Tai pravartu žinoti net ir pačioms geriausioms meilužėms, nenorinčioms, kad į jų lovą atkeliautų nuobodulys bei rutina. Kai kuriems dalykams įgūdžius mes turime nuo pat gimimo. Vienas iš jų yra seksas ir mylėjimasis. Taip pat ir oralinis seksas. Moterys tiesiog natūraliai žino, kaip jį reikia daryti. Kaip bebūtų, tobulėjimui ribų nėra. Taigi siūlome susipažinti su esminiais gero oralinio sekso patarimais.

Nebijokite pliurpti, slinkdama į apačią ne tik žaismingomis akimis, bet ir kalbomis duokite suprasti, kad jo laukia kelionė į rojų. Pagirkite jo pasididžiavimą, galite net pamėginti su juo kalbėtis. Tuomet neliesdama lūpomis su burna papūskite šilto oro srovę tiesiai į penio galvutę. Jį tai tikrai užves. Paprasta, bet labai veiksminga. 

Aišku, nereikėtų peržengti ribų. Šnibždėkite gundančius ir seksualius dalykus, o ne apie vakarinę bei bendradarbės naujus batelius.

Neskubėkite greitinti tempo. Jei norite, jog jis atsilygintų deramai, nepatingėkite pasidarbuoti ir su jo draugužiu. Pradėkite nuo jo šlaunų glamonių, pasiėmusi ledukų braukite per jo pilvo apačią ir sėdmenis. Tuomet neliesdama jo turtų, rankomis pradėkite masažuoti jo strėnas.

Naudodamos savo liežuvį, lėtai slyskite nuo penio galvutės link apačios, aplaižykite visą jo pasididžiavimą. Tai puikus būdas jį užvesti minimaliomis pastangomis. Tuomet liežuvėliu darbuokitės tik aplink galvutę, nevenkite stimuliuoti penio skylutės, tik nelįskite per giliai.

Moters liežuvis yra daug švelnesnis nei vyrų, o prie pat gerklų esanti dalis yra dieviško minkštumo. Todėl apžiokite jo penį kiek įmanoma giliau ir stimuliuokite galine liežuvio dalimi jo galvutę, tarsi mėgintumėte praryti maistą. Tik nepersistenkite, nes gali ir supykinti...

Nebijok paklausti, ko jis nori. Jei nesi tikra, kad jam tai tikrai patiks, nebijok kalbėtis, paklausti ir išsiaiškinti, kas jūsų seksą pavers tiesiog nepakartojamu. Paprasčiausiai paprašyk, kad tavo vyras garsiai sakytų, ką, kada ir kaip daryti. Jeigu tavo vyras supratingas, jis džiaugsis, kad domiesi tuo, kas jam suteikia labai daug malonumo.