Taigi apie ką vyrai fantazuoja? Kas juos užveda? Jie nebūtinai TAI įgyvendina, svarbiausia  apie ką sukasi mintys, kai vyrai galvoja apie seksą, aistrą ir galimai didesnį malonumą. Apklausėme keletą vyrų. Jų fantazijos, pasirodo, labai labai skirtingos.

Sigitas, 30 metų: Dažnai įsivaizduoju, kaip dalyvauju mėgstamo filmo ar serialo scenoje. Aišku, tai būna erotinis filmas.

Vidmantas, 25 metai: Mano erotinės fantazijos susijusios su tuo, ko taip niekada ir neįgyvendinau. Norėčiau pasimylėti su mergina kažkur laukiniame paplūdimyje, kur lyg ir baisu, kad mus kažkas užklups, bet aplinkui, regis nieko nėra. Vien nuo tokios minties įkaistu. Tikiuosi, fantazija kažkada taps realybe. 

Kęstutis, 42 metai: Man labai patinka, kai moteris dominuoja. Pati parodo, kad nori sekso, drąsiai elgiasi preliudijų metu, būna ant viršaus, man įsakinėja. Kartais visai mėgstu, kai vadovauja, šaukia ant manęs...

Vilius, 28 metai: „Kartais įsivaizduoju, kad myliuosi su visiškai nepažįstama mergina, neseniai sutikta tiesiog gatvėje. Ji mane užkalbina, suvilioja ir mes užsiimame labai aistringu seksu.

Donatas, 36 metai: Pasimatymo ir mylėjimosi variantai gali būti patys įvairiausi. Tačiau dažniausiai įsivaizduoju, kad meilės nuotykis mane ištinka su kažkokia garsia užsienio žvaigžde. Tai būna gražuolė, įspūdinga figūra, ilgais plaukais, tobula oda.

Kristupas, 31 metai: „Kartais fantazuoju, kad myliuosi su savo draugo žmona. Nors šiaip realybėje ji manęs net nedomina. Bet būna, kad sapnuoju būtent ją. Mane užveda, kad seksas būna toks nedrąsus, tarsi kaltas ir labai labai pavojingas, nes bet kada galime būti užklupti.

Linas, 29 metai: Labai juokinga, bet dažnai sapnuoju savo viršininkę. Tik nepamanykite, kad tai košmarai. Seksas būna toks karštas, kad dieną atėjęs į darbą, ir ją išvydęs, net nuraustu.