Šios vasaros „Reserved“ maudymosi kostiumėlių kolekcija įkvėpta Lotynų šalių kultūra ir egzotinių vietovių vaizdais, o šių dviejų temų interpretacija tarsi siunčia žinutę apie artėjančias atostogas, karštą saulę, banguojančią jūrą ir saulės nurusvintą kūną.

Egzotinę „Reserved“ maudymosi kostiumėlių kolekcijos dalį geriausiai atskleidžia ryškios spalvos ir tropinių augalų bei gėlių motyvai, kurie tarsi perkelti ant audinio ir pagyvinti akį traukiančiomis spalvomis. Šio sezono naujausia tendencija, apykaklės apnuoginančios pečius, neaplenkė ir maudymosi kostiumėlių mados. Banguojanti ispaniška apykaklė puikiai pritaikyta maudymosi kostiumėlių asortimente – klostės pabrėžia krūtinės formą ir moters siluetui suteikia lengvumo įspūdį.

Kita maudymosi kostiumėlių dalis – sportinė. Juk šiltasis sezonas neatsiejamas nuo aktyvių pramogų vandenyje. „Reserved“ sportiniai maudymosi kostiumėliai patogūs, šiek tiek primena plaukikų kostiumus ir iliustruoja ramias gamtos spalvas. Šį sezoną ypač madingi užrašai neaplenkė ir maudymosi kostiumėlių. Jie kontrastuoja su maudymosi kostiumėlio spalvomis ir tarsi siunčia žinią apie kolekcijos idėją.

Karštas temperamentas, nesudėtinga konstrukcija ir sportinių elementų derinys „Reserved“ maudymosi kostiumėlių kolekciją padaro turtingą spalvine gama, raštų bei modelių įvairove. Rinkis savo spalvas ir sukurk savo egzotines vasaros atostogas!