Metalas ir metalas

Aistros įkaitintos maksimaliai. Ramybės nėra nė kvapo. O štai karas kartkartėmis įsiplieksti tikrai gali. Norite, kad jus su mylimuoju apimtų tikra aistrų lavina? Padovanokite jam masažą su aromatiniais aliejais arba pasiūlykite kartu pasimėgauti aromatinga vonia.

Metalas ir Ugnis

Stipri ugnies aistra ir jos deginantys prisilietimai gali Metalo stichijos atstovus liūdinti ir priversti abejoti savo jėgomis. Ugnies stichijos atstovai egoistiški, nori viską gauti iš karto, o Metalo atstovai savo ruožtu siekia valdyti konkretų asmenų, o ne visą pasaulį. Dėl šios priežasties sudominti šios stichijos atstovą lovoje gali būti ganėtinai sudėtinga. Šių stichijų atstovus lovoje suvienyti gali humoras. Dažniau vienas iš kito pasijuokite, vienas kitam sugalvokite po juokingą pravardę.

Metalas ir Medis

Metalas pirmenybę teikia tylai ir slaptų santykių keliamai įtampai, o Medžiui pasitenkinimą kelia bendravimas. Metalas siekia įminti slapčiausias aistros paslaptis, o Medis pirmenybę teikia paprastam ir greitam seksui. Dažniau mylėkitės duše ar vonioje, rinkitės apelsinų aromato muilą, šampūną ir vonios putas.

Metalas ir Žemė

Abi stichijos instinktyviai nusiteikusios tenkinti partnerio poreikius, nors kartais vis dėlto gali pasireikšti užsispyrimas. Seksualiniuose šios poros santykiuose yra vietos jausmingumui ir išradingumui, užtikrintumui ir švelnumui. Tiesa, vis dėlto egzistuoja viena problema: Žemė ir Metalas kartais daugiau dėmesio skiria diskusijoms nei seksualiniams santykiams.

Metalas ir Vanduo

Metalas linkęs vadovauti, o Vanduo – plaukti pasroviui. Šį sąjunga tvirta. Besikeičiantys Vandens poreikiai audrina Metalo vaizduotę. Žavingas Vandens laisvumas ir griežtas nepalaužiamas Metalo charakteris sukuria idealią aistrą, apie kurią galima tik pasvajoti. Erotiškiausia šiai porai tinkama atmosfera – nakties metas ir tamsa. Gražūs apatiniai, salsvo prieskonių aromato kvepalai padės naktį paversti iš tikrųjų nepamirštama.

Vanduo ir Vanduo

Šių stichijų atstovus vienija lengvabūdiškumas ir dažnai besikeičianti nuotaika. Jie puikiai jaučia vienas kito nuotaikas ir gali tapti ganėtinai harmoninga svajotojų pora. Nesidrovėkite namuose mylėtis gerai apšviestu dienos metu. Miegamajame jums tiks kelios lentynos, kuriose laikyti patartina knygas arba medines statulėles.

Vanduo ir Ugnis

Vanduo mėgsta, kad būtų nuspėjami jo troškimai. Ugnis nori, kad jam būtų konkrečiai paaiškinta, kaip partnerį patenkinti. Kitaip tariant, susitiko dvi priešingybės. Geriausiai Ugnis ir Vanduo dera gamtoje, todėl šiai porai rekomenduojama kuo dažniau važiuoti už miesto.

Vanduo ir Medis

Tai ideali dalykiška sąjunga. Dėl visko galima susitarti ramiai be skandalų, įskaitant ir intymią sferą. Vanduo iš karto pajaučia, jei Medžiui pasidaro nuobodu, tada skuba keistis, siūlo partneriui naujų meilės scenarijų. Jei norite, kad lovoje jums būdų ne tik gera, bet tiesiog nuostabu, miegamajame deginkite aromatinę lempą su spygliuočių kvapais.

Vanduo ir Žemė

Vanduo nori žaisti ir vilioti, o Žemė be nereikalingų žodžių nori pereiti prie reikalo. Vanduo svajoja apie romantiką, o Žemė negali pakęsti tuščių žodžių. Pagrindiniai mielės stimulai – muzika ir ugnis. Mėgstamiausios romantinės melodijos ir žvakių šviesa padės jūsų aistrai įsidegti su nauja jėga.

Ugnis ir Ugnis

Meilė gali įsižiebti netikėtai, kaip žaibo blyksnis. Kadangi aistra yra nepasotinama, kiekvienas naujas pasimatymas lovoje tampa tikru seksualiniu atradimu. Jie gali vienas kitą įaudrinti vos viena užuomina.

Idealus tarpusavio supratimas lovoje garantuotas, jei nepulsite ginčytis dėl to, kuris iš jūsų klos lovą ar ruoš pusryčius.

Ugnis ir Žemė

Žemės stichijos atstovai gali susilaikyti nuo staiga juos užvaldančių troškimų ir vaikėziškų Ugnies seksualinio pobūdžio išdaigų. Vis dėlto Žemę žavi Ugnies vaizduotė ir didvyriškumas. Šiai porai itin svarbu valdytis seksualinių santykių metu ir daryti viską, kas tik įmanoma, kad švelnios aistros minutės tęstųsi kuo ilgiau.

Ugnis ir Medis

Ugnis žavi Medį mokėjimu be jokių dvejonių eiti prie reikalo. Ugnį įžiebia intymūs ritualai, kuriuos sugalvoja Medis. Abu su pasimėgavimu aptarinėja juos siejančius intymius santykius. Šiai porai rekomenduojama erotiniuose žaidimuose naudoti ledo kubelius. Puikiai tiks atvėsintas šampanas ar spalvoti kokteiliai.

Medis ir Medis

Medžiai – romantiški iš prigimties, nori bet kokia kaina išsaugoti santykių pakylėtumą. Šios stichijos atstovų seksas rafinuotas ir įmantrus, lyg tuo metu jie būtų filmuojami. Šios stichijos atstovams rekomenduojama rinktis rožinių ar koralinių atspalvių patalynę.

Medis ir Žemė

Nepaisant konfliktų šie žmonės jaučia vienas kitam nenumaldomą trauką būtent dėl skirtumų. Žemė trokšta erotikos grynu pavidalu, o Medis dažnai nori vien tik galvoti ir svajoti apie ją.

Vertingiausias seksualinės energijos atkūrimui yra maistas. Šalia lovos dėkite sultingų vaisių indą – tiks persikai, abrikosai ir mangai.

Žemė ir Žemė

Šios stichijos atstovai dievina eksperimentus. Nuogas kūnas jiems atrodo nuostabus, jie nejaučia gėdos. Vis dėlto tuo pačiu abu partneriai išlieka itin pavydūs. Miegamojo dekoravimui naudokite senovinius ar sendintus daiktus. Šalia lovos padėkite jūrinę kriauklę – senovinį erotikos simbolį.