.. kaip ir kitos, rutina virstančios intymios pozos. Užtenka tik vieno kito posūkio, šiek tiek kitokio kampo, stipresnio spaudimo vienur, didesnio artumo kitur... Gerai, kol neužsivedžiau, eisiu prie reikalo.

Paminkštintas misionierius

Pradedu nuo klasikos. Ar kada nors mylėdamosis šia poza bandėte po dubeniu pasikišti pagalvę? Jos dėka stuburas išsilenkia taip, kad partneris gali maksimaliai į jus įeiti. Taip intensyviau stimuliuojamas ir klitoris. Išbandykite štai ką: tuomet, kai pasikišite pagalvę, pražerkite kojas ir pilnai padėkite pėdas ant lovos. Toliau nepasakosiu. Pritrūkau žodžių.

Šuniuko koja

Meilė keturiomis - aistringa ir ugninga poza. Ji gali tapti dar aistringesnė, jeigu partneris besimylint vieną jūsų koją užsikištų už nugaros - taip stimuliacija taptų maksimalia, o jam dar liktų viena laisva ranka jūsų plaukams sugriebti.

Kaubojės šokis

Mergina viršuje - meilės klasika, kurią atnaujinti galima veiksmą perkeliant ant kėdės. Taip įgausite daugiau kontrolės, nes tvirtai stovint ant žemės lengviau kontroliuoti klubų judesius: juos sukti, jais piešti aštuntukus ar tai pritūpti, tai atsistoti. O ir mylimasis galės iš paukščio skrydžio mėgautis jūsų krūtinės vaizdu.

Iš šaukštelio - į šakutę

Šaukštukų poza, kai mylimasi gulint ant šono, o partneris įeina iš nugaros, kartu yra ir labai intymi, ir šiek tiek padykusi. Pabandykite šioje pozoje užmesti koją partneriui ant klubo - taip atsiversite stimuliacijai, o ir jausmas bus daug nuodėmingesnis.