Klitoriniai

Ar žinote, kad beveik trys ketvirčiai moterų stipriausią orgazmą pajunta klitorinės stimuliacijos metu? Todėl dauguma seksologų kelionę po vibratorių karalystę siūlo pradėti būtent nuo klitorinio vibratoriaus. Šie vibratoriai yra mažučiai, juos lengva paslėpti nuo pašalinių akių. Svarbu ir tai, jog šie mažyliai puikiai tinka seksualiniams eksperimentams mylintis su partneriu. Įvairovė šiame vibratorių pogrupyje didžiulė, tačiau neabejotini kokybės lyderiai pagal vartotojų atsiliepimus šiuo metu yra We-Vibe Tango klitoriniai vibratoriai. Kaip rašė viena profesionali sekso žaislų testuotoja: „Jeigu turite klitorį, privalote turėti ir Tango”.


Gamintojo nuotr.

Klasikiniai

Esate viena iš tų, kurios pačių aukščiausių akimirkų neįsivaizduoja be įsiskverbimo? Jūsų kūno džiaugsmui sukurti klasikiniai vibratoriai. Gaminant klasikinės funkcijos modelius, siekiama išgauti maksimaliai lygų paviršių ir švelnią tekstūrą. Nors yra sukurti vidiniam naudojimui, šie didesnio dydžio vibratoriai gali būti naudojami ir klitoriui stimuliuoti. Beje, ar žinojote, ką apie vibratorius turinčias moteris atskleidė JAV atlikti sociologiniai tyrimai? Vibratorių savininkės ne tik pasižymi didesniu libido, bet ir labiau pasitiki savimi bei užima aukštesnį socialinį statusą visuomenėje.

Kiškučiai

Toms, kurios nemėgsta daryti kompromisų ir dievina pojūčių įvairovę, parankiausias yra trečiasis kelias. Vibratorių kiškutį 1998-aisiais išpopuliarino kultinis serialas „Seksas ir miestas“. Kiškutis vienu metu atlieka ir įsiskverbimo ir klitorio stimuliacijos funkcijas. Šie vibratoriai pasižymi programų ir funkcijų įvairove, todėl pamalonins net ir labiausiai įgudusią malonumų medžiotoją. Geriausi šioje kategorijoje yra SWAN vibratoriai. Pagaminti iš aukščiausios kokybės visiškai saugaus silikono, šio gamintojo vibratoriai yra elegantiški, patogiai įkraunami, pasižymi tylia, bet itin stipria vibracija. Galingumą užtikrina net keli vibraciją palaikantys varikliukai, tad, įsigijusios Swan kiškutį, malonumą tikrai patirsite.


Gamintojo nuotr.

G taško

Jei dar yra abejojančių G taško egzistavimu, bet kokias abejones išvaikys G taško stimuliacijai skirti vibratoriai. Šis tipas išsiskiria savo unikalia forma. Lenktas, platėjantis vibratoriaus galiukas be jokio vargo atras mažą plotelį, kuriame slypi G taškas. Naujausi modeliai pasižymi programų ir intensyvumo modulių įvairove. Moterų, kurios neketina nustoti žaisti, geisti ir eksperimentuoti, tikrai nenuvils elegantiškasis G taško vibratorius KEY COMET II.


Gamintojo nuotr.

4 auksinės taisyklės „pirmajam kartui”

Seksualinis moterų išsilaisvinimas ir drąsa eksperimentuoti nulėmė milžinišką vibratorių paklausą, kuo netruko pasinaudoti gamintojai, rinkai pasiūlę tūkstančius skirtingų modelių. Tokioje pasiūloje nelengva pasiklysti. Nesuklysite, jei vadovausitės keliomis Romantika.lt specialistų padiktuotomis taisyklėmis:

Išorinei stimuliacijai skirtas vibratorius turėtų būti pagamintas iš kietos medžiagos, pavyzdžiui, ABS ar PVC plastiko, nes kietu paviršiumi efektyviau perduodamos vibracijos.

Vidiniam naudojimui skirti vibratoriai, priešingai, turėtų būti pagaminti iš minkštesnės medžiagos, idant švelniai priglustų prie jautrių makšties sienelių.

Jei domina įsiskverbimo funkcija, nerizikuokite ir pirmajai kelionei į vibratorių karalystę nesirinkite per didelio modelio, kuris „debiutą” gali ir apkartinti. Rinkitės vidutinio dydžio žaislą. Optimali apimtis: 3-4 cm.

Nedarykite klaidos ir pirmojo vibratoriaus nepirkite labai brangaus. Pirmajam vibratoriui rekomenduojama skirti apie 50 eurų. Taip neišleisite per daug, tačiau būsite tikra, jog įsigijote kokybišką gaminį, kuris turės bent kelias vibracijos funkcijas, bus atsparus vandeniui ir patogiai įkraunamas. Pirmasis vibratorius leis geriau pažinti savo kūno dinamiką, o tuomet jau galėsite tęsti kelionę ir ir išbandyti subtilesnius, prabangesnius, įvairesnių funkcijų modelius (pavyzdžiui, išmaniuosius vibratorius).

Ką pagalvos vyras?

Ne visoms vibruojančius malonumus pamilusioms moterims šis klausimas aktualus. Tačiau partnerį turinčios rūpestingos moterys jaudintis taip pat neturėtų. Nemaža dalis vibratorių, kaip ir jau minėtieji kiškučiai, idealiai tinka žaidimams lovoje poroms. Be to, periodinis vibratoriaus naudojimas didina moters gebėjimus pasiekti orgazmą įprastinės sueities su partneriu metu. Ir patikėkite - Jūsų partneriui be galo smagu įsivaizduoti Jus žaidžiančią, tad slapstytis nėra ko. Gyvenimas per trumpas. Tad mylėkime jį ir niekada nenustokime žaisti.

Savo pirmąjį kokybišką vibratorių lengvai išsirinksi ir diskretiškai įsigysi aukštųjų akimirkų parduotuvėje Romantika.lt