Ingredientai:

1 kg kiaulienos
1 ananasas (gali būti ir konservuotas)
2 raudonosios paprikos
riešuto dydžio imbiero šaknies
sauja smulkintų kalendrų arba petražolių
2 šaukštai garstyčių
3 šaukštai džiūvėsėlių
1 šaukštas paprikos pastos
3 šaukštai sojų padažo
šlakelis tabasko

Gaminimas:

Kubeliais supjaustykite ananasą, juostelėmis - papriką. Sutarkuokite nuluptą imbiero šaknį. Sumaišykite garstyčias, džiuvėsėlius, paprikos pastą, imbierą, kalendrą, vieną šaukštą sojos ir šiek tiek tabasko.

Patepkite šiuo mišiniu gerai išmuštą mėsą. Pusę kiekio supjaustyto ananaso ir paprikos sudėkite ant mėsos vidurio ir paskirstykite per visą ilgį. Suvyniokite mėsą, apvyniokite siūlu. Kepsnį patepkite likusiu sojos padažu.

Likusį ananasą ir papriką sudėkite ant aliuminio folijos ir tolygiai paskirstykite. Ant jų uždėkite paruoštą mėsą, šiek tiek apdenkite folija.

220 laipsnių orkaitėje troškinkite mėsą apie valandą. Likus 15 minučių mėsą troškinkite nudengus foliją.