Dvasiškai išprusę keltai (ypatingai druidai) buvo patyrę stebėtojai. Laikui bėgant jie suprato, kad vaiko gimimas tam tikru metu gali paskatinti išsivystyti tam tikras jo savybes. Po to druidai stebėjo asmens gyvenime pasikartojančius modelius, priklausančius nuo mėnulio judėjimo (jų kalendorius yra paremtas mėnulio metais) ir nuo sezono, kada žmogus gimė. 

Beržas  pirmūnas

Gruodžio 24Sausio 20

Jei gimėte po Beržo ženklu, esate labai veržlus ir dažnai motyvuojate kitus, nes juos lengvai patraukia jūsų užsidegimas, veržlumas ir ambicijos. Jūs visada siekiate daugiau, ieškote geresnių horizontų bei turite didesnių troškimų. Druidai aiškino tai jūsų gimimo laiku, nes tuo metu visą pasaulį dengia tamsa, todėl jūs visada stiebiatės, kad surastumėte šviesą.

Šermukšnis  mąstytojas

Sausio 21Vasario 17

Keltų medžių astrologija teigia, kad po Šermukšnio ženklu gimę žmonės yra filosofiniai mąstytojai. Jei gimėte po Šermukšnio ženklu, tikėtina, kad esate įžvalgus ir aiškią ateities viziją turintis žmogus, kurio idealai yra itin aukšti. Jūsų mintys yra tiek originalios ir kūrybiškos, kad kiti žmonės dažnai nesupranta iš kur jūs atsiradote. Kartais dėl to bendraudamas su kitais laikotės atokiau, nes jaučiate, kad jie nesuprastų iš kur jūs atsiradote. 

Nuotr. Shutterstock

Uosis  kerėtojas

Vasario 18Kovo 17

Gimusieji po Keltų medžių astrologijos Uosio ženklu yra laisvamaniai. Lakios vaizduotės, intuityvūs ir natūraliai meniški, matantys pasaulį vandens grynumo spalvomis. Kartais būnate nepastovios nuotaikos ir užsisklendęs savyje, tačiau tik todėl, kad jūsų vidinis pasaulis nuolat keičiasi. Jūs bendraujate su savo mūza ir jus lengvai įkvepia gamta. 

Alksnis  novatorius 

Kovo 18Balandžio 14 

Jei gimėte po Keltų medžių astrologijos Alksnio ženklu, esate tikras vedlys. Jūs esate įtakingas žmogus ir su ugningu entuziazmu nutiesite kelią daugeliui savo lojalių pasekėjų. Jūs esate žavingas, visuomeniškas, tad lengvai bendraujate su begale asmenybių. Kitaip tariant, po Alksnio ženklu gimusieji sutaria su visais žmonėmis, o šie mėgsta būti šalia jų.

Gluosnis  stebėtojas

Balandžio 15Gegužės 12

Jei gimėte po Gluosnio ženklu, jus valdo mėnulis, todėl jums artimi daugelis mėnulio karalystės mistinių aspektų. Tai reiškia, kad esate itin kūrybingas, intuityvus (didžiausi aiškiaregiai gimsta po Gluosnio ženklu) ir protingas. Jūs labai trokštate suprasti ciklus ir natūraliai žinote, kad tam tikra situacija yra būdinga tam tikram sezonui. Todėl jūs galite realistiškai įžvelgti daiktų perspektyvą ir esate kantresnis už daugumą kitų medžių ženklų.   

Nuotr. Shutterstock

Gudobelė – svajotojas

Gegužės 13Birželio 9

Gudobelės ženklas Keltų medžių astrologijoje yra priešingas tam, kaip jis atrodo. Išoriškai jie atrodo esą neabejojantys žmonės, o viduje jie yra visai kitokie. Jie puikiai įrodo teiginį „Niekada nespręskite apie knygą pagal jos viršelį“. Jie gyvena tariamai vidutiniškus gyvenimus, o viduje dega ugningas entuziazmas ir neišsenkanti kūrybos ugnis.

