Visi vyrai mėgsta girtis savo nuotykiais. Tačiau kai kurie iš jų dėl savo aistros pamylėti kuo daugiau moterų netgi pateko į istoriją.

Seksologai skaičiuoja, kad šiuolaikiniai mačio per savo gyvenimą sugeba įsitempti nuo 500 iki 1000 moterų per savo gyvenimą. Tačiau šie skaičiai, nors ir skamba įspūdingai, iš toli neprilygsta praėjusių amžių meilužių rekordams.

Pavyzdžiui, garsusis Don Žuanas per gyvenimą pamylėjo apie 2 000 dailiosios lyties atstovių. Jį gerokai pralenkė prancūzų rašytojas Georges'as Simenon'as, kuris sudalyvavo gėdingose orgijose ir pamylėjo net 5 000 moterų.
Kadras iš Giacomo Battiato filmo "Le jeune Casanova" (Il Giovane Casanova)

Išties pavydėtiną gyvenimą aistringų moterų glėbyje nugyveno ir Jurgis IV. Jungtinės Karaystės ir Hanoverio karalius permiegojo su 7 600 meilužių. Prisiminimui iš kiekvienos jų jis pasiimdavo po plaukų sruogelę. Po monarcho mirties jo kambaryje buvo rasta lygiai 7600 sruogelių, kurios priklausė skirtingoms moterims.

Nuo vyrų neatsiliko ir viena moteris - imperatorienė Valeria Messalina. Jos miegamajame apsilankė 4694 vyrai. Romos imperatoriaus Klaudijaus trečioji žmona visus savo meilės nuotykius be užuolankų aprašė savo dienoraštyje. Dėl milžiniško seksualinio apetito, ji miegodavo netgi su vergais. Legendos pasakoja, kad per 26 dienas ji permiegojo su pusantro šimto vyrų.

Su tokiais praėjusio amžiaus sekso gigantais galėtų lenktyniauti nedaugelis. Tačiau buvo vienas meilužis, kuris pralenkė visus juos net kelis kartus. Tai porno aktorius Johnas Holmes'as. Šis sekso gigantas permiegojo su 14 000 moterų. Galbūt jo pasiekimai būtų dar įspūdingesni, jei Johnas nebūtų miręs nuo AIDS.

XXI amžius laukia savo sekso legendų, kurios šiuo metu turbūt kaip tik bando mušti savo pirmtakų rekordus.