Jūsų dėmesiui  kiekvieno Zodiako ženklo baimės.

AVINAS

Šio Zodiako ženklo atstovai labiausiai bijo prarasti darbą ar netekti mėgstamos veiklos.

JAUTIS

Tai tikri konservatoriai, kuriems baisiausia susidurti su pokyčiais: tiek karjeroje, tie asmeniniame gyvenime.

DVYNIAI

Šie žmonės labai bijo prisiimti atsakomybę. Juos tiesiog į isteriją varo faktas, kad neteisingas jų žingsnis gali turėti nepataisomų pasekmių. 

VĖŽYS

Šio Zodiako ženklo atstovai paniškai bijo ligų. Jie nuolatos tikrinasi sveikatą ir laksto pas gydytojus, mat jaudinasi dėl kiekvieno negalavimo. Taip pat jie labai bijo mirčių ir laidotuvių.

LIŪTAS

Didžiausia garbėtroškos Liūto baimė  netekti dėmesio ir liaupsių. Jie labai bijo padaryti lemtingų klaidų, tad ir asmeniniame gyvenime, ir darbe stengiasi būti žingsniu priekyje.

MERGELĖ

Šio Zodiako ženklo atstovai nuolat jaudinasi dėl sveikatos sutrikimų. Jie labai bijo įsivelti į rizikingus ir abejotinus reikalus. 

SVARSTYKLĖS

Romantiškosios Svarstyklės paniškai bijo likti vienos ir nesukurti šeimos. Jos labai jaudinasi, jei būna vienišos ir desperatiškai ieško antrosios pusės. 

SKORPIONAS

Tai žmonės, su kuriais reikėtų labai atsargiai juokauti, nes galite būti nesuprasti. Skorpionai labai bijo viešų pažeminimų ir apkalbų, jie nejaukiai jaučiais, jei apie juos juokaujama. 

ŠAULYS

Šauliai vaikšto po vieną, tad baisiausia, kas jiems gali nutikti, tai jų laisvės apribojimas. Jie turi jausti, kad turi savo erdvę ir nėra nuo kažko priklausomi.

OŽIARAGIS

Šio Zodiako ženklo atstovai negali pakęsti, kai iš jų reikalaujama prisiimti atsakomybę, vadovauti, priimti lemiamą sprendimą. Ožiaragiai geriau jaučiasi, kai tiesiog vykdo kitų nurodymus.

VANDENIS

Tai kūrybiški ir išsiskirti iš aplinkos mėgstantys žmonės, tad jiems pats baisiausias dalykas  tapti pilka mase. 

ŽUVYS

Šio Zodiako ženklo atstovai tarsi pasiunta, kai sužino, kad teks viešai kalbėti. Jie turi labai didelę publikos baimę ir vengia didelio kitų žmonių dėmesio.