Kai norime padaryti įspūdį ir visaip stengiamės atrodyti patraukliai, galime savo pastangomis sukelti priešingą efektą.

Štai svarbiausių dalykų, kurie vyrams atrodo neseksualūs, sąrašas.

Vulgarumas. Tai labai plati sąvoka. Vieniems vulgaru atrodys, kai moteris garsiai juokiasi, kitiems  kai keikiasi, o tretiems  kai flirtuoja išsijuosus ir kabinėjasi prie vyrų. Reikia sužinoti savo vyro požiūrį į tai. Nes vyrui nemalonu būti su moterimi, kuri teršia jo garbę ir orumą. Dviese galite būti neorūs, o viešumoje jis nori padorios, patikimos damos.

Šukuosena intymioje vietoje. Čia vyro ir moters reakcija bei požiūris skiriasi. Kaip ir, beje, dėl striptizo. Moteriai pačiai gali patikti tas veiksmas, jaustis daranti kažką šelmiško ir begėdiško, o pačiam vyrui bus dzin. Svetima moteris tegu darkosi, o sava  ne. Jei norite nustebinti vyrą ir visai nuskusti apželtukę arba išsiskusite širdelę, galite ir sugluminti vyrą. Jis gali nesuprasti tokio išskirtinio dėmesio šiai vietai.

Turbanas ant galvos. Įvairiausių tyrimų duomenimis, vyrui patinka glostyti moters plaukus ir juos suglumina bet koks daiktas ar kliūtis plaukuose: segtukas, lankelis, juostelė, šalis. Vyrams patinka kvepiantys, švarūs plaukai  be jokių putų ir lakų, kad malonu būtų juos glostyti, uostyti. O jau kepuraitė ar turbanas ant galvos  tai nebent lauke.

Vyriškas trikotažas ir kvepalai. Gal ir patrauklu po nakties pamatyti ją ryškiai per dideliais marškiniais ar megztiniu. Tačiau jei moteris ims kvėpintis vyriškais kvepalais, dar vakare įsliuogs ir į vyro triusikus (net ir pasimaivymui), tai kažin kaip vyras turės įtikinėti save, kad prieš jį  ne kitas vyras. Galima taip ir geismą atšaldyti...

Be apatinio trikotažo. Dauguma vyrų pripažįsta, jog juos jaudina mintys apie tai, kad po drabužiais jo moteris nesegi liemenėlės ar nemūvi kelnaičių. Tačiau tai seksualu tik tuomet, kai skirta jam vieninteliam. Geriau nepasakokite, kad taip einate į darbą (o geriau  taip ir neikite). Nes vyrui asociacija moters be apatinių, nors ir su drabužiais,  tiesioginė užuomina į greitą seksą, apie pasiruošimą nuotykiui bet kur, bet kada ir su bet kuo.

Kamantinėjimai. Vyrai įsitikinę, jog jie patys sprendžia, apie ką verta pasakoti, o apie ką  ne. Tačiau moterys yra itin smalsios ir pasiryžusios kautis iki paskutinio, kol viską išsiaiškins. Kodėl toks susirūpinęs? Žinau, tau sugedusi nuotaika. Kodėl? Su kuo ką tik kalbėjaisi? Kaip manai, ar tik nepastorėjau? Ir, žinoma, svarbiausias klausimas, kuris varo vyrą iš proto: ar tu mane myli?

Smalsumas ir mėginimai išgauti iš vyro tai, kam jis nėra pasiruošęs ir ko nenusiteikęs sakyti, veda tik į viena  vyras arba užsisklęs, arba taps suirzęs. O tada jau nuplauks ir seksas. Ar tikrai to norite?

Beje, priekaištų poveikis toks pat. Viskuo nepatenkinta ir priekaištaujanti moteris  tikra nelaimė vyrui. Gal ji mano, kad taip auklėja ir tobulina vyrą, tačiau šis pradės vengti kontakto su tokia „priekaba".

Raudoni lūpų dažai. Kino kadras: moteris atrodo visa glamūrinė, tikra vamp raudonomis lūpomis, į kurias herojus aistringai įsisiurbia... Bet taip būna kino juostoje. O gyvenimo praktika sako, kad vyrams patrauklesnės natūraliai žvilgančios lūpos. Raudonas lūpdažis pritraukia ne tik jūsų partnerio, bet ir kitų vyrų žvilgsnius. O koks vyras nori būti nuolat įsitempęs ir konkuruoti? Nebent tas, kuris nori puikuotis savo moterimi. Ir leisti žavėtis ja kitiems, tačiau su aiškiu parašu: „Gali tik pažiūrėti, gėrėtis iš tolo. Neliesk, ji mano".

