Vaginalinio kung fu trenerė ir seksualinio švietimo specialistė Kim Anami teigia galinti suspausti kokoso riešutą savo makšties raumenimis, o per vieną sekso seansą pasiekia 20 stiprių orgazmų. Vis dėlto ji įspėja, kad tai nėra tik makšties mankšta. K. Anami teigia, kad lovą supurtančiam ir kaimynų skundų vertam seksui reikia trijų dalykų. Vertėtų pradėti nuo tinkamo protinio nusiteikimo – juk protas yra svarbiausia erogeninė zona. Vėliau seka tinkamos tylios vietelės pasirinkimas, nes dažniausiai vaikai būna artimiausi kaimynai, o tada jau galima drąsiai pasinerti į intymių vietelių mankštinimo seansą.

Štai K. Anami patarimai neįtikėtiniems orgazmams pasiekti, kurie neabejotinai privers trokšti kartoti juos vėl ir vėl, o tai neišvengiamai sukels organizmo dehidrataciją ir išsekimą, tačiau ar tai kam nors rūpi?

Planuokite seksualinius santykius

Prieš leidžiantis į seksualinius tyrinėjimus patartina paskambinti auklei ir pasirūpinti, kad kalias valandas vaikais būtų pasirūpinta kur nors kitur. „Geriausia suplanuoti tai 2 ar 3 kartus per savaitę. Atvirai kalbėkitės apie ore tvyrančius dalykus, nesikalbėkite apie kasdienius rutininius reikalus, geriau skirkite laiko santykiams aptarti“, - patarimus dalijo ji.

Ką derėtų veikti intymaus susitikimo metu? „Tereikia apsinuoginti ir būti arti vienas kito, na, dar reikia šiokio tokio plano. „Šįvakar ieškosime tavo G taško“, - štai toks galėtų būti vieno intymių seansų šūkis. „Nebūtina imtis visko iš karto, pakanka susitarti dėl vieno ar dviejų tikslų“ ,- rekomendavo K. Anami.

Dėmesį telkite į ištvermę

„Vyrai – lyg ugnis: greitai užsidega ir greitai užgęsta, o moterims įsiaudrinti reiklia laiko, tačiau jos ilgai neužgęsta“, - patikino intymių santykių subtilybių žinovė. Taigi 2 minutes trunkantis lytinis aktas, kol vaikai miega, nėra pakankamas tinkamiems santykiams palaikyti. „Moterims reikia gilesnės emocinės iškrovos, o ilgas distancijas įveikiantis vyras gali joms tai suteikti, tačiau jei jis finišuoja per greitai, partnerė gali imti ieškoti priežasčių išvengti seksualinių santykių ir teisintis, kad būtina atlikti namų ruošos darbus“, - teigė K. Anami. Tiesa, nederėtų labai nuliūsti – bent jau namai bus tvarkingi.

Mechanika tesudaro 10 proc.

K. Anami teigimu, sekso technika yra mažiausiai svarbus dalykas. „Mechanika sudaro tik 10 proc., o svarbiausias yra ryšys. Norėdama patirti gilius vaginalinius orgazmus moteris turi pasiduoti. Ji negali jausti gėdos ar pasitikėjimo partneriu trūkumo. Taigi mankštos dalį sudaro pagalba jai pasiekti šiuos tikslus. Skirkite šiek tiek laiko rankų pirštais atliekamam makšties tyrinėjimui ir tai darykite reguliariai. Skirkite daug laiko preliudijai ir netgi sueities metu daug laiko skirkite tyrinėjimams.

Visos moterys gali patirti daugybinį orgazmą

Turbūt dažnas mano, kad moters pasiektas orgazmas – tai lyg finišo linijos kirtimas. „Vieno orgazmo niekada nepakanka. Visos moterys gali patirti daugybinius orgazmus, jos gali patirti orgazmą stimuliuojant gimdos kaklelį ir G tašką“, - įsitikinusi K. Anami. Be to, jos teigimu, moterys puikiai jaučia partnerių skeptiškumą.

„Dažnai nustojama dėti pastangas pasiekus klitorinį orgazmą, nes manoma, kad tikslai būna pasiekti; jei dažniausiai moteriai tenka patirti klitorinius orgazmus, tai lyg šokoladukas vietoje gurmaniško maisto; visos moterys pajėgios patirti gilesnius vaginalinius orgazmus ir tai nėra tik žodžiai; kai moterims yra suteikiami tinkami įrankiai, jos gali tai patirti“, - tęsė ji.

Vaginalinis svorių kilnojimas

Dažnai vyrui sudėtinga su žmona kalbėti apie nešvankias savo svajones, tačiau ar taip turėtų būti? „Pažvelkite į tai su humoru, be neigimų emocijų, pasistenkite, kad tai nenuskambėtų kaip iš giedro dangaus nukritusi kritika. Vaginalinis kung fu – tai provokuojantis dalykas, nes treniruojama makštis, tačiau kitose kultūrose yra normalu, kai moteris iš vaginos sugeba paleisti stalo teniso kamuoliukus“, - tęsė K. Anami.

Mankštinkitės su svarmenimis

Daugelis moterų mano, kad gydytojo Arnoldo Kegelio sukurti pratimai – puiku būdas pasirūpinti makšties raumenimis po gimdymo ir sugrąžinti jų tamprumą. „Jie nėra nei naudingi, nei veiksmingi“, - patikino K. Anami. Iš esmės, jos teigimu, raumenų suspaudimas siekiant juos sustiprinti yra tas pats kaip bicepso suspaudimas kelis kartus tikintis pastebimų rezultatų. Taigi, anot K. Anami, būtina imtis svarmenų.

Taigi tinkamiausias pasirinkimas – kiaušinio formos makšties treniruoklis – jų būna skirtingų dydžių. Kadangi šios priemonės naudojamos jau tūkstančius metų, tokie treniruokliai tikrai turėtų užimti garbingą vietą ir šiuolaikinės moters apatinių stalčiuje.