Sudėkite savo gimimo datos skaičius. Pavyzdžiui jūsų gimimo data yra 29 08 1963. 2+9+8+1+9+6+3=38. Gautą skaičių taip pat sudėkite: 3+8= 11. Šį taip pat supliusuokite 1+1=2. Sudėkite skaičius tol, kol gausite vienaženklį skaičių. Jis ir bus jūsų gimimo skaičius. Šiuo atveju toks skaičius yra 2.

1. Jei jūsų gimimo datos skaičius yra 1, ankstesniuose gyvenimuose buvote nagingas ir išmintingas žmogus. Jūs buvote gerbiamas išminčius, pedagogas, alchemikas ar gydytojas.

Likimas apdovanojo jus išmintimi keliems gyvenimams į priekį. Jūs ir dabar esate nepaprastai inteligentiška asmenybė. Per kelis gyvenimus sukaupta patirtis ir žinios persiduos ir kituose jūsų gyvenimuose.

2. Jei jūsų gimimo datos skaičius yra 2, praėjusiame gyvenime buvote pirklys, kilimų audėjas, amuletų prekiautojas.

Mokėjote ir vis dar mokate elgtis su pinigais. Galbūt netgi iš jūsų lūpų ankstesniuose gyvenimuose išskrido frazė: iš degtuko priskaldysiu vežimą malkų. Turėjote nepaaiškinamą talentą sukurti verslą iš nieko. Buvote apsukrus ir darbštus žmogus, kuris net ir gimęs nepasiturinčioje šeimoje sugebėdavo iškilti į elito sluoksnius.

3. Ankstesniuose gyvenimuose buvote žemdirbys, valstietis, žvejas, vyndarys, ūkininkas, daug ir sunkiai dirbęs samdomas darbininkas. Buvote labai sąžiningas ir nuoširdus žmogus, kuris jautė malonumą būdamas gamtos apsuptyje.

Todėl iš ankstesnių gyvenimų atsinešėte meilę motinai žemei, kuri jus maitino daug metų. Jaučiate malonumą grybaudami, puoselėdami savo sodą ar užmiesčio sodybą.

Jūsų darbštumas ir atsidavimas tam, ką darote, visada atnešdavo pačių geriausių rezultatų. Motulė gamta už atsidavimą jus visada globojo ir globos.

4. Ankstesniuose gyvenimuose buvote karys, sargybinis, gladiatorius. Buvote visada ten, kur reikėjo pasikliauti ne tik jėga, bet ir gera nuojauta. Aplinkinių pagarbos sulaukdavote už rimtumą, santūrumą, drąsą ir priimtus teisingus sprendimus. Dėl savo karingo charakterio sunkiai paklūstate kitiems. Ypatingai, jei įsakinėja jūsų autoriteto neužsitarnavęs žmogus.

Nė viename gyvenime nedirbote širdžiai nemielo darbo. Bet kai tokį rasdavote, atsiduodavote jam iš visos širdies bei uoliai vykdydavote visas pareigas. Kad ir kiek jėgų tai pareikalaudavo.

Šiais laikais taip trokštamo adrenalino pasisemti išmokote kitais būdais.

5. Jei jūsų gimimo skaičius yra 5, jūs buvote meniškos sielos žmogus. Ankstesniuose gyvenimuose buvote dainininkas, dailininkas, poetas, aktorius, menininkas.

Niekada nebijojote leistis į avantiūrą. Parduoti tėvų namą ir įsigyti oro balioną, kad galėtumėte apskristi aplink pasaulį, o po to įspūdžius aprašyti knygoje ar nutapyti drobėje buvo jūsų parėjusių gyvenimų devizas.

Mokėjote džiaugtis gyvenimu, niekada nesivaikėte turtų, todėl gyvenote kana nepasiturinčiai. Dirbote vien tik savo malonumui, o pragyvnti sugebėjote iš globėjų ar rėmėjų dovanų. Gyvenote spalvingus pavydėtinus gyvenimus. Po savęs palikote ne vieną įspūdingą meno kūrinį.

6. Vienuolis, atsiskyrėlis, dvasinis vadovas. Ankstesniuose gyvenimuose buvote žmogus, kuriam rūpėjo dvasiniai, ne materialūs dalykai.

Žmonių minioje jūsų nepamatysi. Ramybėje ir tyloje radote savo džiaugsmą. Už viską pasaulyje negalėjote pakęsti apkalbų ir tuštybės. Turėjote itin jautrią širdį, dėl kurios negalėdavote praeiti pro kenčiančius ir vargstančius.

Galbūt ankstesniame gyvenime buvote pasaulinio garso įžymybė, kuri pavargusi nuo viešumos ir netikrumo nusprendė atsiduoti tikėjimui. Daugeliui žmonių buvote dvasinis vadovas ir autoritetas.

7. Praėjusiame gyvenime buvote advokatas, teisėjas, žyniuonis, gydytojas. Savo saliamonišką prigimtį atsinešėte iš praėjusių gyvenimų. Gerumas, atsidavimas, teisingumas, globėjiškas būdas buvo pagrindinės jūsų savybės.

Buvote be galo jautri ir rūpestinga siela, kuri gindavo silpnesnius ir jautresnius už save.

Ne vieną savo gyvenimą paaukojote vardan kitų gerovės. Gindavote nuskriaustus, slaugėte ligotus.

8. Praėjusiuose gyvenimuose buvote keliautojas, patys valdėte savo gyvenimą ir buvote ten, kur širdis šaukė. Nuo nieko nepriklausėte.

Pasižymėjote komunikabilumu, sugebėdavote rasti bendrą kalbą su kiekvienu sutiktu. Todėl nesunkiai prasimanydavote įvairių darbų, perpardavinėdavote įvairias prekes, vertėjaudavote.

Dėl savo laisvos ir nežabojamos prigimties negalite pakęsti aiškinimų ir nurodinėjimų iki šiol.

Buvote ir, tikėtina, esate savo gyvenimo valdovai. Be galo žavūs ir sumanūs. Niekas negalėjo atsispirti jūsų charizmai. O nežabojama energija veržėsi per kraštus.

9. Jei jūsų skaičius yra 9, praėjusiame gyvenime buvote laivo kapitonas, valdovas, alchemikas, mokslininkas, išradėjas, vaistininkas.

Aristokratiškas gyvenimas jums nebuvo svetimas. Visada buvote tarp kilmingų ir gerbiamų, kuriems lenkiasi aplinkiniai. Jūsų siela neturi skaudžios patirties.

Visiems smalsu sužinoti ne tik savo ateitį, bet ir akies krašteliu pažvelgti į savo tolimą praeitį. Tačiau nepamirškite į visus šiuos testus žiūrėti tik kaip į žaidimą, kuris negarantuoja teisingo atsakymo.