Ąžuolas  stabilizatorius

Birželio 10Liepos 7

Gimusieji po Keltų medžių astrologijos Ąžuolo ženklu yra apdovanoti jėga. Jie yra globėjiški žmonės ir dažnai tampa kovotojais už tuos, kurie neturi balso. Kitaip tariant, Ąžuolas yra kovotojas ir nelaimėlių atstovas. Ugdantys, dosnūs ir padedantys – Keltų medžių astrologijos ženklų tarpe jūs esate kilniaširdžiai milžinai. Jus trykštate pasitikėjimu ir natūraliai tikitės, kad viskas puikiai pavyks. 

Bugienis  valdovas

Liepos 8Rugpjūčio 4

Keltų medžių astrologijoje Bugienis yra vienas iš karališkųjų statusų. Kilnus ir principingas, todėl gimusieji po Bugienio ženklu lengvai užima vadovavimo ir galios poziciją. Jei gimėte po Bugienio ženklu, lengvai priimate iššūkius, o kliūtis įveikiate itin meistriškai ir taktiškai. Kai susiduriate su kliūtimis, paprasčiausiai padvigubinate pastangas ir itin akylai siekiate savo tikslų. Jus nugali labai retai. Būtent todėl daug žmonių gerbia jus ir seka kaip lyderį. Jūs mėgstate konkuruoti ir esate ambicingas net gi įprastinėje aplinkoje. 

Lazdynas – visažinis

Rugpjūčio 5Rugsėjo 1

Jei gimėte po Lazdyno ženklu, esate itin protingas, organizuotas ir produktyvus. Kaip ir Bugienis, jūs esate natūraliai apdovanotas protu, tad moksluose visus aplenkiate. Jūs taip pat gebate puikiai atsiminti informaciją, tad stebėtinai tiksliai galite atgaminti, atmintinai papasakoti ir detaliai išdėstyti dalykus, kuriuos įsiminėte. Visada žinote faktus, tad esate puikiai informuotas.

Vynmedis – balansas

Rugsėjo 2Rugsėjo 29

Kadangi Vynmedžio atstovai yra gimę per rudens lygiadienį, jie yra nepastovūs ir nenuspėjami žmonės. Dažnai būnate pilnas prieštaravimų ir neapsisprendžiate. Tačiau taip yra todėl, kad matote abi istorijos puses ir galite į abi įsijausti vienodai. Jums sunku pasirinkti kurią nors iš jų, nes matote gerų dalykų abiejose. Tačiau net ir jūsų gyvenime yra sričių, kuriose esate ganėtinai apsisprendę.

Gebenė  išgyvenantis 

Rugsėjo 30Spalio 27

Tarp branginamų Gebenės savybių labiausiai vertinamas sugebėjimas įveikti visus sunkumus. Jūsų protas aštrus, tačiau akivaizdžiausia yra jūsų užuojauta ir lojalumas kitiems. Dėl jūsų duoti linkusios prigimties, visada ištiesiate pagalbos ranką. Jūs gimėte tuo metu, kai saulės vis mažėja, todėl kartais jums gyvenimas būna sudėtingas. 

Nendrė  klausinėtojas

Spalio 28Lapkričio 24

Keltų medžių astrologijoje po Nendrės ženklu gimusieji yra paslapčių saugotojai. Jūs kasatės giliai, kol surandate tikrąją daiktų prasmę ir atrandate tiesą, paslėptą tarp dėmesį blaškančių sluoksnių. Jei reikia išsiaiškinti reikalo prasmę, tikėtina, kad ją suras būtent gimę po Nendrės ženklu. Jums patinka geros istorijos ir jus gali lengvai sudominti gandai, skandalai, legendos ir mokslas. Dėl šio polinkio jūs galite būti puikūs istorikai, žurnalistai, detektyvai ar archeologai. Jūs mylite žmones, nes jie atspindi reikšmių įvairovę, kurią galite interpretuoti.

Nuotr. Shutterstock

Šeivamedis  ieškotojas

Lapkričio 25Gruodžio 23

Gimusieji po Šeivamedžio ženklu Keltų medžių astrologijoje yra laikomi laisvę mėgstančiais, tad kartais kitų ženklų atstovams jie atrodo šiek tiek laukiniai. Būdami jauni, gyvenate itin aktyvų ir net rizikingą gyvenimą, tad dažnai jus vadina „jaudulio ieškotojais“. Kadangi jūsų gimimo metu saulės šviesa greitai dingdavo, tad ir jūs iš gamtos pasiėmėte tokį signalą.