Siūlome jums susipažinti su gimimo dienos horoskopu. Jeigu norite sužinoti, koks jūsų horoskopas, susiraskite žemiau savo gimimo datą.

Skaičius 1

Gimusieji 1, 10, 19 ir 28 mėnesio dienomis. 1 charakterizuoja stiprius ir nepriklausomus žmones, pasižyminčius lyderio savybėmis. Jie komunikabilūs, mėgsta kurti kažką naujo. 10 dieną gimę žmonės yra kūrybingi, artistiškos natūros, nemėgsta sėdėti namuose, jiems reikalingas bendravimas. Turi polinkį į idealizmą. Gimusieji 19 dieną turi tas pačias savybes, kaip gimę 1 ir 10 dienomis, tačiau dar papildomai mėtosi į kraštutinumus. 28 diena suteikia žmonėms svajingumo ir romantiškumo, be to, jie pasižymi stipria valia.

Skaičius 2

Gimusieji 2, 11, 20 ir 29 mėnesio dienomis. Pasižymi dvejopa natūra, sugeba suprasti skirtingus požiūrius. Tai puikūs diplomatai ir taikdariai. Gimusiems 2 dieną būdingas emocionalumas ir jausmingumas. Jie puikiai dirba kolektyve, tačiau dėl nesugebėjimo atsakyti jiems dažnai užsikariama ant galvos. Gimusieji 11 dieną sugeba įkvėpti ir nukreipti žmones. Gimusieji 20 dieną yra talentingi muzikantai ir dėl įgimto taktiškumo – puikūs diplomatai. Gimusiems 29 dieną reikia rūpesčio ir jaukumo, dažnai jie laikosi kraštutinių pažiūrų.

Skaičius 3

Gimusieji 3, 12, 21 arba 30 dieną. Visi šie žmonės moka įtikinti ir mėgsta kurti kažką naujo. Gimusieji 3 dieną mėgsta bendrauti ir yra artistiškos prigimties, vertina draugystę, moka save išreikšti, pasižymi geru humoro jausmu. Gimusiems 12 dieną būdingas daugiau loginis mąstymas, tai labai praktiški ir atsakingi žmonės. Gimusieji 21 dieną pasižymi svetingumu, vienu metu domisi daugybe dalykų, mėgsta nešti naudą visuomenei. Gimusieji 30 dieną yra apsigimę artistai, turi puikiai išvystytą intuiciją ir vaizduotę.

Skaičius 4

Gimusieji 4, 13, 22 arba 31 mėnesio dieną. Tai nepriklausomi ir praktiški žmonės, reformatoriai ir revoliucionieriai. Gimusieji 4 dieną pasižymi sąžiningumu, kruopštumu ir tikslumu. Jie užsispyrę ir atkaklūs, nemėgsta demonstruoti savo jausmų. Gimusieji 13 dieną pasižymi darbštumu, teikia pirmenybę namų jaukumui, jiems puikiai sekasi. 22 dieną gimę žmonės yra ypač emocingi, greitai suirzta. Pasižymi universaliu mąstymu ir stipria intuicija. Tie, kurie pasaulį išvydo 31 dieną, yra apsigimę verslininkai, labai ryžtingi ir iniciatyvūs žmonės.

Skaičius 5

Gimusieji 5, 14 ar 23 mėnesio dieną. Permainingos natūros, visada pasiruošusios užsiimti kažkuo nauju. Gimusieji 5 dieną pasitiki savo intuicija. Tai protingi žmonės, tačiau jų interesai dažnai keičiasi. Gimusieji 14 dieną pasižymi itin prieštaringa prigimtimi. Jie emocingi, tačiau savo jausmus stengiasi nuslėpti. Gimusieji 23 dieną išsiskiria sumanumu, gali tapti lyderiais toje srityje, kuri juos domina.

Skaičius 6

Tai žmonės, kurie pasaulį išvydo 6, 15 ar 24 mėnesio dieną. Jų horoskopas tvirtina, kad jie nemėgsta vienatvės, stengiasi būti tarp žmonių. Į viską, ko imasi, žiūri labai atsakingai. Gimusieji 6 dieną vienodai vertina ir namų jaukumą, ir aktyvų visuomeninį gyvenimą. Tai užsispyrę žmonės, jie tampa puikiais tėvais. Gimusieji 15 dieną sugeba pasimokyti iš savo klaidų, jie kilniadvasiai žmonės. Gimę 24 dieną vertina tolygų gyvenimo tempą, rūpinasi pagyvenusiais žmonėmis. Pilnai save realizuoti gali būsto ir komunalinių paslaugų sektoriuje.

Skaičius 7

Gimusieji 7, 16 arba 25 mėnesio dieną. Vertina privatumą, turi aistrą mokslui, visa galva pasineria į tai, ką daro. Gimusieji 7 dieną yra užsispyrę ir pedantiški, labai protingi. Daugelis jų turi polinkį į ezoteriką. Gimusieji 16 dieną pasižymi analitiniu protu, jiems būdingas poreikis būti mylimiems. Tie žmonės, kurie pasaulį išvydo 25 dieną, turi išskirtinę intuiciją, domisi okultizmu ir neretai pervertina savo gebėjimus.

Skaičius 8

Gimusieji 8, 17 ar 26 mėnesio dieną. Puikiai jaučiasi verslo pasaulyje, pasižymi įvairiapusiu protu. Gimę 8 dieną yra puikūs vykdytojai, jie moka užsidirbti neperžengdami visuomenės priimtų moralės normų. Gimusieji 17 dieną yra išskirtiniai materialistai, siekiantys tikslo ir puikiai besiorientuojantys versle. Gimusieji 26 dieną pasižymi puikiomis organizacinėmis savybėmis, tačiau kartais pernelyg emocingi. Jų prioritetas yra šeima ir namai.

Skaičius 9

Gimusieji 9, 18 arba 27 mėnesio dieną. Jiems būdinga empatija, dažnai aplinkinių interesai yra aukščiau savų. Gimusieji 9 dieną pasižymi humaniškumu ir dosnumu, jie protingi ir artistiški. 18 dieną pasaulį išvydę žmonės visada puikiai supranta tai, kuo užsiima, vertina savo nepriklausomybę, duoda gerų patarimų. Gimusieji 27 dieną yra ryžtingi ir emocingi. Toks derinys lemia dažną interesų kaitą ir nepastovumą.

Žinoma, nežiūrėkite į tai rimtai ir nepamirškite, kad visa tai - tik žaidimas.