„Obuolių metas... Nuodėmė būtų juo nepasinaudoti. Šis desertas – rudeniškas, lengvas, kvapnus. Tikrai, gaminsiu ir skanausiu jį dar ne kartą. Man panašus į štrudelį su obuoliais, namiškiams - tiesiog dar vienas obuolių pyragas“, - apie savo kepinį pasakojo Živilė, kuri socialiniame tinkle puikiai žinoma kaip „Žalia mėta“.

„Taigi, kepimo formą išklojau sluoksniuota tešla, tada pyliau nuluptus ir supjaustytus obuolius, džiovintas slyvas, pabarsčiau tarkuotos citrinos žievelės, cinamono, cukraus, kardamono grūdelių. Tuomet vėl dėjau sluoksniuotos tešlos ir obuolių. Viršutinis sluoksnis - tešla, patepta išplaktu kiaušiniu su šiek tiek Ghi sviesto. Apie 45 minučių orkaitėje.
Nuostabiai skanus šiltas“, - savo receptu dalinosi skaitytoja.