Tie drabužiai, kuriuos vilkinčias vyrai norėtų mus matyti, retai sutampa su tais, kurie merginoms atrodo gražūs. Ir nors ne paslaptis, kad moterys iš tikrųjų puošiasi tam, kad padarytų įspūdį kitoms damoms, vyrų mintys apie aprangą mums taip pat ne mažiau svarbios.

Štai keletas drabužių, su kuriais mus vyrai norėtų matyti kuo dažniau. Pasirodo, labai daug genialumo slypi paprastume (bent vyrų manimu).

1. Figūrą (arba kojas, arba liemenį ir krūtinę) išryškinančios suknelės

Laisvos lyg maišai, bohemiškos, vintažinės ar apsmukusios suknelės pastaruoju metu išgyvena žydėjimo periodą. Tačiau labai tikėtina, kad tai nėra tie siluetai, kurie vyrams sužadintų fantaziją ar aistrą. Jiems tokie drabužėliai asocijuojasi su nėštukės apranga. 

Kita vertus, itin aptemptos suknelės (kokias mėgsta Kim Kardashian arba Pamela Anderson) taip pat jų širdies ir akių nepaglostys. Suknelė, kuri patiktų vyrams, turi atidengti šiek tiek odos, būti šiek tiek seksuali, tačiau taip pat ir kažką paslėpti. Rinkitės laisvas (tačiau ne apdribusias!) sukneles, kurios uždengtų jūsų tarpelį tarp krūtų, jei ruošiatės demonstruoti ilgas kojas

Taip pat galite rinktis viršutinę figūros dalį pabrėžiančias sukneles, jei nesiruošiate per daug parodyti kojų. 

Nuotr. Vida Press (Rosie Huntington-Whiteley idealiai tinka ilgas ir lieknas kojas išryškinanti trumputė suknelė)

2. Aptempti džinsai

Nuo siaurėjančių iki šiek tiek apačioje platėjančių ir nuo suplėšytų iki klasikinių mėlynųjų – džinsai tikrai nusipelno būti vyrų mėgstamų drabužių sąraše. Ir vasarą, ir žiemą – jie visada yra nepamainomas garderobo lyderis.

Šis drabužis leidžia vyrams puikiai matyti moters kūną (o tai stiprioji lytis tikrai mėgsta) ir nieko iš tiesų neatskleidžia. Taip pat parodo, kad moteris nebando desperatiškai sprogdinti seksualumo bombų, ji žino, jog patrauklumą spinduliuoja ir be apnuoginto kūno. Tai, patikėkite, vyrams sužadina smalsumą ir geismą.

Puiku, kad jie gali keisti savo išvaizdą – dėvimi su sportiniais bateliais, džinsai atrodys kaip laisvalaikio drabužis, o su aukštakulniais – puikiai tiks vakarėliui ar pasimatymui mieste. 

Nuotr. Vida Press

Šortai gali kandidatuoti į pirmą vietą labiausiai pasimatymams tinkančių drabužių sąraše, nes jie ne tik sukuria mielos merginos įvaizdį, bet ir nevaržo judesių, leidžia būti nerūpestingai. Vasarą jie idealiai tinka toms moterims, kurios daug keliauja, juda, mėgsta iškylas gamtoje, sportą ir nenusileidžia aktyvumu savo mylimajam.

Prie šortų rinkitės batelius be kulnų ar net sportinius batelius, jei pasimatymas vyks dieną, arba suteikite savo išvaizdai šiek tiek seksualumo su aukštakulniais, jei bus gėrimai ir šokiai! Atminkite vieną - šortų ilgis turėtų būti padorus. Jei jie labiau primena itin siaurą diržą, o užpakalio burbuliai tiesiog išsiveržę ir puikiai visiems matomi - galite sulaukti nelabai malonių priekabių bei replikų.c

Nuotr. Vida Press

Apsivilkite dailias jogos kelnes ar aptemptus šortukus netgi tada, kai neprakaituojate ant bėgimo takelio, ir galėsite stebėti, kaip aplinkui esantys vyrai varvina seiles. Iš tiesų – ar žinojote, kad tai irgi yra drabužiai, kuriuos vilkinčias mus nori matyti vyrai

Kartais jie daug labiau vertina moteris, kurios dėvi tvarkingus ir patogius sportinius drabužius, o ne į gamtą susiruošia su trumpu sijonu ir palaidine, išpuošta auksiniais karoliukais. Nepatikėsite, tačiau mūsų brangiausieji labai pastebi (iš blogosios pusės) tas damutes, kurios nesuvokia, kaip ir kur reikėtų apsirengti.

Nuotr. Shutterstock

5. Biuro apranga

Vyrai tiesiog tirpsta dėl moterų, kurios vilki aptemptą dailų kostiumėlį, marškinėlius ir avi aukštakulnius. Tas stereotipinis sekretorės įvaizdis juos tiesiog varo iš proto. Gal ir nustebsite, nes įsivaizdavote, kad tik labai viską apnuoginanti ir seksuali apranga gali sulaukti pasisekimo, tačiau švarkelio bei sijono duetas yra labai galingas.

Akivaizdu, kad moterims nereikia didelių pastangų, jog galėtų demonstruoti savo privalumus. Jos tai gali daryti kasdien!

Nuotr. Shutterstock

6. Išskirtiniai aksesuarai (taip, tai nėra drabužis, bet labai svarbus įvaizdžio akcentas)

Gal ir atrodo, kad vyras nepastebi naujos grandinėlės, auskarų ar rankinės, tačiau tik todėl, kad jie yra nykūs. Jis visada atkreips dėmesį į kažkokį įdomesnį aksesuarą. Sakoma, kad stiprioji lytis labai vertina kokybę, tad pirmiausia jų radarai užfiksuoja odines rankines, stilingus (geros kokybės!) diržus, prabangius papuošalus.

Nuotr. Vida Press