Rusų estrados žvaigždės Vladimiro Presniakovo ir K. Orbakaitės sūnus Nikita Presniakovas Amerikoje studijavo režisūrą, nuo mažens domėjosi kinematografija.

Būtent garsioji močiutė Alla Pugačiova pastebėjo anūko artistinį talentą ir paragino tėvus nupirkti 8-metų berniukui kamerą.

Tačiau užaugęs vaikinas taip pat pasuko muziko keliu. Studijuodamas Amerikoje vaikinas sukūrė atlernatyvios muzikos grupę.Tiesa, vaikinui tenka sukti galvą, kaip jo šešių asmenų grupei išgyventi.

„Žinau, kad mes turėjome rinktis arba muziką, arba pinigus. Aš pasirinkau muziką“, - prisipažįsta jis.
Nikita Presniakovas

Tačiau sprendžiant iš naujausių grupės dainų, Alos Pugačiovos anūkui visai nesunkiai sekasi pasauliui demonstruoti savo paveldėtą muzikinį talentą.

Niujorke režisūrą studijavęs vaikinas yra sukūręs porą vaidmenų ir rusų kine. Vienas jų - filme „Eglutės“.

Jaunesnysis K. Orbakaitės sūnus Denisas Baisarovas dar mokosi tarptautinėje mokykloje. Dauguma pamokų vyksta anglų kalba. Ateityje vaikinas nori tęsti studijas universitete ir siekti mokslo aukštumų.

Tris vaikus auginanti K. Orbakaitė be galo didžiuojasi savo vaikais ir jų pasirinktu gyvenimo keliu.

„Kiekvienas iš mūsų turi savo kelią. Savo pavardę ir netgi religiją – mūsų visų skirtingos ne tik pavardės, bet ir religija. Nikita yra provoslavas, Denis Baisarovas – musulmonas, o jauniausia dukrelė Klaudija Zemcova yra katalikė, kaip ir aš“, – laidos „Visi namuose“ vedėjui vardino atlikėja.

„Savo vaikams negalėjau suteikti savo pavardės, nes tai lietuviška mergautinė pavardė. Mano tėvelio pavardė yra Orbakas. Jei būčiau ištekėjusi už lietuvio, tai mano pavardė būtų, pavyzdžiui, kaip mamos, Alla Orbakienė, - laidoje „Visi namuose“ pasakojo K. Orbakaitė. – Todėl savo vaikams net ir prie geriausių norų negalėjau duoti savo mergautinės pavardės. Tačiau gal būt taip ir geriau. Visi jie turi skirtingą gyvenimo kelią, per kurį keliaus su savo pavarde.“

Tiesa, atlikėja neslepia, kad skirtingos mamos ir vaikų pavardės kėlė nemažai rūpesčių. Ypatingai vykstant į užsienį tekdavo įrodinėti, kad K. Orbakaitei yra skirtingas pavardes turinčių vaikų motina.

„Amerikoje mūsų netgi viešbutyje nenorėdavo viename kambaryje apgyvendinti“, - juokiasi prisiminusi.

Laidoje pasakodama apie savo lietuvišką kilmę, ji labai šiltai atsiliepė apie savo senelius: Zenoną ir Oną. Apie vaikystėje praleistas vasaras rojų primenančioje vietoje – Šventojoje.

K. Orbakaitė apsikabinusi savo jaunesnįjį sūnų Denisą Baisarovą:

K. Orbakaitė su vyru ir dukrele Klaudija:

Atlikėja su visais savo vaikais:

Моя радость!!! #дети @npresnyakov @_denny_denny_

A photo posted by Kristina Orbakaite ⚜ (@orbakaite_k) on Mar 30, 2014 at 10:41am PDT