Tiltelio poza

Ši poza kaip drugelio, tačiau su daug patogesne prieiga vyrui. Tiltelio poza suteikia daug daugiau kontrolės moteriai, kuri lytinio akto metu gali dar ir tenkinti save ranka.
Tiltelio poza

Šuniuko poza

Ši poza nieko nenustebins, tačiau ji moteriai suteikia didelį malonumą. Kuo plačiau praskėstos partnerių kojos, tuo gilesnis įsiskverbimas, tuo moteris jaučia didesnį malonumą.
Šuniuko poza

Įkaitinta geležis

Tai panaši poza į „Šuniuko“, tik moteris guli veidu prisispaudusi prie pagalvės, o vyras – ant jos. Ši poza neatsitiktinai vadinasi „Įkaitinta geležis“. Nes taip mylintis moteris vyro glėbyje tirpsta kaip metalas.
Įkaitinta geležis

Arka

Panaši poza kaip „Drugelio“ (moteris guli ant nugaros plačiai išskėtusi kojas ir sulenkusi jas per kelius), bet vyras viena ranka pakėlęs koją, kad giliau įsiskverbtų, kita pats tenkina partnerę ranka.
Arka

Riestainis

Gana sudėtingai atrodanti, tačiau moterų itin mėgstama poza, kai moteris vieną koją užkelia partneriui ant peties, o kita apsiveja jį per klubus. „Riestainis“ panašus į dvi susipynusias žirkles, tik teikia kur kas daugiau malonumo, nes yra erdvės partneriui patenkinti savo moterį ir ranka.
Riestainis

68

Tai viskas apie ją. Pamirškite „69“, kurios metu jūs negalite pajausti malonumo, nes dėmesį reikia sutelkti į partnerio tenkinimą. „68“ poza, kai moteris atsisėda ar atsigula ant vyro ir lytines lūpas priglaudžia jam prie veido, leidžia mėgautis tobulu oraliniu seksu. O vyras turi galimybę savo liežuvėliu laisvai klajoti po moters kūną.
68 poza

Veidas į veidą

Atsisėdusi ant kelių ir žiūrėdama savo vyrui į akis moteris patiria didžiulį malonumą. Ši poza yra itin intymi ir moterims suteikia aukščiausią palaimą.

Veidas į veidą

Misijonierius kitaip

Ši poza nuskraidins į pačią ozgazmo viršūnę. Užsikėlus abi kojas partneriui ant pečių, moteris ne tik jaučia itin gilų įsiskverbimą. Ši poza puikiai stimuliuoja tašką G.
Misijonierius kitaip