Nors moterys dažniausiai pačios mielai orališkai pamalonina savo antrąsias puses, tačiau neišdrįsta prasitarti, kad ir jos nori palaimos viršūnę pasiekti kiek kitaip. Vienas vyriškai lyčiai skirtas leidinys apklausė apie 1300 vyrų ir susumavo tokius rezultatus: 93,3 proc. vyrų reguliariai savo moteriai daro kunilingą. Iš jų 61,3 proc. apklaustųjų tuo mėgaujasi, o 32,1 proc. vyrų tai daro tik tuo atveju, jei moters bikinio zona yra be plaukų. Ir tik 6,5 proc. vyrų kunilingą laiko šlykščiu užsiėmimu, „žeminančiu vyro vertę".

Taigi, jei jūs ne iš tų, kuriems atrodo, kad liežuviu pamaloninti savo mylimąją yra kažkas gėdingo ir įžeidžiančio jūsų vyriškąjį ego, pirmyn, išbandykite keletą naujų pozų.

Taip pat jums, vyriškoji gimine, primename, kad kunilingas  ypatingas būdas pažinti savo moterį. Pažvelgti į ją iš kitos perspektyvos. Jos kvapas, pulsavimas, išsirietimas, atsipalaidavimas... Visa tai lyg ant lėkštutės. O ar tai jūsų beprotiškai nejaudina? Yra gabių vyrų, kurie žino: patenkinę moterį burna, suteikę jai malonumą liežuviu, paskui mėgaujasi aistringesniu seksu ir įspūdingesniu orgazmu! Išvada paprasta  ir laimingesnė moteris, ir aistringesnis seksas.

Daugeliui vyrui patinka pamaloninti savo moterį kunilingu, nes jie mato, kokia susijaudinusi, atsipalaidavusi ir tiesiog sprogstanti iš malonumo ji būna. Moteris demonstruoja savo pasitikėjimą partneriu, visišką atsidavimą jo valiai. Į partnerės širdį per kunilingą? Visko gali būti. Vyro varpinėje tos pačios naujienos  atlikdamas tokį artimą seksualinį veiksmą jis lyg dovanoja savo širdį, moteriai demonstruoja, kokia artima ji yra.

Liežuviu meistriškai vinguriuoti po moters makštį  ne kiekvienam vyrui gamtos duota dovana. Nenusiminkite, jei to dar nebandėte ar jums nelabai sekdavosi. Viskas, ko labai norite, yra išmokstama.

Atsiminkite keletą esminių taisyklių. Jokio grubumo, viską darykite švelniai, stenkitės pažinti moters organizmą. Neapžiokite ir netampykite visos makšties. Klitorius, mažosios ir didžiosios lytinės lūpos reikalauja skirtingo intensyvumo, nepamirškite bučiuoti jos šlaunis, grįžti prie krūtinės, lūpų... Jokių staigių kandžiojimųsi ir visos galvos sukišimo į jos tarpukojį!

Nepamirškite partnerės paklausti, ar jai malonu, kokios vietos pačios jautriausios ir pan. Visos moterys labai skirtingos, todėl būtina apie seksą atvirai kalbėtis. Jei ji jums duos kažkokių patarimų, jokiu būdu neįsižeiskite, čia šeimos galvos ir kaklo pozicijos nieko nereiškia.

Moterų klitoris  jūsų penio atitikmuo, kad elkitės pagarbiai. Klitoriui reikia švelnumo, glostymo, jautrių prisilietimų liežuviu ar rankomis. Stiprūs ir staigūs veiksmai, tampymas, kandžiojimas, intensyvus čiulpimas  gali ją atšaldyti lyg kibiras vandens ant gerai įkaitusio laužo. Jausk partnerės diktuojamą ritmą.

Štai 5 pozos, kurios, vieno britų portalo apklausos duomenimis, labai aptinka daugeliui moterų:

Vyresnysis liokajus

Moteris atsistoja, o vyras jai iš užpakalio atsisėda ant žemės ir įsiskverbia burna į jos makštį. Ši poza, dėl riboto priėjimo, yra tinkama ir anilingui. Partnerio rankos yra laisvos, todėl jomis galima kompensuoti tai, ko nepavyksta pasiekti lūpomis.

Ievos ekstazė

Tegul vyras atsigula ant lovos (galva prie pat lovos krašto). Moteris lengvai (jokiu būdu ne visu savo kūno svoriu) atsisėda ant jo veido. Ši poza gera tuo, kad moteris gali pati vadovauti sekso paradui - reguliuoti kunilingo stiprumą ir intensyvumą.

Dvigubas malonumas

Moteris atsigula ant lovos, o partneris atsiklaupia ant kojų netoli jos. Ji išsiriečia į pusiau tiltelio formą, kojas uždėdama ant savo mylimojo pečių. Ši poza jums puikiai tinka, jei nebijote išbandyti savo gimnastinius sugebėjimus. Vyras turi visišką pasireiškimo laisvę, o moterys gali rankomis glamonėti savo partnerį. Garantuota malonumo porcija abiems partneriams!

Išsiskleidęs erelis

Partnerė atsigula lovoje, plačiai išskečia kojas, o vyras guli ant lovos ir prisitraukia ant pilvo, visa galva pasinerdamas į jos makštį. Tinginių poza, kuri puikiai tinka, jei po visos dienos vargų moteris nori tik atsigulti ir fiziškai nesidarbuoti. Komfortas taip pat garantuotas.

Bučiuojant balerinos koją

Partnerė atsigula ant šono ir vieną koją išskelia į viršų (prilaikydama ranka). Partneriui taip atsiveria nuostabi erdvė kunilinkui, tereikia pasilenkti prie savo mylimosios. Ši poza nereikalauja didelių fizinių jėgų, yra labai patogi ir leidžia vyrui parodyti tai, ką jis moka.