Konkurso prizas – profesionali fotosesija su fotografe Agata Gricajeva, Reserved drabužiais ir Kristinos Ivanovos „Grožio studija Kristina“ meistrų sukurtu makiažu bei šukuosena.

„Va čia tai vasara! Pagaliau ir aš galiu pasigirti asmenine fotosesija!“ – džiūgavo Darja, laimėjusi prekės ženklo „Reserved“ konkursą.

Taigi, kas ta laimingoji, kuri nurungė kitas šio konkurso dalyves? Štai taip Darja kalba pati apie save: „Galėčiau pasidžiaugti tuo, kad kiekviena diena mano gyvenimą pripildo maloniais ir džiaugsmą atnešančiais įspūdžiais. Šalia pagrindinio buhalterės darbo, aš galiu užsiimti man patinkančia DJ veikla ir plėtoti savo mažąjį versliuką (kuriu rankų darbo kalėdinius eglutės žaisliukus). Laisvalaikiu labai mėgstu keliauti, taip pat domiuosi aktyviu sportu ir fotografija, na o ryškiausiais gyvenimo įspūdžiais ir darbais dalinuosi savo Instagram puslapyje.“
Reserved fotosesijos laimėtoja Darja

Kadangi Darja save pristato kaip aktyvią ir linksmą merginą, fotosesijos tikslas buvo bent trumpam sustoti ir įamžinti gražiausias vasaros akimirkas. Fotosesijai buvo parinkti trys skirtingi vasariški drabužių įvaizdžiai, kurie apjungė visą fotosesijos idėją ir atskleidė tris skirtingas Darjos puses.

Gėlėta pieva, saulė, šiluma ir žaismingai apsirengusi mergina: surišta palaidinė ties juosmeniu, pieštuko formos sijonas ir skirtingi batai – tokia yra pirmoji fotosesijos dalis. Antra dalis labai romantiška! Šį sezoną madinga pečius apnuoginanti palaidinė, šviesiai rožinės kelnės ir stilingos aukštakulnės basutės pabrėžė švelnius Darjos bruožus. O kokia gi vasara be vandens! Taip pristatoma trečioji fotosesijos dalis. Vėjyje plevenanti baltos spalvos suknelė su nėriniais ir gražus gamtos prieglobstis parodė, kokia graži yra sustabdyta vasaros akimirka!

„Pamačiusi konkursą Reserved fotosesijai laimėti, man net nekilo minties jame nedalyvauti. Visų pirma dėl to, kad tai yra man patinkanti drabužių parduotuvė. Net dabar esu apsirengusi Reserved marškiniais! Antra, kaip ir kiekviena mergina, mėgstu gražiai atrodyti ir pasimaivyti prieš objektyvą. Šis prizas yra nuostabi dovana kiekvienai moteriai. Trečia, dievinu naujas pažintis, bendravimą ir iššūkius.“ – džiūgavo Darja pasibaigus fotosesijai.

Taigi, pristatome konkurso nugalėtojos Darjos vasariškai gaivią, šiltą ir nuotaikingą fotosesiją pagal drabužių prekės ženklą Reserved.

Projekto komanda:
Projekto koordinatorė: Alma Vitkutė
Nuotraukos: Agata Gricajeva www.agatagriphotography.com
Makiažas: Kristina Ivanova „Grožio studija Kristina“
Plaukai: Žilvija Matukonytė „Grožio studija Kristina“
Drabužiai: Reserved