Tyrimo pagrindu jie pasirinko tvirtinimą, kad labiausiai paplitusi moterų seksualinė fantazija - tai prievarta, tad pirmame bendrų tyrimų etape prancūzai ir amerikiečiai savo dėmesį sutelkė būtent į priverstinį seksą.

Tyrimuose dalyvavo beveik 400 respondenčių. Visoms joms buvo rodoma filmuota išprievartavimo medžiaga, o po to jų paprašydavo atlikti keletą psichologinių testų.

Kaip paaiškėjo, 71 procentas merginų, jaunų bei vyresnio amžiaus moterų, kurių sekso troškimas dar neužgesęs, nori, kad bent kartą jų meilužiai/vyrai/partneriai suvaidintų esą prievartautojai.

Be to, damos, fantazuojančios apie prievartinį seksą, yra ganėtinai įnoringos - kiekviena jų šiam procesui turi savo reikalavimus. Pavyzdžiui, 28 procentai jų norėtų būti priverstos vyrą pamaloninti oraliniu būdu, 16 procentų nori, kad vyras jas grubiai paimtų analinio sekso metu, 17 procentų svajoja apie situaciją, kurioje joms tektų mylėtis su kita moterimi, o 9 procentai - apie oralinį seksą su tos pačios lyties partnere.

Seksologai tvirtina, kad mažiausiai kartą per mėnesį tokios seksualinės fantazijos aplanko net 40 procentų moterų! O 20 procentų gražiosios lyties atstovių svajoja būti „išprievartautos" bent kartą per savaitę... Štai jums ir statistika.