„Aš stora

Keli papildomi kilogramai dar neatbaidė nė vieno normalaus vyro. Net atvirkščiai – dauguma vyrų teigia, kad jiems seksualu ir patrauklu minkštutis brangiausiosios kūnas. Jei tu pradėsi isterikuoti, kad nenori nusirengti, nes esi stora, vyrui atšoks visos seksualinės fantazijos. Tu jį siaubingai suerzinsi, jei dėl papildomų kilogramų tikrai neturi jokių bėdų ir tokiu būdu bandai į save atkreipti dėmesį.

Jauskis ir elkis seksualiai, gundančiai, o ne kaip kompleksų kamuojama pelė, save veidrodyje matanti dramblio pavidalo.

„Man ant nosies spuogas

Išgirdęs tokią frazę vyras visiškai pasius. „Gal aš jai visai nerūpiu, jei mylintis galvoja kažkokias nesąmones?" – jo mintyse kils klausimas. Vyras nori, kad moteris mėgautųsi seksu, potyriais, jo kūnu, o ne kurtų strateginį spuogų naikinimo planą. Jis tavo spuogų ar kitų moteriškų problemų tikrai nepastebi.

„Mano kojos apnikusios celiulitu

Jis mėgaujasi kiekvienu tavo kūno lopinėliu, o tu isteriškai užbliauni: „Neliesk kojų, ten daug celiulito!" Vyras net krūptelės, nes, jo nuomone, taip rėkauti vertėtų tik tuo atveju, jei jau maru esi apsikrėtusi. Celiulitas – tik moterų pastebimas reikalas, vyrai į jį (ypač sekso metu) nekreipia jokio dėmesio. Todėl nepradėk su juo bobiškų grožio problemų spręsti, kai esate lovoje.

„Mano krūtys lyg špygutės

Jei vyro aistringus žaidimus su jūsų krūtimis pertrauksite fraze: „Tau nepatinka mano papai, jie labai maži! Ir dar pareikši, kad matei, kaip vakar jis nužiūrinėjo kaimynės Veronikos dvi prisirpusias krūtis, seksas neabejotinai baigsis atskiruose kambariuose. Vyras myli jūsų visumą, o ne atskiras dalis. Todėl ir nedidelė tavo krūtinė jam yra pati seksualiausia. Jei būtų kitaip, galbūt jis seniai jau gyventų pas tą kaimynę Veroniką?

„Mano krūtinė nukarusi

Štai didžiakrūtės turi kitą frazę, kurios vyrų pasididžiavimą nuleidžia žemai žemai... Jos pradeda dejuoti, kad jų krūtinė – lyg du tešmenys, šlykščiai nukarę ir gadinantys visą išvaizdą. Tačiau vyrai dievina dideles sultingas krūtis! Nesenas pavyzdys – lenkaičių sėkmė „Eurovizijos konkurse. Net iškišę liežuvius visos Europos vyrai stebėjo, kaip merginų iš kaimo krūtys šokinėjo it patrakusios. Abejoju, ar nors vienas vyriškos lyties atstovas pagalvojo, kad jos „nukarusios.

„Mane išmušė karštis

Susijaudinę žmonės prakaituoja, o jei dar jie aktyviai juda – kūnai gali būti šlaput šlaputėliai. Jei pradėjote gausiai prakaituoti, tai ženklas, kad jūsų kraujotaka pagreitėjo – organizmas užkurtas ir esate nusiteikusi intymiems žaidimams. Tik nedejuokite ir savęs neuostinėkite, tai gali vyrą kelioms dienoms į priekį atbaidyti nuo sekso. Dėmesio: jo galvoje gali pradėti sukti mintys, kad tau šlykštus jos prakaitavimas, kai mylitės. Pasekmės gali būti labai liūdnos, būsite it du meškinai, kurie lovoje visiškai nejuda, kad tik neišmuštų prakaito lašelis.

„Aš kelias dienas nedepiliavau tos vietelės

Jei jau senokai darei bikinio zonos depiliaciją, sekso metu negali atsipalaiduoti ir vis muistaisi. Jam pasiteiravus, ar ką skauda, atkerti, kad jautiesi nejaukiai, nes esi apžėlusi lyg jūsų dvi savaites nepjauta pievelė. Ech, kuris vyras labiau susijaudins nuo šnekų apie moters plaukuotumą? Nors iki tavo kvailo leptelėjimo net nepagalvojo, kad jo  brangiausioji turi bent menką išvaizdos netobulumą.

„Šitie apatiniai negražūs, tuoj juos pakeisiu

Ryte paskubomis užsimaukšlinai seniai nutampytą liemenėlę ir kelnaites visai iš kito komplekto. Manei, kad nieko tokio – šiandien pabūsiu lyg vaivorykštė, niekas nematys. Bet tik pravėrus namų duris vyras griebia tave į glėbį ir pradeda aistringai nurenginėti. O tu iš visų plaučių sucypi: „Stop! Turiu persirengti. Tikėtina, kad mylimojo aistra taip greitai atvės, kaip arbata įdėta į šaldytuvą. Stipriajai lyčiai apatiniai nėra tokie svarbūs. Jų prioritetas – nuogas kūnas.

„Aš nesusišukavusi ar nepasidažiusi

Atsipeikėk – nei vienam vyrui nerūpi tavo akių vokų šešėlių spalva, o ryškiai raudonos lūpos juos net atbaidys. Nepersistenk, nes apklausų rezultatai rodo, kad mūsų brangiausieji labiau vertina natūralumą.

„Palauk, man reikia nusivalyti makiažą 

Jei aistringa sekso preliudija persikelia į dušą (įvairovė ir vietų kaita suteikia santykiams ugnelės), o tu lyg akis išdegusi puoli ieškoti makiažo valiklio, vyras gali tiesiog įsiusti. Aišku, koalos įvaizdis nėra pats seksualiausias, tačiau toks kompleksavimas parodo, kad tuo žmogumi dar labai nepasitiki...