AVINAS

Nuotykių ir veiksmo filmai, kuriuose netrūksta įtemptų scenų, susišaudymų ir automobilių lenktynių.

JAUTIS

Istoriniai ir kriminaliniai filmai, kuriuose netrūksta tikrų faktų.

DVYNIAI

Šio Zodiako ženklo atstovai dievina nestandartinius, nekomercinius filmus.

VĖŽYS

Jūs mėgstate romantines dramas, melancholiškas ir labai moteriškas juostas, kuriose netrūksta ašarų, meilės bei santykių peripetijų.

LIŪTAS

Fantastiniai filmai, kuriuose gausu specialiųjų efektų. Labiausiai mėgsta filmus apie pasaulio pabaigą arba labai tolimą ateitį.

MERGELĖ

Dokumentinių ir tikrais faktais paremtų filmų gerbėjai.

SVARSTYKLĖS

Šio Zodiako ženklo atstovai visada labai sunkiai apsisprendžia, ši taisyklė galioja ir filmų pasirinkime. Jie mėgsta tiek trilerius, tiek romantines komedijas. Viskas priklauso nuo tos dienos nuotaikos.

SKORPIONAS

Dievina siaubo filmus ir populiariąją fantastiką apie vampyrus, zombius bei visus kitus šiurpuliukus keliančius personažus.

ŠAULYS

Renkasi romantinius filmus, nes prie ekrano nori ne krūpčioti iš siaubo, o smagiai praleisti laiką.

OŽIARAGIS

Tai romantinių filmų su labai laiminga pabaiga gerbėjai. Ožiaragiai dažnai prioritetą skiria serialams, nes mėgsta ilgam įsitraukti į žiūrėjimo procesą.

VANDENIS

Šiam Zodiako ženklui patinka trileriai ir kriminalai, kuriuose daug paslėptų detalių bei nutylėjimų, kur reikia ir pačiam įsitraukti į siužetą.

ŽUVYS

Dokumentika ir tikrais faktais paremti filmai visada sukelia Žuvų susidomėjimą. Jos taip pat mėgsta animacinius filmukus.