Eva Longoria
Leidiniui „Cosmopolitan“ aktorė sakė: „Kiekviena moteris nors kartą turėtų išbandyti brazilišką depiliavimą vašku. Seksas, kuriuo jos mėgausis po to, privers jas grįžti prie šios procedūros ir vėl!“

Ellen Page
Televizijos laidų vedėjui Conanui O'Brienui ji sakė: „Mano naktiniai košmarai visada susiję su, hm, gaktos plaukais. Tarsi aš stoviu ant scenos, esu pasiruošusi vaidinti, vilkiu vien savo apatinius, pažvelgiu žemyn, o ten tarsi seno vyro barzda ar kažkas panašaus“.

Hoda Kotb
Laidoje „Kathie Lee & Hoda“ ji sakė: „Jei ten turi „nusileidimo taką“,– esi tokia mergina, kuri niekada per pasimatymą neturi mokėti, mūvi tik stringus ir išbandai tik tuos dalykus, kuriuose žinai, kad tau pasiseks. Jeigu ten viskas švariai nudepiliuota, – niekada nieko nedarai pusiau, tavo indaplovė yra tobula, viskas klostosi tvarkingai. O jeigu ten nieko nedarai, greičiausiai neturi plaukų tiesintuvo, duše dainuoji Jodi Mitchell ir renkiesi didkepsnius be padažų“.

Jennifer Love-Hewitt
Laidoje „Lopez Tonight“ aktorė kalbėjo: „Po skyrybų mano draugė mano brangiąją damą papuošė „Swarovski“ kristalais ir ji žėrėjo tarsi diskotekos kamuolys“.

Jennifer Lopez
Aktorė ir dainininkė leidiniui „Allure“ atvirai prisipažino: „Man nepatinka depiliacija vašku. Man tiesiog nepatinka, kad… kažkas dalyvauja šitam reikale, suprantate, ką turiu omenyje? Aš visur plaukelius skutu, o vienintelė vietą, kurią depiliuoju vašku – mano antakiai. Rauti po vieną plaukelį – tikra kančia“.

Solange Knowles
Ji socialiniame tinkle „Twitter“ rašė: „Tas, kas sugalvojo bikinio zonos depiliaciją vašku, buvo blogietis. Kas sakė, kad krūmynus reikia pašalinti?“

Kim Kardashian
Leidiniui „Allure“ realybės šou žvaigždė kalbėjo: „Aš armėnė, todėl esu plaukų šalinimo lazeriu maniakė! Rankos, bikinio zona, kojos, pažastys… Visas mano kūnas yra be plaukų“.

Cameron Diaz
„Graham Norton Show“ aktorė prisipažino: „Man vienodai, ką moterys daro, tačiau turėtume būti informuoti… Jie ten yra ne be priežasties, o šalinimas lazeriu reiškia, kad neteksi jų amžiams! Pirmenybę teikiu prisižiūrėjimui, bet ne kraštutinumams“.