Sužinokite, ką būtina daryti, kad išlavintumėte savo gamtinius sugebėjimus ir prisišauktumėte laimę, turtus bei sveikatą.

AVINAS

Jūs be vargo sugebėsite išmokti gydyti žmones ir save, jei pradėsite kontroliuoti emocijas ir neeikvoti energijos veltui.

Jūs turite stiprią energetiką, tačiau retai ją naudojate geriems tikslams. Jei norite kontroliuoti vidines jėgas, dažniau atlikite tokį ritualą: uždekite žvakę ir atsisėskite tylioje, ramioje vietoje. Atsipalaiduokite ir 1020 minučių žiūrėkite į liepsną, stengdamasi apie nieką negalvoti. Po to nusimaudykite po dušu ir išgerkite žolelių arbatos. Praėjus pusei valandos, pajusite stebėtiną jėgų antplūdį.

Taip pat jūs galite minčių jėga įkrauti vandenį, suteikdama jam tam tikrų stebuklingų savybių, galite nuskaityti informaciją iš fotografijų, laiškų ir asmeninių daiktų. Tačiau tam, kad taptumėte burtininke, jums trūksta motyvacijos ir užsispyrimo.

JAUTIS

Geriausiai jums seksis „pinigų magija", sėkmės ir kilimo karjeros laiptais pritraukimo ritualai. Be to, jūs sugebate traukti pinigus ir savo artimiesiems. Tačiau, jei elgsitės beprotiškai, galite sulaukti visiškai priešingo efekto. Sėkmė ir pinigai  kaprizingi dalykėliai!

Pradėkite nuo to, kad nuoširdžiai tikėsite savo jėgomis. Pajuskite meilę pinigams, pradėkite gerbti juos. Matomose vietose išdėliokite monetas ir kupiūras, kurios jums patinka  tegul džiugina akį.

Dažniau būkite gamtoje ir vaikščiokite basomis po žemę, ji pripildys jus teigiamos energijos!

DVYNIAI

Svarbiausias jūsų ginklas  magiškas balsas. Nepaprastų jo vibracijų pagalba jums pavyks ne tik užburti gerbėjus, bet ir priversti aplinkinius jumis šventai tikėti. Jei norite, galite išmokti „kalbėti" netgi su negyvais daiktais, priversdama juos paklusti. Taip pat jūs galite išvaikyti debesis, prišaukti audrą arba iškviesti lietų. Jei stovėdama vidury tuščio lauko arba pievoje, kur jokių rėmų nevaržomas laisvai vaikšto vėjas, sugalvosite slaptą norą  jis labai greitai išsipildys.

Jūs  tikra burtininkė, kurią palaiko pati gamta!

Imli įspūdžiams ir į mistiką linkusi natūra verčia jus klausytis savo intuicijos, kuri jūsų beveik niekada nesuklaidina.

VĖŽYS

Jūs  puiki pranašautoja, sugebanti nukreipti aplinkinius į teisingą gyvenimo kelią. Dėl įgimtos intuicijos jūs geriau nei kiti mokate interpretuoti kortų kombinacijas ir aiškinti iš kavos tirščių.

Vienintelė jūsų silpnoji vieta  pernelyg didelis jautrumas negatyvui.

Nešiokite su savimi amuletą, kad nuvytumėte blogas jėgas ir mintis.

Jūsų sapnai dažnai būna pranašiški, svarbiausia, išmokti juos teisingai traktuoti. Jei atsiras noras paburti, padarykite tai mėnesienos naktį. Tačiau nepamirškite po būrimo apsivalyti: kruopščiai nuplaukite rankas po tekančiu vandeniu.

LIŪTAS

Jūsų krūtinėje tarsi ugnis dega! Ji dovanoja jums didelius sugebėjimus meilės magijoje. Tik jūs vargu ar mokate jais naudotis. Vystykite savo gamtinius talentus, įsiklausykite į „ugninę širdį"!

Neužsiciklinkite ties savimi, dažniau dairykitės į šalis.

Kitas jūsų magiškas instrumentas yra kalba: jūs sugebate uždegti šimtus ir tūkstančius širdžių. Dažniau žiūrėkite į saulėlydį  saulės energija suteiks jums naujų jėgų. Jei norite turėti talismaną, pagaminkite jį pati iš natūralaus gintaro. Jis išgelbės nuo daugelio bėdų ir ligų.

MERGELĖ

Jūs turite įgimtą talentą burti: iš kortų, runų, delno... Jums pavyksta sudėlioti simbolius, ženklus ir skaičius į aiškią prasminę seką. Niekas geriau nei jūs nemoka perdirbti ir susieti į vieną daug įvairiausių kombinacijų.

Logika, skaičiai, dėmesys smulkmenoms  štai jūsų arkliukas! Jūsų talismanu gali būti paprastas akmenėlis, kurį minčių jėga praturtinsite bet kokia stebuklinga savybe. Naudingas patarimas: nelaikykite namuose sulaužytų daiktų ir neveikiančios technikos - visa tai silpnina jūsų energetiką.

