Veneros drugelis yra oralinio sekso technika, kurios metu vyras suteikia savo partnerei pasikartojančių orgazmų laviną. Įminus Veneros drugelio paslaptį, moteriai galima sukelti daugkartinius orgazmus, kurie trunka net iki valandos!

Veneros drugelio paslaptis slypi klitoriaus srityje. Ši moters lytinių organų dalis pasižymi ypatingu jautrumu. Lytiškai nesusijaudinus, šio kauburėlio beveik nematyti, todėl prieš atliekant Veneros drugelį, reikia su liežuviu atidengti klitorių dengiančią odelę.

Šis moters erogeninis taškas iš tiesų yra gana didelis - iki 15 centimetrų - tęsiasi nuo išorinių lytinių lūpų viršaus iki šlaplės, tačiau paviršiuje kyšo tik nedidelis jo pumpuras. Susijaudinus, į klitorių priplūsta kraujo, todėl jis padidėja apie du-tris kartus ir mes galime apčiuopti mažesnę klitoriaus dalį – jo galvutę (didelio susijaudinimo metu klitorio galvutė gali netgi kyšoti iš vulvos). Stimuliuokite liežuviu klitorių švelniais judesiais kaitaliodami trumpus ir ilgus lyžtelėjimus.

Nepamirškite likusios vaginos dalies. Pakaitomis stimuliuokite vaginą švelniais liežuvio lyžtelėjimais, po to vėl pratęskite klitorio stimuliavimą.

Tuo pačiu metu į pagalbą pasitelkite savo ranką. Dviem pirštais įsiskverbkite į partnerės vidų. Suraskite tašką G, kuris yra maždaug 5 cm gylyje ant viršutinės vaginos sienelės. Švelniai jį stimuliuokite. Tuo pačiu metu laižykite mažąjį vaginos perlą - klitorių.

Vienu metu stimuliuojant klitorių ir tašką G, moteris sugeba patirti klitorinį ir vaginalinį orgazmą. Veneros drugelio technika suteikia moteriai daugkartinius orgazmus, kurie trunka nuo kelių minučių iki valandos!

Norintiems savo partnerei suteikti dar daugiau emocijų, tuo pačiu metu gali stimuliuoti ir išangę. Tačiau tokia maloninimo technika yra skirta jau pažengusiems sekso žinovams.