16
Kitas

1. Daiktus laikykite ten, kur juos naudojate

Jeigu paprastesnio gyvenimo siekis jus atvedė į virtuvę, rasite išties nemažai galimybių kaip racionalizuoti šią namų erdvę. Nors jums gali atrodyti kitaip, tačiau vertingiausias idėjas dažniausiai pasiūlo ne naujų įpročių formavimas, o jau nusistovėjęs darbo stilius.

„Žmonės sudeda per daug pastangų į pasenusias idėjas, tokias kaip darbinis trikampis, kurios nėra pakankamai individualizuotos, kad gerai funkcionuotų, – teigia Čikagoje dirbanti dizainerė Jessica Kalina ir įmonės „Kalina Kitchen & Bath“. – Šiandien dauguma dizainerių pradeda nuo to, kaip jūs dirbate virtuvėje, pradedant kriaukle, baigiant šaldytuvu ir indais, ir tuomet sukuria asmeninį sprendimą, kad būtų paprasta, bet ne tikisi, kad jūs pakeisite savo elgseną tam, kad prisiderintumėte prie standartinio virtuvės organizavimo“.

Nesvarbu, ar jūs turite naujut naujutėlę virtuvę, ar tik bandote įdiegti keletą patobulinimų paprastumo labui, J. Kalina, organizavimo ekspertė Louise Kurzeka ir fengšui guru Danielle Kovach pateikia penkias idėjas.

16
Kitas

1. Daiktus laikykite ten, kur juos naudojate

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)