SVARSTYKLĖS

Jei norėsite, jums puikiai seksis gydyti netradicinėmis priemonėmis. Jūsų energetika stebuklinga. Patikėkite savimi, pradėkite gydyti rankomis! Svarbiausia  nesustokite ką nors pasiekusi, neleiskite gyvenimiškoms jėgoms užsistovėti.

Norite papildyti vidinės energijos atsargas  išeikite į gatvę. Saulėtekis, saulėlydis, lietus, sniеgas arba vėjas  bet koks gamtinis reiškinys papildys jūsų jėgas. Norite apsaugoti artimą žmogų  padovanokite jam bet kokį pusbrangį akmenį arba brangakmenį. Šitas galingas talismanas apsaugos jį nuo blogų kerų ir negerų žmonių.

SKORPIONAS

Jūs tikriausiai žinote, kad esate galingiausia magė iš visų Zodiako ženklų? Tai tikrai tiesa. Savo minčių jėga galite daryti tikrus stebuklus: pritraukti į gyvenimą tam tikrus žmones, rasti vertingus daiktus, apsiginti nuo psichologinės blogų žmonių atakos.

Valdyti jūsų dovaną yra labai sudėtinga, todėl kartais neriboti sugebėjimai gali kenkti ir jums, ir aplinkiniams.

Susilaikykite nuo neatsargiai sakomų žodžių, ypač  neigiamo pobūdžio.

Niekam nelinkėkite ligų arba neturto. Prisiminkite: neigiama energija bumerangu grįžta palinkėjusiajam.

Jūsų talismanu gali tapti kriauklė, paplūdimio smėlis, akmenukas iš jūros arba vandenyno dugno. Naudinga namuose turėti didelį akvariumą su žuvytėmis. Dažniau valykite namuose dulkes, kad neužsilaikytų gyvybinė energija.

ŠAULYS

Gamta jus apdovanojo galingais gydomaisiais sugebėjimais, mokate nuimti skausmą ne tik rankomis, bet ir žodžiu. Taip pat jums dažnai pavyksta suteikti magišką reikšmę patiems paprasčiausiems daiktams, kurie po to tampa jūsų talismanais.

Mokate daryti tikslias ateities prognozes artimiesiems, todėl jūsų patarimų daugelis klausosi. Jei matote priešais save aiškų tikslą, niekas nestos jums ant tako. Jūsų dovana didėja esant šalia atviros ugnies šaltinių.

OŽIARAGIS

Jūsų vidinė magija tvirtai susijusi su gamtos jėgomis. Pastovėjusi prie tam tikro medžio arba lauko centre, jūs galite ne tik pasikrauti energijos, bet ir lengvai gauti atsakymus į bet kokius klausimus. Jums sekasi azartiniuose žaidimuose, nes sėkmė yra jūsų pusėje. O štai magiški ritualai jums nepatinka, jūs jais paprasčiausiai netikite. Dėl šito netikėjimo esate patikimai apsaugota nuo nužiūrėjimo ir blogų jėgų poveikio.

Jūsų geriausias talismanas  vėžlys. Laikykite jo figūrėlę matomoje vietoje, nes jis jus išmokys savitvardos, išlikti ramiai bet kokiose situacijose.

Sėkmę atneš ir senoviniai daiktai, kurie yra paveldimi.

Jei jūsų šeimoje tokių daiktų kol kas nėra, sugalvokite tokį daiktą, kad jis taptų jūsų giminės simboliu.

VANDENIS

Jums pavyksta pertvarkyti supančią realybę, tarsi jūs būtumėte režisierė, esanti filmo aikštelėje. Tai viena iš dovanų, su kuriomis gimėte. Jei išmoksite valdyti gyvenimą ne emocijomis, o sąmoningai, visas pasaulis kris jums po kojų. Taip pat jūs apdovanota sugebėjimu sugalvoti įvairius dalykus, kuriais greitai pradeda tikėti kiti žmonės.

Jūsų pranašiški sapnai dažnai išsipildo, nes dažnai išsaugote stiprų ryšį su mirusiais protėviais.

Suvenyrai, pavyzdžiui, oro balionas, parasparnis, paukštis arba lėktuvas, atneš jums gerovę. Jei norite atsikratyti negatyvo po bendravimo su nemaloniu žmogumi, susiraskite atvirą vietą, užverskite galvą, užmerkite akis ir atmeskite rankas.

ŽUVYS

Jūs pati geriausia magė iš visų Zodiako ženklų, jūs dievinate viską, kas nepažinta ir paslaptinga. Svarbiausia jūsų užduotis  išmokti susikurti energetinę apsaugą ir atsispirti blogiui. Jums gerai sekasi nuspėti ateitį, skaityti kitų mintis ir nukreipti draugus teisingu gyvenimo keliu.

Kaip talismaną pasirinkite bet kokią figūrą, susijusią su vandeniu. Tai gali būti kriauklė, žuvies figūrėlė, koralas, akvamarinas.

Jūsų dvasiniam augimui padeda vaistinių žolelių mišiniai.