Aptempti ir atviri drabužiai. Tai seksualu, taip. Palaidinė gilia iškirpte ir pieštuko formos sijonas jaudina vaizduotę atitinkamai. Tačiau itin kūną apnuoginanti apranga tik sugadins įvaizdį. Vyrams reikia vilionių, jauko, jie nori medžioti, įminti paslaptis. O jei jūs savo apranga nepaliekate vietos vaizduotei, tai vyras gali pajusti nusivylimą.

Skundai. Vyrai laikui bėgant pastebi, kad moterys apie save būna ne itin geros nuomonės. Tada jis pradeda laikyti savo partnere prislėgta ir nepatrauklia moterimi. Kad liktumėte jam jaudinanti, mažiau skųskitės gyvenimu ir savo bėdomis: neaptarinėkite svorio, maišelių po akimis, nesėkmių darbe, savo netvarkingos mamos ir buvusių partnerių, kurie buvo tikri nevykėliai. Užsiminti ir pranešti apie tai viena, o nuolat gvildenti tas temas, kai esate vienoje lovoje po viena antklode tikrai neverta.

Žalingi įpročiai. Dauguma vyrų nori, kad jų moteris būtų ideali. Nesiblaškytų po naktinius klubus, nerūkytų, nekramtytų nagų ir nepūstų burbulų iš kramtomosios gumos. Keiskite save ir pamatysite, kaip keičiasi partnerio požiūris į jus.

Plepumas. Linksma ir komunikabili moteris skiriasi nuo pleputės ir nuolat kažką komentuojančios asmenybės, kuri pasikalbės ir su pakelės akmeniu. Net jei vyrai žino, jog moterys paprastai kalba daugiau, tačiau nuolat burnos neužčiaupiančios būtybės nėra itin patrauklios.

Dirbtinės grožybės. Per daug balti/juodi plaukai, per tamsi kreminė pudra ir per storas jos sluoksnis, itin ilgi nagai, priklijuotos blakstienos, spalvoti akių lęšiai, bronzantu nutaškytos kojos... Visa tai neabejotinai atkreipia vyro dėmesį, tačiau ir uždeda moteriai etiketę: tinka vienkartiniam naudojimui. Ar tikrai norite būti popierinė nosinaitė? Vyrai taip ir mąsto: nuprauskim tokią moterį ryte ir pažiūrėkim, kaip iš tikrųjų atrodo...

Nesutvarkyta išvaizda. Ataugusios plaukų šaknys, nusilupęs nagų lakas, nedepiliuotos kojos, prakaitu permirkusios pažastys... Visai tai mums pačioms nesuteikia pasitikėjimo, mažina savivertę, todėl vargiai išpešite ir spinduliuosite seksualumą, jei jo pati nejaučiate.

Storos pėdkelnės. Mes norime kuo daugiau denų, šilumos, dailiau atrodančių kojų, o vyrams tai ne itin seksualu.

Šlapi plaukai. Kai kurios moterys mėgsta eiti miegoti šlapia galva, neva, iš vakaro išsiploviau, kad ryte nereikėtų  taip sutaupyčiau laiko. Tačiau šlapia galva ant pagalvės vyrams nėra tai, ko jie trokštų jaudinamą pavasario vakarą...

Vyriškos manieros. Vaikščioti dideliais žingsniais  dar nieko. Tačiau jei sėdite išsižergusi, grubiai gestikuliuojate, nurodinėjate ir vadovaujate, kažin ar atrodote patraukliai. Kaip sovietinių laikų kolūkio pirmininkė, siekianti gerų penkmečio rezultatų.

Rėkimas ant vaikų. Jau ir šiaip isterikuojanti moteris nėra patrauklumo viršūnė. Tačiau vyrai susigūžia, kai moteris nerodo kantrybės ir rėkia ant vaikų, nemėgina su jais sutarti gražiuoju, nieko jiems neaiškina. Tik paloja kaip šuo, duoda komandas „negalima", „sėsk", stok", „einam", ir viskas. Namie turėti fiurerį labai baisu...