Pirma, vyras laukia, jog moteris pasiūlys pradėti intymią pažintį nuo oralinio sekso. Jo manymu, oralinis rodo visišką moters nuoširdumą ir palankumą vyrui. Na, čia jau jums paliekame spręsti, ar iškart pereiti prie aukštojo pilotažo ir per vieną naktį pateikti savo gebėjimų amplitudę.

Antra, pirmasis kūnų kontaktas yra jaudinantis momentas abiem partneriams, todėl vyras tikisi moters iniciatyvos, o ne pasyvaus dalyvavimo. Jis nori įsitikinti, jog nėra prievartos ir nesimylite vien todėl, kad taip susiklostė aplinkybės. Vyrui svarbu žinoti ir jausti, kad moteris jo trokšta lygiai tiek pat, kaip ir jis  jos. Taigi, jūsų suinteresuotumas vyru  itin pageidautinas.

Trečia, nebūkite itin drovi ir nekompleksuokite dėl savo kūno trūkumų. Visa tai gimdo nepasitikėjimą savimi, susikaustymą. Jūs susiriečiate į kamuoliuką, lyg išgirdusi pliūpsnį pastabų. To visai nereikia! Juk norite jį sužavėti, jam patikti, o ne surengti psichoseansą su padejavimais, kokia jūs stora, kaip netyčia priaugote svorio ir kad kažin ar jam tokia patiksite. Įsimylėjęs vyras nemato trūkumų!

Ketvirta, pasistenkite nekritikuoti vyro, nesakyti pastabų (ir jokiu būdu nevartyti akių ar rodyti sugižusio veido, nepasitenkinimo), ypač jei jums pasirodys, kad jo kūnas nėra tobulas, penis ne tokios formos ir dydžio, kaip tikėjotės, o ejakuliacija įvyksta anksčiau negu jums norėtųsi. Pirmąją bendrą jūsų naktį ne viskas turi būti idealu. Jei norite santykių tęsinio, palaikykite vyrą. Visus trūkumus galima aptarti vėliau, kaip būsite vienas prie kito pripratę ir žinosite, kad galite linksmai žvelgti bei vertinti įvykius, nugulusius į jūsų bendrą istoriją.

Penkta, vyras pirmąją naktį (ar po jos) laukia pastiprinimo  komplimento, bet nuoširdaus, neišstenėto vien dėl to, kad reikia gi kažką pasakyti, kažkaip įvertinti pirmąją sueitį. Įspaudą turite palikti teigiamą.

Šešta, neapipilkite jo emocijomis. Jeigu tik aikčiosite, kaip čia buvo nuostabu, koks geras bus kita susitikimas, kaip nekantrauji supažindinti jį su draugėmis, tai jį tik išgąsdinsite ir atitolinsite nuo savęs. Nesileiskite būti tokie suvystyta. Tegu dėl jūsų pakovoja, pabūna tikru patinu. Tas toks virvelių tampymas, neaiškumas santykių pradžioje labai svarbus. Dažnai jis subrandina ir tą tikrą pajautimą – norą būti drauge su tuo žmogumi kasdien.