Pasitikrinkite, ar jūsų su mylimuoju Zodiako ženklai dera. O gal šalia dar neturite antrosios pusės? Tuomet pasidairykite, kokie partneriai  jums tobulai tiktų. 

Avinas

Meilėje Avinai mėgsta eksperimentuoti ir ką nors pasiekę, nesustoja. Jausmų srityje šio ženklo atstovai yra nenuvargstantys ir ištvermingi. Moteris Avinas mėgsta drąsius ir nestandartinius eksperimentus, o vyras Avinas gali pasiūlyti pasimylėti ekstremalioje vietoje. Iki 30 metų Avinas dera su Liūtu ir Šauliu, o vyresniam Avinui tinka Mergelė, Dvyniai, Svarstyklės ir Ožiaragis.

Jautis

Ištikimas ir atsidavęs Jautis  myli tik kartą. Jis renkasi švelnius ir jausmingus santykius, eksperimentuoja nenoriai. Jaunystėje Jaučiui pagal charakterį ir temperamentą tinka Ožiaragis ir Mergelė, o vyresniame amžiuje šeiminiams santykiams kurti Jaučiui tinka Avinas, Dvyniai, Šaulys ir Skorpionas.

Dvyniai

Dvyniai mėgsta naujus ir įvairius pojūčius, jų fantazijų pasaulis yra turtingas, o temperamentas  aistringas. Jie nuostabūs meilužiai tada, kai jaučia partnerio meilę. Tačiau jei jie pajus apgaulę, jausmai kaip mat atšąla ir domėjimasis iš karto pradingsta. Dvyniai dera su visais Zodiako ženklais, tačiau ilgalaikiai santykiai galimi: moterims  su Vėžiu, Dvyniais, Liūtu, Jaučiu, Svarstyklėmis, o vyrams Dvyniams – su Dvyniais, Avinu.

Vėžys

Jie mėgsta romantiką, yra jausmingi ir svajingi. Meilės santykiuose Vėžių temperamentas yra saikingas, tačiau partnerio jie niekada nenuvils. Ilgalaikiams santykiams šio ženklo atstovui tinka tokie pat emocingi Zodiako ženklai  Skorpionas, Žuvys, Ožiaragis. Moteris Vėžys dažnai įsimyli vyrą Mergelę ir Dvynius.

Liūtas

Jie negali gyventi be meilės. Santykiuose Liūtai būna lyderiai, jais reikia gėrėtis, paklusti jiems. Jaunystėje Liūtui tinka Avinas, Šaulys. Subrendusiam Liūtui pastoviems santykiams tinka Skorpionas, Ožiaragis, o ypač  Svarstyklės ir Dvyniai.

Mergelė

Mergelės ilgai ieško savo idealo, apsvarsto ir tik tada įvertina savo partnerį. Mergelės yra realistės, jos nemėgsta aistringų prisipažinimų, kuria atvirus santykius, grįstus pasitikėjimu. Mergelės ženklo atstovai – idealūs partneriai meilėje, nes žino jos tikrąją prasmę. Jaunystėje Mergelei tinka Mergelės, Jaučiai ir Ožiaragiai. Subrendusiame amžiuje joms tinka Avinai, Liūtai, Šauliai.

Svarstyklės

Žavingas ženklas, traukiantis prie savęs kitus tarsi magnetas, tačiau tuo pat metu ir labai išrankus, kai renkasi partnerį. Meilė Svarstyklėms – menas, kuris yra jiems pavaldus ir nuo kurio Svarstyklės patiria malonumą. Tinkamu ženklu Svarstyklėms bus Dvyniai, Vandenis, Liūtas, Skorpionas.

Skorpionas

Greitai įsimylėti linkęs ženklas. Meilėje Skorpionai labai aistringi ir nenuspėjami. Jaunystėje Skorpionui tinka sąjungos su vandens stichijos ženklais  Vėžiu, Žuvimis, Skorpionu. Subrendęs jie puikiai dera su Jaučiu, Svarstyklėmis, Šauliu, Vandeniu.

Šaulys

Šauliai romantiški ir žavingi. Jie visą laiką ieško naujų meilės potyrių. Jaunystėje Šaulys bijo ilgalaikių santykių ir įsipareigojimų. Subrendęs jis sukuria šeiminius santykius, kuriems tinkami ženklai  Mergelė, Dvyniai, Svarstyklės ir Jautis.

Ožiaragis

Santūrus ir sveiko proto ženklas, kurį traukia visiškai priešingi žmonės. Jaunystėje Ožiaragis švelnus, tačiau ne itin mėgsta meilės eksperimentus. O dera jis su šiais Zodiako ženklais: Jaučiu, Mergele. Subrendęs Ožiaragis sutars su Vandeniu, Skorpionu, o sėkmingiausia jų sąjunga su Žuvimis.

Vandenis

Kliūtys ir partnerio priešinimasis net pačius pasyviausius šio ženklo atstovus paverčia rafinuotais ir atkakliais. Jaunystėje Vandeniui tinka Dvyniai ir Svarstyklės. Ilgalaikiai santykiai galimi su Mergele, Avinu, Liūtu, o ypač sėkminga sąjunga bus su Jaučiu.

Žuvys

Žuvys  žavingos ir romantiškos, pernelyg svajingos ir dažnai rezga intrigėles pašonėje. Labiausiai tinkantys Zodiako ženklai  Skorpionas, Vėžys, o sėkmingiausiai santykiai susiklosto su Liūtu.

Dalintis
Nuomonės