Štai, ką moterys linkusios sumeluoti santykių pradžioje tam, kad JAM labiau patiktų ir atrodytų ne tokia jautri, kokia yra iš tikrųjų esi.

„Man būtina turėti daug asmeninės erdvės". Jūs nenorite, kad jis pagalvotų, kad norite su juo praleisti kiekvieną laisvą vakarą. Jūs nenorite, kad jis baimintųsi, jog be perstojo jam rašysite. Jūs norite, kad jam atrodytų, jog mėgaujatės viengungišku gyvenimu ir net norėtumėte kelias naktis per savaitę praleisti vienos. Bet, mielosios, jeigu jau įsimylite, natūralu, kad su tuo žmogumi norite praleisti kiekvieną akimirką. Kodėl meluoti sau ir jam?

„Aš turiu milijonus draugų-vaikinų". Tai dažniausiai sakome norėdamos parodyti, jog mes puikiai suprantame vyrus. Ir vienas iš mūsų draugelių, su kuriuo susitikdavome kavos kartą per du mėnesius, staiga tampa „geriausiu mūsų draugu". Tuomet gimsta visokios judviejų nuotykių istorijos, bendri juokeliai, kurie... jūsų naujojo partnerio, patikėkit, tikrai nedžiugina.

„Oi, nieko tokio. Jei nesi šalia, nieko baisaus, jeigu esipuiku". Nesąmonė. Kurį laiką merginos apsimetinėja, kad joms santykiai „viena žinutė per savaitę" yra oho, kokie smagūs. Ir kad kviesdamas į kiną vaikinas užtrunka beveik mėnesį... Kažkodėl dalis moterų mano, kad jei jos išlauks, vyrai kada nors supras, jog jis kažką jaučia ir nori joms rašyti, skambinti ir jas matyti 5 kartus per dieną. Bet dalykai šitaip nesidaro. Ir anksčiau ar vėliau mums pabosta. Kvailinti save.

„Kam tai rūpi? Tikrai ne man". Taip, santykių pradžioje mes nesame niekam jautrios. Jis atšaukia pasimatymą? Nieko tokio. Jis nepaskambina? Ai. Jo juokeliai įžeidžiantys? Baisaus čia daikto... Kažkodėl santykių pradžioje viskas yra „normaliai". Na, gal ir nebūtina pulti priekaištauti, bet apsimetinėti, jog „taip ir turi būti", tikrai nereiktų.

„Oi, kaip įdomu". Jis pasakoja apie meną, filmus, sportą, gyvūnus, automobilius... apie dalykus, kurie jums absoliučiai neįdomūs, tačiau jūs išknisate savo smegenis ir ištraukiate tą trupinėlį entuziazmo, kad parodytumėte, jog didžiausia jo gyvenimo aistra nesujudina nė plaukelio ant jūsų kūno. Na, bet ilgai taip netempsite. Ir visą gyvenimą neapsimetinėsite. Todėl būtų protinga kortas atskleisti iškart, kol mylimasis jums netapo tiesiog nuobodus.

„Och, čia mano buvęs". Kai kurios merginos santykių pradžioje bando savo vertę pakelti apsimesdamos, kad jas vis dar persekioja buvusieji ar tiesiog esami gerbėjai. „Kiek jis gali man rašinėti?". Na, gal kokį kartą ši frazė ir gali suveikti, bet daugiau... Visų pirma pagalvokite, kiek energijos iššvaistote meluodama ir ar naujieji santykiai verti tokių investicijų, antra – nejaugi jums tikrai būtina įrodinėti savo vertę?