei mąstytumėte racionaliau, situaciją pagerintumėte.

Rugsėjį pasiseks meilėje. Didelė tikimybė sutikti žmogų, kuris jus apgaubs rūpesčiu, padės išspręsti daugelį problemų. Nebijokite pasidalinti savo išgyvenimais su artimaisiais – sulauksite pagalbos, kurios jums reikia.

ŽUVYS

Sudėtingų išgyvenimų laikotarpis. Priežastis – ne tik jūsų jausmingumas, bet ir įvykių svarbumas. Jums reikės artimų žmonių pagalbos bei palaikymo, kad galėtumėte su viskuo susitvarkyti.

Profesinė veikla pareikalaus nepaprastų sprendimų; jums sunku įeiti į ritmą, esate linkusi darbus vėl atidėti, o tai nieko gero neduoda. Bet kokie jūsų veiksmai bus kritikuojami, net jeigu atneš sėkmę.

Vadinasi, jumis kažkas nepatenkintas. Artimas kolega ir sąjungininkas gali pereiti į priešininkų gretas. Finansinė situacija stabili ir valdoma. Jei ir sulauksite sunkumų, tai tik dėl neapgalvotų veiksmų, spontaniškų pirkinių. Jei pinigų prireiks kažkokiam planui, jį atidėkite.

Rugsėjis – ne pats geriausias laikas naujam romanui. Santykiai nesiklostys harmoningai, atneš daugiau skausmo nei džiaugsmo. O štai sutuoktiniams laikas gana palankus: sutarsite gerai, būsite tolerantiški vienas kito silpnybėms.