Kinijos prezidentas į Jungtinę Karalystę atvyko su savo žmona Peng Liyuan. Tačiau viešnia su princu Williamu buvo pasodinti stalo gale.

Pati garbingiausia vieta atiteko garbingam svečiui iš Kinijos. Šalia jo įsitaisė Anglijos karalienei ir Kate.

Šia proga K. Middleton buvo suteikta išskirtinė garbė ne tik sėdėti pačioje garbingiausioje ir matomiausioje vietoje.

Kinijos prezidentui, panašu, buvo įdomiau šnekučiuotis ne su karaliene Elizabeth ar princu Williamu, bet su paprasta mirtingąja - Kate.

Ji savo žavesiu ir charizma nukonkuravo ne tik savo princą vyrą, bet ir pačią karalienę.

Hercogienė buvo pasipuošusi deimantais nusagstytais Karalienės Motinos auskarais ir tiara, kuri dar vadinama Lotoso Žiedu. Ši tiara buvo itin mėgstama princesės Margaret.

Tai yra antras kartas, kai Kate pasirodė viešumoje pasipuošusi su šia istorine tiara, kuri karaliaus George'o VI žmonos užsakymu 1923 metais buvo pagaminta iš kaklo vėrinio, gauto vestuvių proga.

Šį karališką papuošalą paveldėjusi Karalienė Motina savo dukrai padovanojo 1959 metais. Princesei Margaret Lotoso Žiedo tiara taip patikusi, kad ji oficialiuose renginiuose ja puošdavosi net kelis dešimtmečius. Po to, kai princesė Margaret padovanojo savo mėgstamą tiarą marčiai Serena Stanhope, sūnaus Viscounto Linley vestuvių proga, tiara keliems dešimtmečiams dingo iš viešumos.

Pirmąkart po beveik 20 metų pertraukos su ja pasirodė Kate Middleton.