Seksas – intymiausias užsiėmimas, taigi nieko keisto, kad elgesys meilės žaidimų metu atskleidžia, koks žmogus esate kasdieniame gyvenime.

1. Misionieriaus poza

Poza „vyras viršuje“ – klasikinė, rodanti, kad esate nuoširdus žmogus, mėgstantis tai daryti saugiai.

Jie ši poza yra vyro mėgstamiausia, tai gali reikšti, kad žmogus jaučiasi nesaugus ar siekia atgauti pasitikėjimą savimi miegamajame. Be to, pirmenybę šiai pozai teikiantis vyras nori kontroliuoti situaciją, žvelgti partnerei į akis ir mėgautis intymumu. Misionieriaus pozą mėgstančios moterys – tai daug veiklos turinčios asmenybės, norinčios miegamajame atsipūsti ir per daug nevargti.
Pornografinių filmų žvaigždės tikina, kad ši poza tinkamiausia moteriai pasiekti orgazmą.

2. Šuniuko poza

Ši iš gyvūnų pasaulio pasiskolinta poza rodo, kad esate nuotykių ieškotojas, nepamiršęs apie laukinę savo prigimtį. Šuniuko pozą mėgstantys vyrai bijo intymumo, vengia romantikos, o šios pozos gerbėjos moterys mėgsta, kad vyras dominuotų, ir yra šiek tiek linkusios į keistumus.

3. Kaubojės poza

Sekso poza, kai mergina yra viršuje, labai tinkama moteriai, nes ji gali kontroliuoti tempą ir įsiskverbimo gylį. Jei mergina mėgsta šią pozą, tai reiškia, kad jai netrūksta pasitikėjimo savimi, ji nevengia atsakomybės ir gauna tai, ko nori. Vyrai, kuriems patinka, kai juos lyg balną apsižergia moteris, nėra linkę paklusti, o yra labiau rūpestingi, nes jiems svarbu, kad partnerė patirtų malonumą.

4. Seksas stovint

Šią pozą mėgstantys žmonės linkę į nuotykius ir mėgsta seksą ne tik lovoje. Ši poza suteikia vyrui galimybę jausti galią ir jėgą, taigi šios pozos mėgėjai vyrai – charizmatiškos asmenybės, kurios visada atsiduria dėmesio centre. Seksą stovint mėgstančios moterys linkusios eksperimentuoti, energingos ir mėgstančios išmėginti naujus dalykus.

5. Šaukšto poza

Tinkamiausia poza romantiškai sielai. Jei šią pozą mėgstate labiausiai, esate geraširdis, švelnus, artumu ir intymumu mėgautis mokantis žmogus. Šią pozą mėgstantys vyrai jokiais būdais nėra ištižėliai, tiesiog jie pasiryžę pamaloninti savo partnerę ir mėgaujasi jaukiomis glamonėmis.
Šią pozą mėgstančios moterys – neskubančios ir jausmingos, mokančios atsipalaiduoti ir nesunkiai randančios bendrą kalbą su kitais.