112
Kitas

JAUTIS

Ką jums žada šis ruduo? Kokie pokyčiai artinasi jūsų asmeniniame gyvenime? Kas keisis darbo srityje? Gal verta priimti rimtus sprendimus ir iš esmės keistis? O gal geriau nesiblaškyti ir labiau vertinti tai, kas yra visai šalia jūsų? Apie tai sužinosite savo Zodiako ženklo rugsėjo mėnesio prognozėje.

AVINAS

Šis ruduo jums atneš ramybės ir saugumo jausmą. Daugiau nebesirūpinsite dėl savo santykių, ne taip jautriai į viską reaguosite darbe. Atrodo, lyg su rudeniniais lapais į jūsų gyvenimą ateis pilnatvė. Daugiau laiko praleisite namuose, nebesinorės šurmulio, vakarėlių, daugiau dėmesio skirsite savo antrajai pusei.

Nepaisant to, kad dažnai kalbame apie švaistomą laiką, kiekviena minutė, kiekviena dienos akimirka mus kažko išmoko. Net jei tai ir nėra akivaizdu. Ši taisyklė galioja nepaisant to, kaip efektyviai praleidote laiką. Ar jį investuojate į kažką naudingo, o gal atvirkščiai  mokotės iš tų, iš kurių nereikėtų? Ar daug ką nutylite, nes bijote įskaudinti? Rugsėjis padės jums geriau susiplanuoti ir išnaudoti laiką, tad atgausite pasitikėjimą savimi ir apims palengvėjimas.

112
Kitas

JAUTIS