Štai keletas labai intriguojančių seksologų pamąstymų apie tai, kaip susijusi krūtinė ir moters charakteris.

MELIONO FORMOS

Moteris, kurios krūtys yra didelės ir apvalios, savo forma primenančios melioną, panaši į namų šeimininkę, tačiau taip nėra: ji mėgsta pavalgyti ir tuo pat metu nori būti garbinama. Tačiau tokiai moteriai mylėtis patinka retai.

Nuotr. Shutterstock

CITRINOS FORMOS

Vyrams, kuriems patinka koketiškos ir atviros moterys, verta atkreipti dėmesį į tas dailiosios lyties atstoves, kurių krūtys primena citrinas. Tokia moteris džiaugiasi gyvenimu ir moka pasijuokti iš savęs. Jai patinka subalansuotas gyvenimas be staigmenų.

Nuotr. Shutterstock

ANANASO FORMOS

Ovalo formos krūtys yra lyginamos su ananasu. Moteris, kurios krūtys panašios į ananasą, yra inteligentiška, jai svarbi jos karjera, tačiau, nepaisant to, ji yra romantiška asmenybė. Ji ištikima: tas, kas užkariaus jos širdį, negreitai praras jos meilę.

Nuotr. Shutterstock

GREIPFRUTO FORMOS

Moteris, kurios krūtys panašios į greipfrutus, yra šiek tiek palaida, tačiau tai nėra jos seksualumo ženklas. Ji atrodo erotiška, tačiau iš tikrųjų ji drovi ir mėgsta namų jaukumą. Ji labai prisiriša prie partnerio, tokia moteris vietoj sekso mieliau renkasi švelnumo apraiškas.

Nuotr. Shutterstock

APELSINO FORMOS

Damos, kurių krūtų forma primena apelsinus, taip pat mažai domisi fizine meilės puse. Jos žino, ko nori, tačiau seksas jas mažai traukia. „Apelsinai" mėgsta pokalbius ir lygiaverte partneryste paremtus santykius.

Nuotr. Shutterstock

KRIAUŠĖS FORMOS

Moterys, kurių krūtys primena kriaušes kupinos meilės. Jas traukia visokių formų meilė. Ji gali būti religinga, tačiau gyventi be romantiško ryšio negali.

Nuotr. Shutterstock

Moterys, turinčios dideles krūtis, yra optimistiškos ir besidžiaugiančios gyvenimu, jausmingos bei seksualiai nesusikausčiusios. Didžiakrūtės gražuolės labai išradingos lovoje ir iniciatyvios. Iš partnerio tokios moterys tikisi visiško atsipalaidavimo.

Moterys, kurių krūtys yra mažos, yra mažiau temperamentingos. Paprastai tokias moteris labiau domina klausimas, ar jų partneris jas apgaudinėja ir kaip dažnai tai daro. Jos ne itin priekabios ir dažniausiai ne labai geros nuomonės apie save.

Moterys, kurių krūtinės dydis yra vidutinis, mėgaujasi seksu kiek įmanoma. Pasak japonų mokslininko, spręsti apie moters charakterį pagal jos išvaizdą yra labai sudėtinga. Vienintelė moters kūno dalis, kuri niekada neapgaus tai jos krūtys!